42

Цариградския

преди 8 години

Увитите в кърпи (чалмосани) в Анадола.

41

еееее

преди 8 години

Е на изтока толко джамии. Кой не му отърва да заминава на изток, джамии много. Окъпани с арабски петрол и газ.В София не стигат православните църкви.

40

Емил

преди 8 години

ДАНС и МВР следва да изяснят,тихо и кротко,как и откъде и по какъв начин ,вече няколко. години,Мюфтйиството доставя тези молещи се вън от джамията .Целта е ясна ,да се покаже,нужда от нова джамия.Това е голяма лъжа и манипулация итрябва да се спре от службите за сигурност !Всеки да се моли там,където е роден или живее ! Тази пълзяща инвазия ,чрез мнимо показване много молещи се мюсюлмани е нечестна игра и на ДПС,която трябва да бъде спряна !

39

Вярващ

преди 8 години

Ще има джамии, 400 000 изгонени от комунистите турци се завръщат в България. Южна и Североизточна България най-после пак ще видят бял ден!

38

Боп

преди 8 години

Сменете мюфтията и не позволявайте посолство на Сау. Арабия в България, това ни съветват специалистите. ДАНС спите ли?

37

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно да се гъзит.е по пет пъти на ден в джамията. Ще се молите наум, върши същата работа ооо невежи същества!

36

АМИ , ДА....

преди 8 години

В ЛЮЛИН , ИМА МЯСТО ЗА НОВА ДЖАМИЯ!!!!ЩО ДА НЯМА ......НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ...??!!!ПУТИН , НАЛИ И ТОЙ НАПРАВИ ДЖАМИЯ Н МОСКВА...??!!!

35

42

преди 8 години

Най- добре без ислям.Няма нужда от него.

34

gg

преди 8 години

Ислямът е една ужасна религия,но чудното е -тия хора не го ли осъзнават какви им ги блещят по джамиите,които са адски много???!!!Толкова ли са ***,прости,ограничени??Ако е така-защо не отидат по Турция и Саудитска Арабия и Катар,какво правят у нас.Това Бог няма да им го прости.

33

Анонимен

преди 8 години

В тяхната религия е позволено да лъжеш неверници,без да се счита за грях.Ислямът не е религия,а политическа идеология подобна на фашизма.Коя друга религия желае тотална хегемония и налагането й насила на другите? В коя друга религия пророкът или месията е бил военен водач,който е убивал и блудствал? Докато не бъде редактиран Корана от светски настроени мюсюлмански духовници,дотогава ще има радикали.Просто те следват буквално това,което пише в книгата.

32

Анонимен

преди 8 години

И как нашето мюфтийство в този състав ще ни пази от радикален ислям, като същото скочи в защита на пазаджишките радикални проповедници на ислям с доказани връзки с ИДИЛ ?!

31

Веско

преди 8 години

Не разбирам логиката. Значи джамията е стигала до едно време, сега не стига?! Тоест или правоверните са се размножили рязко и същевременно са станали силно религиозни, което е неразбираема в XXI век. И като виждаме какво правят по света зад паравана на религията, не е добре. Или тези правоверни дето не им стига мястото за молитва са приходящи и се чудя защо идват на такова неудобно място. Да ходят в подходяща среда на югоизток или да си търпят несгодите.

30

Анонимен

преди 8 години

Да си имаме уважението! Никакви джамии повече! Като настроихме най много джамии в цяла Европа, привнесените мюсюлмани мирясаха ли? НЕ!!!! Виж Пазарджик, виж сърцето на Добруджа, буквално отцепените от държавата села по Родопите! Това не са молитвени домове, а щабове за координация на политическа агресия. Какво правят в България над 90 мюсюлмански "духовници" с чуждо гражданство и дипломатически паспорти??!!! Втора джамия в София, когато в Дубай построят църква!

29

Анонимен

преди 8 години

Това ми звучи като-вълка е в кошарата,*** няа закача овсите))

28

Гражданин

преди 8 години

По света има доста религии,но САМО ЕДНА и само привържениците на ЕДНА - ИСЛЯМА води по света непрекъсната пропаганда и военни действия за ДЖИХАД ! Защо досегане се е чуло за подобни действия от страна на будизма или друга религия изповядвана от големи маси хора?!Ясно е защо -при тях няма радикализъм! По-добре да построим още много църкви,отколкто една джамия! Тия хора толкова години живеят в България и все още нямат българско самосъз нание ?! И това искане след ПЕТ ВЕКА мъчения,издевателства?!

27

Анонимен

преди 8 години

Време е Исляма да преживее своята Реформация, както Протестантството в Християнството. Нормалното в Корана да бъде отсято от психарщините. Но това е непосилна задача.

26

Геша

преди 8 години

Щом не ви стига джамията, значи мюсюлманите сте станали прекалено много. или се гъзете на смени, или броя ви трябва да се редуцира. Друг вариант няма наглеци. В България има близо 1300 джамии и тия гъонсурати продължават да искат още.

25

PD

преди 8 години

Историята помни, как се разбива държава, внасяйки в нея чисто религиозни разколи. И обикновено по силните финансово са успявали в това си начинание. В този ред на мисли, имам в предвид само разкола в мюсюлманския свят. За жалост България е разграден двор, разчитайки само на няколко "умерени" личности, плод на друго време и с затихващи функции. А след тях? Ще доживеем да видим!

24

сс

преди 8 години

Ако Християни режеха глави палеха хора в клетки изнасилваха и още куп садизми в името на религията бога ми щях да се откажа от тази религия

23

ODESSA

преди 8 години

Къде е това бе гьотверян? До шнапса българка.