7

ОК

преди 8 години

СУ е по-добрия избор от един университет във Велико Търново (ВТУ) например!

6

Анонимен

преди 8 години

Какво е цивилизация поробването на коя да е разумна форма на живот, се нарича цивилизация. Най-странното е, че това поробване не просто се приема доброволно, а че се създава от самия разумен живот. Основната идея е, че разума трябва да бъде управляван и неговият капацитет да бъде използван за създаването на по-добри и по-добри условия за живот, чрез измислянето и налагането като необходими на нови услуги и нови материални придобивки. Развитието на цивилизацията върху тази основа се нарича прогрес.

5

Анонимен

преди 8 години

Един от абсурдите на човешката цивилизация бе, че именно докато унищожаваше милиони видове от животинския свят на Земята, които хората бяха приели за непритежаващи разум и затова не се стремяха към общуване с тях, те мечтаеха и се опитваха да влязат в контакт с поне един представител на извънземен разумен живот. Разумен според собствените им представи, но не и според законите на Вселената.

4

Анонимен

преди 8 години

Заобиколен от милиарди животински и растителни видове, човекът ги унищожаваше систематично, унищожавайки и собствената си планета в името на печалбата на изкуствено създадени от него средства за облекчаване на размяната на блага между отделните индивиди, тъй като хората трудно постигаха съгласие въз основа използването на разумни аргументи и доводи, въпреки, че наричат себе си разумни. Според редица техни учени, без да изплозват пари, хората щяха да изпаднат в криза и най-вероятно да се избият по между си в опит да си разпределят благата на природата и труда си. Един от абсурдите на човешката

3

zeus

преди 8 години

Само така, при капитализма доброто образование е привилегия на богатите, а бедните да го...да правят като вятъра!

2

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше!Заплатите отдавна само растат, хорат купуват все по-луксозни стоки, все по-качествени храни и ходят на все повече екскурзии.Само образованието тънеше в мизерия. Дано сега нещата и там се оправят.

1

Анонимен

преди 8 години

увеличавайте всичко българите имат пари и не ги бърка плащането навсякъде