15

Анонимен

преди 8 години

А частниците от Самоков ли ще са или от Банкя ?

14

Куха лейка

преди 8 години

Пари при пари отиват, тъй както слона търси слон...

13

Анонимен

преди 8 години

То в белите страни отдавна е така,ама и левчето важи 90 минути към всички автобусни линии,еех,кога ще ги стигнем..питаше т.колев..

12

Анонимен

преди 8 години

Както спрях да купувам каквото и да било от Техномаркет, така сега няма да купувам нищо и от новите навесчета! Преди на спирката ни имаше малка барачка за вестници - една приветлива възрастна женица изкарваше по някой лев - но явно пречеше на някого, та я бутнаха! От години няма нито навес, нито барачка. Свикнахме да си купуваме вестници от близката бакалия и ще продължим пак така. Долу ЛАФКА-та!

11

Hitar Petar

преди 8 години

Те и по комунистическо бяха така, ама защо трябваше да се разрушат, вместо да се поддържат и модернизират ?

10

Сп???нс

преди 8 години

Това е най-голямата измама , във В Търново ги смениха и резултата е ,че на места където чакат мнооого хора има ЕДНО навесче от метър на два и не те пази нито от вятър нито от дъжд - пеиката /за двама/е МЕТАЛНА ,и при -20 няма кой да я ползва ----а от реклама си печелят яко ....

9

Поне

преди 8 години

в София работят информационните табла на спирките.В Пловдив някой прибра много пари за такива табла,но те показват дата и часа.Тях хората ги знаят и без таблата.А да,пише и община Пловдив,може би за да няма чудене кой е намазал най-много!

8

Жо

преди 8 години

"КАНДИДАТИТЕ да вземат спирки на концесия" трябва да тежат над 150 кг.- гласи обявата на Общината.

7

Вал

преди 8 години

Дори и да е Лафка, поне спирките ще спрат а изглеждат като наркомански зборища, или като стена на гробище. Мн доба идея. Да видим дали и изпълнето ще е добро.

6

Светъл

преди 8 години

Много спирки в София на нищо не приличат.Тези управници не разбраха, че трябват закони, а и да се прилагат!!! Направили някои спирки красиви с фолио. Картинките със забележителностите на София и след това минал някой и надраскал спирката и няма никакви последствия за него.....Драскане върху самите табла с името на самата спирка, счупени стъкла...абе не ми се говори.....

5

мафия

преди 8 години

Фъндокова да отговори павилионите само ЛАФКА ли ще бъдат? ЛАФКИТЕ наводниха България с горещата подкрепа на депутатите от ГЕРБ и на правителството на Борисов.

4

Анонимен

преди 8 години

Някой да има въпроси що е то ГЕРП и има ли полза от него! Хем прости, хем алчни!

3

ha ha ha

преди 8 години

Само "ЛаФка"!В нашия град на всички спирки с малки изключения има павилиони на "ЛаФка".На всичкото отгоре името е грешно изписано. Може и да е рекламен трик, но за подрастващите това няма да бъде нарочна правописна грешка.Не купувам нищо от тях.

2

Анонимен

преди 8 години

Поредната уредена далаверка на тотаджийското лоено синче, което е толкова некадърно че щяло да напуска цигарения бизнес, защото много се е обидило. Тиквата му даде няколко милиончета на северната дъга на околовръстното, сега и тая му урежда лафкаджийски далавери. А сутрин оня със шланга се гледа в огледалото и вижда глиг смеевски.

1

Анонимен

преди 8 години

Познaйте #Кой ще спечели концесиятa.