10

матросчо

преди 8 години

Не разбирате ли, че учебниците са вече отпечатани, крият, ги нарочно и парите са взети.Защитават закона заради частните училища с държавна субсидия, я проверете, кои са собствениците и ще ви стане ясно всичко.

9

Анонимен

преди 8 години

Авторските колективи на учебниците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са публични и да носят персонална отговорност ако се окаже че са писали "глупости"!

8

Анонимен

преди 8 години

искат-неискат почивка ще има, сега се караме за съдържанието на учебните програми и това доведе до смяната на министъра, а сега си помислете какво ще се случи като бъдат представени новите учебници написани по неграмотните програми от чиновници в министерството Образование повече няма да има

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Кое по-точно е веселото?

6

Две

преди 8 години

Тъпите гербери правят *** закони. Децата ни ще растат с тъпотии в главите си. Закона за образованието няма да просъществува дълго, защото ГЕРБ ще бъде изметен.

5

до 8

преди 8 години

Скъпи нежнии другарю. Вие сте се родил дети има една дима вчера и днес сте започналу да коментирате. А вижте си оклепания разширен ***....

4

Анонимен

преди 8 години

През тъпия комунизъм всички имаха поне 8клас а сега има 300 000 доказано неграмотни и 3млн българи по-малко.Но поне е весело

3

анонимен

преди 8 години

До Анонимен АМИ И ТЯ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА КАКВО СЕ МОТА ТАЗИ ПРОДАЖНИЦА===ВСИТЕ ОТ МОН---ОСТАВКА БЬЛГАРОУБИИЦИ

2

Анонимен

преди 8 години

Учебниците са лоши, защото програмите са лоши. Калпавата програма преодопределя и калпави учебници. Дамянова да не се прави на дръж ми шапката, защото точно тя е в основата на сегашната криза в образованието с нескопосания си закон и некадърнонаправените програми?

1

Анонимен

преди 8 години

Тъпия комунист винаги иска да бави нещата, да протака, да може това което 65 години правят да продължи още малко, да има лапане и хранилка още година, две.