20

Така е

преди 8 години

Браво на човека.На 17 г. е разбрал що за обществен строй идва.А тук 80 годишни още не са разбрали че си отиват с пропилян живот.

19

художника

преди 8 години

А бе вие разбирате ли к`во е направил този Българин та се правите на "остроумни"?Някой от вас дарил ли е нещичко през живота си?Този БЛАГОРОДЕН човек не заслужава вашите коментари, и вие не го заслужавате.Въобще не ми пука от минусите на МИШОЦИ като вас!!!

18

Анонимен

преди 8 години

със сигурност човека не е комунист и ***. малко са тези българи останали.

17

з н а й к о

преди 8 години

До До знайкоНа неговата възраст само ще си докара беля. Той го знае това.

16

знайко

преди 8 години

До До з н а й к оТози Кирчо, е станал богат когато се е оженил. Значи парите са Германски. Но по добре да ги праща тука, за да не си останат в Гемания.

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ОСВЕН ,ЧЕ Е БОГАТ И ЖАЛЪК ,СЪЩО ТАКА МАЙ ИМА И ЕРЕКТИЛНА ДИСФУНКЦИЯ ,МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДЪРВИ ! ЗАЩОТО АКО МОЖЕШЕ ДА ГО ДЪРВИ СЕГА ТЕЗИ 1 МИЛИОН ЕВРО ЩЯХА ДА СА В ДЖОБА НА НЯКОЛКО КРАСИВИ БЪЛГАРКИ ! А ТОЙ КВО ПРАВИ ДАРЯВА НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НА БЪЛГАРКО СЕЛО ! ШМАТКА !

14

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ГОРКИЯТ ЧОВЕК ,АЛЧЕН ЗА СЛАВА !!! ДАРЯВА ПАРИ НА ДЪРЖАВА ОТ КОЯТО Е ИЗБЯГАЛ ! ДАРЯВА ПАРИ ДЕТО НАРИЧАТ ТАКИВА КАТО НЕГО - ИЗМЕННИЦИ НА РОДИНАТА ! СПОРЕД МЕНЕ ТОЗИ ВОВЕК Е МНОГО ЖАЛЪК ВЪПРЕКИ ЧЕ Е БОГАТАШ ! ВМЕСТО ДА ДАРЯВА ПАРИТЕ СИ НА НЕМСКИ БОЛНИЦИ ,УЧИЛИЩА И ДР. ,ТОЙ ГИ ДАРЯВА НА ДЪРЖАВАТА ОТ КОЯТО Е ИЗБЯГАЛ ! НЕБЛАГОДАРНИК ,АБЕ ГЕРМАНЦИТЕ СА ТИ ПОМОГНАЛИ ,А ТИ НЕ ДАРЯВАШ НА ГЕРМАНИЯ ,А ДАРЯВАШ НА БЪЛГАРИЯ ! НИКОГА НЕ БИХ НАПРАВИЛ ПОДОБНА ГЛУПОСТ !

13

bros

преди 8 години

"Не алчен", "очудва", Мария...???

12

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен 15. Не намесвай тук политика, и руски ботуши. Манталитета на народа, на средата, в която е попаднал човек, на целите и идеалите на народа са определящи.Пример-Чехия. Пред втората Св. Война, правиха в заводите Шкода танковете на Хитлер(малко известен факт). 1968-*** ги гази яко руския ботуш, бяха в СИВ и те. Защо не си бутнаха заводите и разбиха икономиката след 1989-та, като нас? а сега още работят, даже и у нас работници набират? Руския ботуш няма общо с това, въпрос на манталитет .

11

ало ало

преди 8 години

Ще дарява ,като няма в Германия кой да му прибира пари ,я за климатици,я за катастрофирали роднини или други благородни каузи.

10

Ян

преди 8 години

Браво на човека! Ето един достоен и добър човек който по християнски помага на ближните си.

9

sorry

преди 8 години

ИМАЛ-ДАЛ.Изпращал човека в родната България пари за Бог да прости!

8

Един от Северозапада

преди 8 години

Много пъти съм казвал-демокрарацията е много хубаво нещо, но трябва да има ясни правила, ред и контрол. А последните 27 години държавата направи така, че е по-изгодно да си измамник, отколкото да работиш честно. Да не е луд да работи и плаща данъци, като един кувс с автовоза от Германия му е 800 евро печалба за 1 седмица, и никой не го търси за нищо у нас, не плаща данъци, няма фирма....Защо мутрите отвориха хотели, застрахователни дружества,молове,партии а не заводи? Да не са луди, бай Кире...

7

з н а й к о

преди 8 години

До 3Не ги е спечелил, наследил е парата от дърт роднина.

6

Анонимен

преди 8 години

42. А една бедна вдовица, като дойде, пусна две лепти, сиреч, един кодрант.43. Като повика учениците Си, Иисус им рече: истина ви казвам, че тая бедна вдовица тури повече от всички, които пуснаха в съкровищницата;44. защото всички пуснаха от излишъка си, а тя от своята немотия тури всичко, що имаше, цялата си прехрана.

5

Един от Северозапада

преди 8 години

Казваш, че народа не иска да работи? Прав си, Бай Кириле.... Но , защо ли да се напъва и да работи, като с далавера, търговийка и измами, лавиране между буквите на закона, на същия този народ му е позволено да печели в пъти повече? Патентен данък в центъра на града, за кафе аперетив-5 лева на стол, годишно. Същия за малка електроработилница е близо 500. Да не е луд да работи, като може да продава алкохол и да печели повече?Тези, с автовозите , да не мислиш че имат фирми и плащат данъци?

4

Един от Северозапада

преди 8 години

От крадене, Бай Кириле, от крадене има милионери в България, а и милиардери има.Аз съм от 20 години в частния бизнес, нещата у нас са организирани така, че с честен труд, отговаряйки на всички изисквания и закони, частника или трябва да фалира, или едвам да се препитава него и семейството .За да забогатееш, или трябва да заобикаляш закона, или за переш пари на някого, или направо да си в някоя "далавера", независимо дали политическа или по Европроект, което си е почти същото.

3

Капиталист

преди 8 години

Капитализмът е най-ефективната система, никой не е измислил по-добра! При либералния капитализум богатите стават все по-богати и така дават повече за благотворителност да има по-топли спални чували за бездомниците които спят под мостовете, повече храна за бедните които не могат да си купят, повече безплатни дрехи втора ръка за децата чиито родители нямат пари да им купят дрехи.

2

Анонимен

преди 8 години

Българин емигрирал в Германия спечелил милионо и дарява - как е спечелил милиони? Два милиона българи избягаха, как така само 1 успя да спечели милиони?

1

Анонимен

преди 8 години

bravo na choveka