Снимка: outnow.ch

Има много митове по отношение на това какво мъжете искат от жените в секса. Представите често биват объркани и на мъжете им се лепят уж важащи за всички тях етикети, които обаче нямат нищо общо с реалността.

Провокирани от определен тип мъже, провокирани от собствените си преживявания или преживяванията на близки приятелки, жените често дамгосват мъжете като вярват в митове за тях, които обаче не са верни. Кои са те?

"Мъжете се плашат от жени, които са имали много сексуални партньори"

Това не е вярно, според повечето мъже. Онова, което истински ги плаши е говоренето за този факт. Ако жената се хвали с големия си опит и подробно обяснява за това как се е сдобила с него, вмъквайки имената на мъжете, с които е спала – това плаши мъжете повече и ги кара да си задават разни въпроси.

"Мъжете очакват жените да са сексуални като тях"

Абсолютен мит е, че всеки мъж иска да спи с жената на първата среща. Вероятно да, ако в момента търси нещо мимолетно, колкото да удовлетвори плътските си желания.

Но всеки нормален мъж, който търси дълготрайна и пълноценна връзка ще бъде готов да ви ухажва и изчака, колкото е необходимо, за да изградите отношенията, които една здрава връзка би трябвало да има.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase