39

Анонимен

преди 8 години

ПРОБА..ПРОБА

38

Анонимен

преди 8 години

РЕФОРМАТА Е ЕДНА!СЪКРАЩАВАНЕ НАПОЛОВИНА НА ТЪРТИТЕ...МАХАНЕ НА ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ И ВЪРШЕНЕ НА РАБОТАТА ЗА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ!...И ТО НЕ МАЛКИ В СРАВНЕНИЕ С РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ!ТОВА Е РЕФОРМАТА!

37

Анонимен

преди 8 години

МВР и службите по сигурносттана БГ са държавната охрана на международно организираната престъпна групировка,управляваща БГ!Истината е,че след 1989г законодателната власт създава правовата възможност,изпълнителната -реализира,а съдебнатата-защищава ликвидирането на икономиката на държавата и унищожаването на българския народ!Не само поради предизвиканото излизане на "мечката" от леговището й скоро ще има много и интересни "случки и събития" с и около властващата в БГ политическа п.аплач!

36

Kamen

преди 8 години

Искали били реална реформа. Аз пак искания за придобивки виждам и отново нищо за реална реформа. Нищо, което реално да промени текущата ситуация, която е, че полицията НЕ РАБОТИ. Хората масово се саморазправят по улиците, понеже няма кой да наложи ред и порядък.

35

Анонимен

преди 8 години

Стига сте плюли полицаите много от тях си вършат работата..Тук е въпроса че трябва промяна във администрацията на МВР. Няма как един служител които стои 8ч. зад бюро от Понеделник-Петък да не работи на празници, да си почива и да се Пенсионира заедно със Редовите полицаи, които са на улицата на студ и на пек да се занимаваш със клошари,че единият е краднал капака на шахта за да я продаде или другият ровил из кофите и намерил бойлер и решил да го разчупи на парчета да му събере ценното и

34

Анонимен

преди 8 години

А кога ще заработите като истински полицаи?

33

Анонимен

преди 8 години

Реформите и на мен не ми харесват, защото ще продължаваме да храним дестеки хиляди лежляци, които само чакат да се пенсионират със заплатите, а през останалото време или дремят, или далавери въртят!Ако погледнем реална статистика, на разкриваемост на престъпленията, предимно битова престъпност и месечни заплати не трябва да взимат!

32

t2

преди 8 години

ПРЕСТЪПНИЦИ !

31

Анонимен

преди 8 години

Стигам до извода , че ако полицаите спрат да работят поне месец , ще има огромен ефект за Държавата . Народа ще вземе в свои ръце правосъдието и ще стане страшно за престъпниците , а икономиката ще получи милиони от рушветите на полицаите и техните началници .

30

Анонимен

преди 8 години

Червената плесенясала тиква от БКП-БСП пак си намери повод да плюе по Борисов . Абе другарю стани полицай и тогава се изказвай . Сега си един безработен и неграмотан *** .

29

Анонимен

преди 8 години

Я СТИГА ГЛУПОСТИ!!! Най много пари отиват в МВР! Факт! А ефекта какъв е?!Най много полицай имаме на глава на населението а такъв не виждаме да патрулира в селата,в малките градове та и в големите!Само им дай коли и тъмни очила!Да реват за пари и привилегии!Да не говорим и че нарушават закона!СРАМ!

28

бай Петко

преди 8 години

И да ме триете и да ме оставите, пак ще го кажа както и преди месеци, че тиквата и оная...пак Ви преметнаха !

27

Анонимен

преди 8 години

В полицията има поне 30-40% които трябва веднага да излетят навън и съд за или не свършена работа или връзки с престъпния свят!И заплатите са такива каквито може да си позволи държавата! Не може да не се спира с престъпността ,да не се вижда киорав полицай на село та и в малките градове а само да искат!

26

Анонимен

преди 8 години

Има хора заслужаващи си заплатите, има и такива, на които им е много. Хора дошли да служат, други да казват още един ден първа категория. Целта е унищожение на мвр - сакато и кьораво става полицай, без вуйчо владика много трудно се печели конкурс. Депутатите приемат закони връзващи ръцете на мвр и съдебната състема. Всяко правителство дошло на власт, първо прави промени по змвр, в тяхна ползва. Не вкарваш ли пари в сектор сигурност, няма как да има сигурност. Проблема е само в нас-избирателите

25

люндберг

преди 8 години

полицаите са най-големите хрантутници на държавата,че и вече отвратително нагли взеха да стават

24

гражданка

преди 8 години

Един ден една анализаторка каза - МВР Е ЕДИН ГОЛЯМ ПОЧИВЕН ДОМ !!! И беше абсолютно права ! Тези търтеи ходят на работа, не работят. Само ходят на работа, да им тече трудовия стаж, да се запишат в присъствената форма. Като не ги устройва - да ги уволняват и да назначават на тяхно място нови хора, на които им се работи. Не искам повече да ги хрантутим. На нас кой ни дава 20 заплати при пенсиониране - само пари искат, защо не искат да работят ?!?

23

Анонимен

преди 8 години

Само с това че организираха и организират не законен протест ми стига да и кажа че тия никога не са били истински полицай ,а хрантутниците на държавата и народа!Мишоците нарушават закона и имат моралното право да искат?!Докато има несъразмерни блага за някои а за други не няма да има оправия в тази наша държава!

22

65

преди 8 години

Щом не искат да си ходят в къщи.Знаят ли колко млади и образовани момчета са готови да работят на техните места .И не са като тях мафиоти с връзки.

21

Анонимен

преди 8 години

полицаите не се наядоха

20

Анонимен

преди 8 години

Толкова ми е мъчно за нашите т.н. полицаи , че ми се къса сърцето . Просто трябва заплатите да са от 3000 евро нагоре , а не лева . Те са толкова измъчени , че още си стоят на работа .