12

Анонимен

преди 8 години

Куха градинска лейка.Жаден за власт продажник.

11

Георги

преди 8 години

Не знам защо плюете по Калфин. Това е един от малкото хора от съвремения политически елит, който си тежи на мястото. Не зная да е замесен в корупционни скандали (не казвам, че не е, просто не зная), но като образованост, ерудиция и възпитание е светлинни години пред хора като Тиквата, Кукунева, Лукарски, Болен Лидеров, Цветанов, Цачева, Цацаров Михов, Кадиев и т.н. Да не споменаваме "политиците" от ДПС и ДОСТ. Само леко ги наложете като модели и после плюйте Калфин.

10

Анонимен

преди 8 години

Те искат две минимални работни заплати на месец като помощи. И то това от джоба на данъкоплатецът (тоест моят джоб). Епа и аз искам така. И точно, защото не искам да храня чужди деца и майки съм в сивия сектор. Не съм им пратил децата аз та да им ги храня. Съжалявам.

9

Анонимен

преди 8 години

и като уволниха човека инвалидите нахраниха ли се

8

!!!???

преди 8 години

Г-н Калфин , като не ви вози НСО , защо сте на кола на министерството? Тя с чий пари е купена? Защо не се качихте на обществен транспорт , както се возя аз. Работила съм 40 години и със 175лв пенсия. Не си мислете , че работата ми е била лека. Ограмотявала съм по 40 ученика в клас и съм дала специалисти във всички области ; икономика , медицина , съдебна система образование и ...

7

???

преди 8 години

*** Кой е министъра и кое е министерството? ***Той подчерта още, че промяната в .., ще подобри възможностите за предоставяне на по-адекватен и по-широк набор от ... услуги на нуждаещите се."Процесът, който сме стартирали по промяна на ... в момента е във фаза на обществено обсъждане и консултации. Готови сме да разгледаме всички мнения, коментари и идеи на заинтересованите страни.

6

Анонимен

преди 8 години

Това сме го чували и преди сега е въпрос просто да омагьосат майките да спрат с протестите-заповед познайте на кого?

5

Факт

преди 8 години

Калфин добре е усвоил техниката на "нищоказването". Много говори, а ако го слушаш внимателно, няма начин да не заспиш - толкова няма нищо за запомняне в казаното. Това е дарба, която политиците масово притежават. Говорят си общи приказки, от които нищо не следва, като могат да ги говорят с часове и дни без да спират. Всичкото това го казвам, след като се опитах внимателно да прочета казаното от Калфин, заспах на няколко пъти, но я дочетох.

4

Анонимен

преди 8 години

Калфин спря обществената поръчка за десетте лимузини за 720 000лв. Обаче малко хора знаят, че поръчката отново е върната леко поорязана. Калфил великочушно се отказва от черния металик и 6 степенната автоматична скоростта кутия, На новата поръчка отново отговаря само два модела от една марка. Ето затова на такива като него не трябва да се дава власт.

3

До 2

преди 8 години

Защо да го питат?! Такива звена има във всички министерства и не само там. Не е трудно и да се сетиш защо ги има - има някакви изисквания в законите за тях. Това твоето е като: ако ги има, защо ги има, ако ги няма, защо ги няма....

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя е същия като масларова, краде от бедните и после ще го оправдаят на втора инстанция

1

Анонимен

преди 8 години

Как е калфин, купи ли лимузини за 70 бона?