15

:-)

преди 8 години

Г-н Абу Бакр ал Багдади следи с жив интерес тази полемика

14

Маке-ариец

преди 8 години

Гледам *** пак се е правил на разбирач. Причината да не се позволява свалянето на дрон е, че при падането може да се убие човек ако падне върху него, или например пожар ако падне върху жиците и т.н. Според мен няма проблем ако се свали с орел, стига да го приземи безопасно.А на този дето притежвал въздуха на панелката му - бон шанс. Наскоро осъдиха един такъв в щатите...

13

Конспирация

преди 8 години

Как ще разрешат да ги отстрелват като самите власти ползват дронове за следене, а вече и за химическите аерозолни пръскания /кемтрейлс/ ?! Да чуя сега как самолетите оставят пара и това било съвсем естествено... Дроновете каква пара оставят?!

12

Земеделец монополист

преди 8 години

Моят имот е частна собственост въздушното пространство същоВсичко що прелита над личните посеви без заплащане на необходимите въздушни международни такси ще бъде наложен принудителен Атеризаж чрез подръчни прихващачи ,Колове,Мрежи та дори и Буци

11

нормално е

преди 8 години

всички американци са наследници на престъпниците които са изгонени от европа и за това всеки пети американец е лежал в затвора

10

Паметлив

преди 8 години

Дроновете летят от години и вече има безброй примери за вредни ефекти,вкл. и инциденти със самолети.Защо законодателят не се е понапънал малко да направи закон,регулиращ положението????Нужда очевидно има!Дроновете ще станат по-бързи,по-големи и многобройни,а с това и проблемите ще се увеличат!

9

Анонимен

преди 8 години

При говедарите всяко провинение е 20+ Трябва им безплатна работна ръка... Нали имат традиции в тази област.

8

Анонимен

преди 8 години

Факта,че дронът със своето снимане и местоположение нарушава изконното право на личен живот и уединение,явно не е престъпление.Ако обаче мине над Белия дом,Обама и дружината му веднага ще го свалят,без това да се счита за престъпление.

7

Анонимен

преди 8 години

Като гледам на какъв хал отива земята , на следващия полет заминава за марс. Дано и там да няма малки черни човечета. . Сбогом Земя, пришълците ни превзеха .

6

Анонимен

преди 8 години

Тия от тая агенция нещо са поизкукали.Свалянето на дрон -20 години затвор.Защо 20 години?Защото били безпилотно летателно средство.Ми то и самолетче от хартия е безпилотно летателно средство и за него ли 20 години? В някои щати вече действа закон.Навлезе ли в частна собственост без твое разрешение може да го унищожиш.Как ще го унищожиш си е твоя работа.Освен това може да съдиш собственикът,че ти замърсява земята с отпадъци и че ти пречи на спокойствието.

5

Анонимен

преди 8 години

до 3;просто е но не за янките ,те нямат с какво да разсъждават

4

Терорист

преди 8 години

Алах ми каза да си купя дрон ,да го наблъскам с експлозив и да летя над някой оживен площад!!!!!!

3

Ангел

преди 8 години

Леле толкова е просто .Ако счупиш на някой дрона той може да те съди .Докаже ли ти вината, плащаш дрона и толкова!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

тия изкукаха окончателно.за в бъдеще масовите убийства в сащ ще се извършват с дронове

1

Да де,

преди 8 години

но това не е прието със закон,а само мнение на агенцията!