21

анонимен

преди 8 години

МИСИЯТ ЩЕ Е ВЬЗМОЖНА В ПРИСЬСТВИЕ НА РУСКИ КОРАБИ А НИЕ СИ ЗНАЕМ КОЙ Е НАЙ--ГОЛЕМИЯ ТРАФИКАНТ НА ..БЕЖАНЦИ..

20

godlike

преди 8 години

Това не трябваше ли да се случи още преди 2 години? Да им имам флегматичните решения

19

Анонимен

преди 8 години

Стрпанни неща стават...всеки прави нещо си, а турция не е ли нато?

18

Анонимен

преди 8 години

Абсолютна комедия,участват кораби ,а те все пак преминават и идват на талази....каква е тази игра ,която се играе,всички мълчат и умишлено унищожават европейските ценности....

17

до тъпака 852

преди 8 години

единствената причина ердоган да иска зона за сигурност е за да не му нападат конвоите с петрол от идил и за да не му нападат терористите, с които са заедно! ердоган е терорист! разберете го! кли трябва да откъсне югоизточна българия, за да се размърда бай ***?! европа няма да си мръдне пръста за българия!!!!!

16

Анонимен

преди 8 години

поредната евро тъпащина. трафикантите не се возят на лодките!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

НАТО да спре Столтенберг че горкия вече търси 12 етажна сграда за да скочи в вик "русите идат" както направи министъра на отбраната на США Джеймс Форестол през далечния 22 май 1949 г.Пролетта на някой не им понася и докторите трябва да следят за състоянието им.

14

E

преди 8 години

Ако Турците пътуват свободно в Европа ,значи Европа загуби без война.

13

ким сун

преди 8 години

Германия вече е водач на военна мисия.Има своя армия,наречена Фронтекс.Намества се в териотриалните води на Турция и Гърция,които са най важната част от геополитическата игра на Европа.Пътя на коприната ще го има.Турция ще бъде демократизирана а Гърция ще продаде пристанището си на Китай.Бизнеса трябва да се върти и да има растеж за да има икономика и пари.Магистрала от тук до Китай ще е нещо велико.

12

Анонимен

преди 8 години

Кво шъ спира нато ?.

11

бг

преди 8 години

Щом Ердоган ще определя съдбините на Европа спукана ни е работата.Порцеланови брюкселски ***.

10

националист

преди 8 години

Всичко е поредната пушилка!Пришълците ще идват вече по море без трафиканти само с турски военен екскорд.

9

terko

преди 8 години

nato da spre terirostichnata dvoika dafidoklu i jena mu erdokanka.

8

послушай турчина

преди 8 години

До 6и направи обратното и никога няма да сгрешиш особено ако е осман.лия а светски . а за зона за сигурност ...ще има като кюрдите ви резнат от територията...то са си техни земи де . а който разглобява ес са щатите,англия и турция ...за което меркел им позволява.

7

до 6

преди 8 години

Ердоган да си създава зони в Турция, в Сирия президент е Башар Асад!

6

ами

преди 8 години

Симулират дейност....а така наречените бежанци пристигат всеки ден по 2-3 ХИЛЯДИ души на ден в Гърция.....неадекватни действия на ЕвроГейовете....

5

Анонимен

преди 8 години

Сега ли се сетиха?!?!?!"Простолюдието" още от септември-октомври ревеше за подобни мерки - охрана с кораби и наблюдаване на външните граници. Отделно преминаването да става само през пропусквателните пунктове и да има строг контрол. На ЯЛОВИТЕ политици им трябваше половин година да се сетят за същото. ГНУС МЕ Е, че тея *** се тъпчат с пари от нашите и на другите нормални европейци данъци. ОТВРАТ!

4

еделвайс

преди 8 години

Ако това е истинската причина за разполагането на въпросните съдове- защо се пренебрегват бреговете на Италия?! Нещо не ми се връзва.

3

предателство

преди 8 години

Защо чак сега се размърдаха всички?когато вече е късно!къде бяха всички от Брюксел когато бежанците още се готвеха да щурмуват Европа!?

2

zeus

преди 8 години

Доколкото знам Турция, нищо, че е член на НАТО, до последно не искаше да допусне корабите за тази мисия във водите си. Това променило ли се е или НАТО просто си плямпат?