134

само да кажа

преди 8 години

Звучи познато - шампиони, кола, клаксон, намерили си майстора! Поука никаква!

133

Анонимен

преди 8 години

balgarite sa golemi nestasnitzi edin drugigo se izbivat hahahahahaha

132

Анонимен

преди 8 години

Това не са обикновени "охранители" а руски барети,назначени от руснака,представящ се с фалшивото име "Златко Баретата" да се представят за такива,докато получат заповед за действие от Москва:https://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/

131

Анонимен

преди 8 години

Да допълня предния коментар :4. Всеки смята че споменаването на майката на опонента си е вид "човешко право" без последици! 5. Побой с палка/бокс винаги е правилното решение на всеки спор!6. Не се страхувай дори и да те млатят с палка ти смело снимай със смартфона докато продължаваш да псуваш!

130

Анонимен

преди 8 години

Tova e opit za ubiistvo!!!

129

Анонимен

преди 8 години

Много ми хареса простакесата:)

128

аз

преди 8 години

Това ми прилича все повече на бой между нагли бивши спортисти.Вие как мислите.Да не стане пак като при момчето от враца.Цацаров пак се изсили.

127

sashkodg

преди 8 години

Понякога се чудя,за да станеш "охрана" на някого,задължително изискване ли е да споменеш в CV-то си че си криминално проявен.Това предимство ли е при кандидатстване за работа за длъжността "охранител"?

126

sorry

преди 8 години

Ми те много благи момчета,бе хора.Какви биячи,какви охранители,какви мутри.Ми то няма нищо даже и противообществено.Да налагаш с железни пръти беззащитен човек,да му избиешзъбите,да се саморазправяш с него,както намериш за добре си е живо престъпление,а извършителите-престъпници!

125

Анонимен

преди 8 години

Биячите са демократи, а сега в България на власт е демокрацията, така че не ги закачайте.

124

смехурко:))))))

преди 8 години

До пуйка американска Там за безразсъдно каране се влиза само от запис директно в затвора и се отнема книжката .А и а засичана създавайки опастност за живота на другите дълго се лежи .Поне малко почети

123

kosacha

преди 8 години

До Мутрагения за такива ***!

122

Анонимен

преди 8 години

***, селски бабаити- тръгнали по пътя да раздават правосъдие ! Тия *** трябва бързо да са зад решетките .

121

Полицай

преди 8 години

Да, но в ЗДП никъде не пише, че неправомерното използване на звукова сигнализация се наказва с избити зъби. Няколко съвета от мен. При ярост на пътя никога не излизайте от автомобила, заключете се и се обадете на спешен телефон 112, чуждестранният опит показва, че яростта на пътя лесно се тушира ако имате в автомобила си табелка, на която пише "Съжалявам, извинете" или нещо подобно. Покажете табелката без да отваряте прозори и по възможност без да спирате.

120

Иван

преди 8 години

Корумпираната ни съдебна система само вдига шум, нищо няма да направят. Ще има да "боледуват" обвиняемите, да се точи делото и накрая нищо. Мила родна картинка. Няма бъдеще в тази държава, за съжаление.

119

Анонимен

преди 8 години

В една цивилизована дьржава тея Убавци,ще платят разноските по лечението, ще платят солидно обезщетение и т.н. Но Бьлгария е дьржавата на каскетите, мутрите и римляните.

118

Не Шаран

преди 8 години

До Бакшиш Бакшиш прав си. Толкова бой за един клаксон, не се връзва. Скъсал им е нервите преди да си го получи. Не, че и те са прави, но истината не е само в тези 10 сек. видео

117

Анонимен

преди 8 години

Po vremeto na jivkov nyamase gardove i mutri .naroda beshe spokoen i siguren .dneshno vreme horata se plashat da izlyazat da se razhojdat po putishtata . Pulno e sas Narko Broni mafioti Gardove Mutri i neznam si kvo . Nyama durjava Nyama red Nyama opravia.

116

Анонимен

преди 8 години

Тия *** са отнесли палката съвсем заслужено. Много мразя селските изпълнения с клаксонаа и щом са му избили зъбите, значи им се е репчил нещо Като слушам и простакесата какъв тон държи, палката и е дошла съвсем заслужено.

115

Бакшиш

преди 8 години

До Бакшип - винаги правнемога да си представя че момчетата са слезнали и са му причинили такъв ужасен найтина ужасен побой на човека и на жена му само заради един клаксон...Мога да гарантирам и да си заложа таксито което съм изплащал 4.5 години в Йелоу че 100% е имало и допълнително подстрекаване от страна на бития..КОИТО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ СЪЩО Е БИВШ СПОРТИСТ и няма как да е мишленце и да си замълчи ако го засекът.Няма как да не се направи на "играч" пред жена си.Но този път си го е получил.