18

Анонимен

преди 8 години

"Мъжете се плашат от жени, които са имали много сексуални партньори"не е точно... Плашим се от трипер, сифилис и др. такива, дето не се лекуватИначе какво да й се плаши човек на някаква кака. Особено, ако си плаща (аз на такива пари не давам)

17

от 17

преди 8 години

Но това е статистика , да не забравяме, че в всяка ситуация има успешни връзки.Естествено в крайните точки показват най добре проблемите които трябва да реши двойката.При прекалено бърза връзка ,понеже не познава последния истински си го идеализира и с времето трябва да може напасване реалния човек спрямо идеалния. При връзка примерно 2 години без секс(има такива случай успешни),проблемите са че се познават хората добре но не са сигурни в инстинктите си(реакция на другия).Всеки проблем е решим

16

Анонимен

преди 8 години

До БрегорАко идеята ти е за една нощ, е ясно ,но ако говорим са секс от първа среща тогава не говорим за безразборен секс.Все пак ако много бързо се развият нещата вероятността тази връзка да се развие добра посока е по ниска почти равна на това след 6-8 месечна връзка без секс,при която проблема е точно обратен добре познаваш човека но сте се научили да потиснете инстинкти.Най добра е вероятността за успешна връзка по средата.

15

Анонимен

преди 8 години

Сексът за една нощ никога не води до щастлив крайНещо не разбирам какъв щастлив край трябва да има като си поставил цел една нощ, съвсем друг е смисъла секс от първа среща , но това има съвсем друг смисъл в целите.Ако човек си постави цел една нощ, то е ясно че не трябва да има втора такава. Демек не трябва да се подсигурява бъдеще на това.

14

Анонимен

преди 8 години

Мъжете много мразим жените , да говорят за бившите си.Винаги .Това е дразнещо и няма нищо поучително.Не знам защо жените решават, че като трябва да ни дадат някаква информация за поведение започват с пример за бившия си.Е определено няма да чуем това което искат да ни кажат.И обратното е странно , решавам да ядосам жена си с малко информация за моя бивша, и не се получава нищо подобно.На нея и трябвало да и разкажа това, защото е имала някакви вътрешни въпроси .И отговора съм го бил дал.

13

Брегор

преди 8 години

До НеаСтрахотен тест за да видиш дали човека насреща е качествен или иска да си играе игрички. Слагаш картите на масата от самото начало.

12

Неа

преди 8 години

А моят опит показва че в 100% от случаите когато се държа по свободно с мъжете ( изобщо не говоря за секс ) , никога ама никога не ме взимат на сериозно ! Ако бъда открита в началото и му покажа , че го харесвам отиде че се не видя .... Странен парадокс ...

11

Брегор

преди 8 години

Сексът за една нощ никога не води до щастлив крайАми не води, няма и как да води. Първо опознай човека и принципите му, начина на мислене и характера му а после навлизай в интимното. Ако някой прави безразборен и случаен секс той/тя е *** или мъжка *** и надеждите за "щастлив край" имат твърде нищожен шанс да се сбъднат.

10

Брегор

преди 8 години

"Един истински влюбен и хлътнал мъж няма да се откаже толкова лесно от своята любима, независимо дали го кара да чака или не."Напротив ще го направи, ако разбере, че си играят с него психо-сексуални игрички и не са искрени, честни и комуникативни ще отсече от себе си тези чувства, защото подобни отношения го карат да се чувства зле. Ако жената към която има чувства не му доставя положителни а отрицателни емоции ще я отсече от себе си и забрави.

9

Брегор

преди 8 години

Търпеше игричките, разтакаването и н0мерцата на жената, но после след като спяха и казваше, че късат и я зарязваше. Тя го питаше ококорена и шокирана защо, какво направих грешно? Той и казваше а защо ме мота с игричките си и н0мерцата си? Така и връщаше за унижението да го мотае и да си упражнява игричките на него. Не одобрявам нито неговото, нито на такива жени поведение, но жените трябва да знаят, че подобни номера, чакания, игрички и т.н. са обидни за мъжа и не водят до нищо хубаво.

8

Брегор

преди 8 години

за мен е хубаво двамата да експериментират как да си доставят удоволствие по различни начини.Мъжете губят интерес, ако една жена ги кара да чакат твърде многоТова е вярно, чакането е свързано с игрички, номера, лицемерие и т.н. нелицеприятни неща. Да или Не, става или не става няма какво да се умува толкова, нито да се разиграва другия защото това поражда само раздразнение. Познавах един човек чието държание не одобрявам. Та той правеше следното:

7

Брегор

преди 8 години

Не е случайно, че ислямистите се женят за девствени жени. Девствената жена е много чувствителна, женствена, обичаща, привързваща се и искрена. С колкото повече мъже е била една жена, толкова по-опорочен е характера и. Важи и за мъжките ***. Това вътрешно, душевно огрубяване и загуба на женствеността е ясно доловима ако се обърне внимание. Мъжете искат напълно сексуално разкрепостени жениИма си граници които не трябва да се преминават иначе се навлиза в извращенията, но иначе

6

Брегор

преди 8 години

Мъжете се плашат от жени, които са имали много сексуални партньориНе се "плашат", по-скоро са отвратени. Жена която е имала много партньори се е превърнала в ***. Тя е огрубяла емоционално и характера и е деградирал, тя е опорочена. След като е имала толкова много мъже в себе си, какво за нея ще е още един? Просто поредния от многото, няма да изпитва силни чувства, привързаност и любов. Ще помни ярко само мъжа взел девствеността и, следващите стават рутина.

5

истината е ...

преди 8 години

че Минко 47 от толкова ръцане няма време да смени часа и за това ги пропуска любимите ни статии

4

младен

преди 8 години

"Но всеки нормален мъж, който търси дълготрайна и пълноценна връзка ще бъде готов да ви ухажва и изчака, колкото е необходимо,..."Моля дамите да правят разлика между ухажва, изчака и т.н., и РАЗВЕЖДА наляво на дясно и купува разни неща, щото ние мъжете я правиме.

3

Дедо Мъди

преди 8 години

Михаелчето до някъде е права, само до някъде!Мъжете просто искат повлекани и парцалани за секс а светни жени в къщата!

2

з н а й к о

преди 8 години

До1Отпуска е.Че се е претоварил малко.

1

Анонимен

преди 8 години

Бате Минко къде си?Михаела пусна статията.Минава 23 часа