15

Цар Киро

преди 8 години

Ако българските граждани не бяха дали доброволно природните блага на страната си,сега всички работещи и живеещи в чужбина щяха да бъдат наречени БЕЖАНЦИ.

14

Krom

преди 8 години

Напълно подкрепям коментар 19. Не бих го казал с толкова обидни думи, но да, така е. Нека сега да прибавим към това и факта, че някой трябва да "наложи" на тези "нации" едно от най големите открития на човека - презерватива. Ако спрат да се плодят като ***, може и ресурс да остане. Апропо, Госпожо Георгиева (или Другарко, ако по Ви е на сърце), защо не покажете същата "загриженост" за пенсионерите ровещи по кофите в "родната" Ви държава? Смърди на нещо гадно от цялата Ви прослойка ....

13

Георги

преди 8 години

До 1 (коментар 19),Взе ми го от устата.

12

Плюскайте ориз куман

преди 8 години

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята. Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г

11

Анонимен

преди 8 години

Главния проблем за човечеството и майката земя е безодговорната РАЖДАЕМОСТ, трябва да престане формулата, едни да правят деца а други да им ги издържат и осигуряват приличен живот.

10

1

преди 8 години

алабализми на кило... *** с ***, коя била причината... всичко започна с 11 Септември в Ню Йорк когато тайните служби на американци, евреи и ония чаршафи от пустинята саудитците, спретнаха нов Пърл Харбър за да оправдаят десетилетия на войни и опустошения в иначе дотогава сравнително мирния и спокоен мюсюлмански свят. това е *** *** причината... а климатичните промени влияят единствено на мозъка ти.

9

къде е ООН

преди 8 години

Сирия, Либия и Ирак бяхя места за туризъм и да поработят гастербайстери. Нула фундаментализъм ,да не говорим за екстремисти и терористи. После даойдоха Американците.За САЩ само трябва да се каже че са страната с най-голям дълг. Това е воденичен камък на шията за целия свят.Въпреки всички само военният им бюджет е 600 милиарда на година. Те нямат избор освен да крадат и убиват.

8

Анонимен

преди 8 години

Авторът за пореден път доказва колко е грамотен."Къде СЕ корените" в заглавието, както и липсата на първа буква в началното изречение-"емата"за миграцията.Няма да чета статията, това ми е достатъчно.

7

ined

преди 8 години

Корените на всички кризи ги търсете в USA

6

терористи

преди 8 години

Сирийския премиер обяви официално кой въоръжава ИД в Сирия,това са Турция,Катар,СА,Франция,Англия,САЩ.....

5

Анонимен

преди 8 години

Кризата възниква от глобализацията и от факта, че всички са свързани помежду си постоянно., Всеки индивид от третия свят съпоставя постоянно живота си с този на другите хора по света. Нормално е накрая по-голямата част да преценят, че не им изнася да си останат в Афганистан, Сомалия или Бангладеш. И това е само началото на феномена, който наблюдаваме. Потенциалните икономически мигранти са МИЛИАРДИ.

4

Анонимен

преди 8 години

Не бе Кристалинке ИД няма нищо общо, те дори не целят туй заселване на емигранти в ЕС и превръщането на ЕС в бастион на ИД.

3

това е

преди 8 години

САЩ,Англия,Франция разбиха арабския свят с преврати и революции съсипаха Ирак,Либия,Мароко и тн.и хората който до вчера живееха спокойно и богато тръгнаха да търсят по добър живот.

2

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е в Брюксел от там възникна кризата.

1

Лозунг

преди 8 години

Всеки нов мигрант - пирон в ковчега на гнилия капитализъм!Всеки бежанец в лодка - плаваща крепост срещу Западния либерализъм и империализъм!