48

факт

преди 8 години

Вижте какви са училищните автобуси.

47

Анонимен

преди 8 години

Който плаща поръчва музиката, така че не мерси.

46

Жибор

преди 8 години

Тоя братовчед на Ким чен Ун нека финансира улищата в Кюстендилска,Видинска и Врачанска област,щото са закъсали- щом ще е братска помощ,нека я усетят Българите а не турците!

45

Lika prilika

преди 8 години

V isliama, ortodoxa i v mvr ima blagotvoritelnost. Te sa bratia i sestri ot edno semeistvo. :-)

44

Анонимен

преди 8 години

"Много е важно да вярваме на българските служби за сигурност. Щом Румяна Бъчварова заявява, че в страната не се допускат мигранти с по-съмнително поведение, това означава, че има контрол".Даа, щом Бъчварова го твърди, никой не се съмнява, че е така.. :D

43

Майк

преди 8 години

До ВалНе обобщавай и не слагай всичко под един знаменател религии. Аз съм вярващ в Словото Божие християнин и за мен това е единствената истинска вяра която води към спасение и живот вечен. Атеистичната пропаганда на комунизма която тръби, че религията е опиум за народа е точно това - комунистическа атеистична пропаганда. Християнството е чистото Божие учение, това не е човешко учение, то иде от Бога Вседържателя и е добра новина и благодат защото на приелите го дава възможност за живот вечен.

42

Майк

преди 8 години

Това е опит за засилване на влиянието на турция в страната, така на младите ислямисти се внушава че дължат образованието си на турция и трябва да са и признателни. Освен това в училища финансирани от турция историята и начина на преподаване ще е такъв че ще ги обезбългари и туркофилизира. Подмяна на националното самоосъзнаване. Сещам се за поговорката с безплатния обед.

41

bulgarin

преди 8 години

Haide sega da pomislim koi e vinoven za vsichko tova i da go nakajem.

40

Вал

преди 8 години

Стига с тази безкрайна толерантност към хора, които ти копаят гроба.По принцип религиите са отдавна вредни с тяхното промиване на мозъци, но най-отпред се нарежда най-нездравата и крайно радикализираща се ислямска религия.Тя е и най- назадничавата.Крайно време е държавата да се намеси и спре това безумие с разни дарения, фондации и т.н. чужди държави да налагат по всякакъв злосторен начин експанзията си у нас.!

39

Анонимен

преди 8 години

"В исляма има благотворителност, заявиха от мюфтийството"Не думай. А тогава защо не вземете да осигурите нормални условия и интеграция на мюсулманските си "братя" - бежанците от Сирия? А вместо това ги пращате към ЕС...Мюсулманството са лицемери от класа - едно говорят, друго вършат. Или казано иначе - обикновени лъжци и дребни тарикати.

38

Приел

преди 8 години

Предлагам на всички мюсюлмани в България да премат христовата вяра защото тази година голямата червена *** ще скача в половин турция барабар с кюрди и сириици

37

Подходящ пример

преди 8 години

""В исляма има благотворителност, заявиха от мюфтийството"Да така е!Затова и свободните светски сирийци,християни и кюрди биват избивани от тази турска и саудитска благотворителност в исляма,която обучава,спонсорира и въоръжава ислямските религиозни терористи от "ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" и туркмените в Сирия."

36

Един Българин

преди 8 години

Трябва да се намери начин дали през национална сигурност , дали по друг път да се забрани на чужди държави да плащат за религиозно обучение у нас. Ако се докажат подобни случаи - затваряне на училищата и наказания за директори, учители, счетоводители и прочие.

35

Анонимен

преди 8 години

Президента на Индонезия преди 3-4г. каза на един световен ислямски форум, че исляма е изостанала религия и запита- къде са нашите нобелови лауреати, физици, философи, писатели, големи корифеи в своите области и т.н. Няма ги. Оплюха го, но истината остана.

34

Бежанец с нагон

преди 8 години

Този с редките зъбета знае ли Корана наизуст ?

33

1

преди 8 години

В исляма има и благотворителност и рязане на пръсти, ръце и т.н. Трябва много да се внимава с тази религия !!!

32

Анонимен

преди 8 години

как пък нищо добро не се случи на България за тия 26 години

31

Наблюдател

преди 8 години

Да не дава Господ такива "братя"!

30

Анонимен

преди 8 години

А българската държава (ако въобще има такава останала) спи!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Тези, дето "учат" в училището за *** в Шумен, са адските промити мозъци! Няма толкова болни хора, обаче явно Турция киха огромни пари да се поддържа тая промивка на мозъци. Освен това има мюсюлмански общежития и даже едно построиха до военните блокове в кв. Еверест и добре че хората протестираха и уж не се употребява. Това, защото живущите са семейства на бивши военни и имат останало чувство за самосъхранение, но не се знае кога предателите от общината ще клекнат на ДПС.