57

Анонимен

преди 8 години

Кой е тоя педурко? Разкажете за него, ако знаете. Надявам се да не ви е страх от педурковци като него.

56

Анонимен

преди 8 години

VSICKI V PAZARDGIK TREPERIAT OT TOZI BALGARSKI GRAGDANIN--A SEGA I SADA POKAZA CE GO E STRAH OT NEGO.

55

Анонимен

преди 8 години

На активни борци до девето коляно взеха пенсиите но не им отнеха привилегиите.

54

stefo23

преди 8 години

Да му облечат фанелка със сърп и чук и 3 год. не му мърдат.

53

Анонимен

преди 8 години

Убиец излиза срещу 3 бона на свобода, след което в най-лошия за него случай, получава някоя условна присъда. В същото време , мой близък - служител на мвр ми разказа как са превозвали до следствието човек да лежи заради откраднато парче пастърма от магазин за хранителни стоки и в колата им е разкал, че не е ял от няколко дни. Неуспорим факт е, че нямамме нищо общо със законова държава, но се питам дали има останало все още нещо човешко в страната ни.

52

някой

преди 8 години

Какъвто народа, такъв и съда.

51

Temenujka Petrova

преди 8 години

kakva naglost ot strana na sadiitenqmat li sram ..samo znaite za parata prodava si i du6ata

50

Анонимен

преди 8 години

Ей докога такива хора ще бъдат онеправдава ни ,на всеки може да се случи,но за този много хора казват ,че винаги карал така,без да спазва никакви правила....поне ако не е успял да получи заслужена присъда от съда ,то рано или късно съдбата ще се погрижи за него....наистина не пожелавам на никой нищо лошо,но това е срамно и безотговорно......

49

Анонимен

преди 8 години

Като има Хамър та какво, трябва да му се кланяме ли? Той ще върши престъпления, ние ще го оправдаваме. Каква държава, какво правосъдие. Моето мнение е, че тази държава трябва да се изтрие от картата на земята.

48

Анонимен

преди 8 години

До До 43Дори и на магистралата, ако ти изкоч човек си длъжен да направи всичко възможно да не го утрепеш, така че и там не си Бог

47

Barni

преди 8 години

При определени обстоятелства, г-н Янакиев би следвало да се притеснява именно от освобождаването си от ареста, а не от пребиваването си там!

46

ьць

преди 8 години

Видяхте ли главната новина за днес - " Разстреляха съдия на улицата"Не сте ?!Разбира се че не сте, защото такива новини при нас не се случват. Именно затова ще си умираме на пещеходните пътеки ... един по един ...

45

Анонимен

преди 8 години

Балък, да беше платил още 30 000 и щяха и депутат да го нарявят

44

потресенa

преди 8 години

Aбе, зaщо ви интересувaт убийците и се възмущaвaте, че ги пускaт зa 3000лв зa гaзене нa хорa?Вaжното е, че хулигaнът Болен Сидеров зa дързост му искaхa мяркa зaдържaне под стрaжa и го пуснaхa срещу 6-7000лв.Нимa човешкият живот е по-вaжен от входa нa Нaтфиз, окупирaн от дрогирaн млaдеж в 23ч в неделя вечер?Aбсурдните сте, кaк ще нaпрaвим нужните реформи с подобни предрaзсъдaци и зaкостенялост?????

43

Българин

преди 8 години

Палете колите! Има един Янакиев и един съдия,които се разхождат по улиците.

42

До 43

преди 8 години

В грешка си човек. Аз карам такси. Единственото место където човек е без предимство е на магистралата. Навсякъде другаде ти си виновен !! Чел съм английския закон можеш да провериш.

41

Анонимен

преди 8 години

ЦАЦАТА Е ЗА РАСТРЕЛ..ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ

40

Анонимен

преди 8 години

erevollution/bg/register/8816 Това е една стратегическа игра! В играта можеш да се занимаваш с търговия, политика и други неща. Ела в една виртуална България.Очакваме те!извинявам се за спама ,но да се съберем повече Българи.

39

Анонимен

преди 8 години

Мога да кажа че мои близи бяха глобени в Лондон защото като пешеходци са пресекли като в България по седата на улицата а не на пешеходна пътека. И по интересното е че полицаи са ги спрели след две пресечки и са им обяснили че са заснети с камера и трябва да бъдат глобени. А в България дават медал ако караш скъпа кола и блъснеш някой с поне 100км естествено има и грамота ако е на пешеходна пътека.

38

До 38

преди 8 години

Далече си от истината човече.Ако в Анлия сгазиш някой на платното и това не епешоходна пътека ,полицаите ти казват довиждане и няма дела няма съдии.Пресичането на улицата на необозначени за това места се смята за опит за самоубийство и за това шофьорите не носят отговорност.Виж ,ако бутнеш някой на пешоходна пътека тогава пандела ти е повече от сигурна