52

Анонимен

преди 8 години

Никакво дискутиране! Забрана чрез закон от една точка, приет спешно от Парламента! При неизпълнение - затвор строг режим! Бурки не е имало през Третото Българско царство и по време на Народна Република България! Съвършено ясно е, че ислямистите ни пробват на опън, на огъване! Подадем ли се, с България е свършено! Затова бой и малко со кротце, со благо! Нека веднаж поне бъдем единни!

51

M orali

преди 8 години

Toia kvo sa pravi na bg govoritelka ot bg tv canal - barem da sa "obleche" kato bg tv govoritelka...:-):-):-)

50

Анонимен

преди 8 години

Опитвам се да си представя как това дебело прасе скача...

49

един

преди 8 години

Защо не скачате срещу *** от манастирите,нали всички сме свидетели,какво става там...

48

помак

преди 8 години

Ислям е имало мнооого преди "християните" да се пръкнат в "тяхната" държава!Уважаеми християни,ние муслиманите сме повече граждани на тази страна и няма защо да ни пращате другаде !

47

pfffff

преди 8 години

Ко скочил ве.Човека само подхвърли идеята с половин уста.Май и аз ще се местя в новини бг

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен59Какви сирийци - пак ще наредят някакви *** африканци и всякакви други подобни. Само сирийци няма да има

45

Анонимен

преди 8 години

Не, че се е активизирал, ама нали ще вземем мигранти-сирийци от бартера с Турция, та трябва да се имитира патриотизъм за пред широките маси.

44

Анонимен

преди 8 години

До 11Да НЕ ЗАБРАВИШ ДА СИ ОБУЕШ ГАЩИТЕ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 8 години

Браво! Цацаратурата се е активизирала. Явно или са ги задължили, или имат някаква полза...

42

Анонимен

преди 8 години

БУРКА,ТАКОВА НЕЩО НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ.

41

Анонимен

преди 8 години

Няма как некой да ме накара да го взема в дома си, ако не признава моя домашен ред. И ще стои колкото му позволя. Гостоприемство се нарича това. Не заселване!Та да са така добри да се съобразяват, защото ще трябва и да плащат после!Аз не съм им отишъл на гости!Ако бях отишъл - как щяха да ме приемат? Запитвали ли сте се? Мисля - с ножа - както колят журналисти и своите...Та да са така добри да идат да си решат проблемите вкъщи.И тук да идват жените и децата, а не яки мъже межди 20 - 30 год.

40

Жибор

преди 8 години

Охо-оо,мюсюлманите искат насила да налагат на народа ни своите правила??? Това е като ние да ги принудим да се покръстят: най-голямото,което ще постигнат е тотална деислямизация на Европа!!!

39

Млада майка

преди 8 години

Ако моите деца видят онези таласъми с бурки на улицата ще добият уплах и така ще се стресират,че после цяла седмица ще трябва да ги водя по лекари и да им давам успокоителни! И не съм съгласна някакви ненормални ислямисти да се домъкват на гости на моята държава,а после наместо благодарност да ми лепват обидни епитети- аз съм почтена жена и не желая такива нечисти грубияни да гостуват на страната ми!

38

1

преди 8 години

Тези полицаите, как ще ги разпознават?Може би, като не искат да си показват лицето ще вдигат бурката и на *** им ще пише "Това е гьота на Мюмюн едикойси"?

37

Рали1

преди 8 години

До 35 бурка,Произход на бурките:"Бурката произхожда от култа къмфиникийска богиня на плодородието, войната и чувствената любов Астарта в древна Месопотамия. В чест на богинята на плътската любов, веднъж в годината в свещените гори около храмовете на богинята, жените без изключения били задължени да протитират.За да не бъдат разпознати, жените от висшето общество се увивали целите във воал."Морал,бурка,морал....Чудомир:"Който гледа надолу-мисли за голо!"

36

Анонимен

преди 8 години

Къф алах бе, к'фи 5 лева.Що нее ходите да си го чешете алаха във вашите страни, ами сте се довлякли тук и искате джамии и бурки и фереджета и всякакви други тъпотии от 3-ти век!Ха научете се, че ако искате тук да чистите улиците, поне малко трябва да се цивилизовате.На първо време станете християни.

35

Анонимен

преди 8 години

Браво Цацаров!Тъкми си бях помислил, че Прокуратурата е станала Цацаратура... Но вече почна да ми харесваш с решенията си!Ха сега да видим дали това не е кьор-фишек!

34

До слава на алах

преди 8 години

Вие не се защитавате от покварата на мръсниците,а от своето тесногръдие и параноични комплекси. Покварата е разтегливо понятие и всеки я разбира по свой начин. Онова,което вие наричате "поквара" е нормален начин на живот в нормалните общества а това,което искате да правите вие се нуждае от психиатрично лечение във възгледите на някои от нас. Ние не сме ***- ако за вас всички християни са ***,значи вие сте луди за връзване,плачещи за усмирителна риза и психиатрия за безнадеждно болни!

33

Анонимен

преди 8 години

Риба, ама цаца ...