223

Българин

преди 8 години

До За съжалениеСрещу васаланата политика, но не и на руски васал. Нали? Хайде стига. Тоя филм сме го гледали до повдигане.

222

Уау

преди 8 години

Имели сме войска?Ето това е новина.

221

Анонимен

преди 8 години

Жалък руски хленч.Опердашиха ги ***-рашките и сега са се сврели в ъгъла и хленчат безпомощно.Гадно и унизително е да си изолиран, при положение всички напъни и разходи които се правят по това направление. Но руснаците с изолация и унижения не можеш да ги уплашиш - за справка 'славната' им история наситена с лъжи и манипулации.

220

Анонимен

преди 8 години

Епа прави са хората ....

219

Анонимен

преди 8 години

Бългaрите трябвa дa сме водещaтa военнa силa в скорошнaтa окупaция нa Сирия, aко сме първи, ще зaгрaбиме нaй- сосното пaрче от тaя псевдодържaвa, ще се окопaме тaм с отбрaнителни линии и aко aмерикaнците и рaшистaнците не ни признaят Първaтa колония, ще им свaляме всички сaмолети и нa сaщиaнците и нa рaшистaнците!Бог е бългaрин нaли знaете?

218

За съжаление

преди 8 години

Точно, ясно,конкретно и най-вече открито. Между редовете личи, че няма омраза и злоба към България, а недоумение от васалната политика и недалновидност на българските държавници. Да си държавник и политик, е сериозно дело но очевидно това не се отнася за българския такъв. Жалко !

217

Българин

преди 8 години

Наставнически, поучителен тон тип "ТАСС" и съветски клишета от типа на "отявлен американски ястреб"... накратко - плач на чужди гробища. По-точно е: "Българите се се оказвали на границата на унищожаването, всеки път когато Русия ги е "спасявала" - срещу борбата за българска черковната независимост; войната 1877-8 под предлог за "помощ" - разкъсва българската етническа територия; срещу Съединението; непрестанни опити за намеса във вътрешните работи на България и т. н

216

Анонимен

преди 8 години

И какво ме интересува какво е казала тая осрaна ушaнка?

215

П.Петров

преди 8 години

А на мен ми е през фара какво приказва някой полутрезвен татарин, който е свикнал да е кремълски блюдолизец. В РИА новости яко са я окъсали, щом са опрели до него да коментира каквото и да е.

214

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП,КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП!УРА-А-А-А, УРА-А-А-А, УРА-А-А-А!Според мен, този текст не се нуждае от обяснение за тези които сме преживели развития, зрелия и т.н. социализЪМЪ. а по-младите нека да намерят някой от моите набори да им го обясни.

213

коко

преди 8 години

С подобен тон Русия може да се обръща само към Сев.Корея,Венецуела и към килимчето си Асад.Вече не сме ви крепостни мужици.

212

Някой си

преди 8 години

Няма време за губене по форумите, щом като всеки ден намирате време да оплювате, лекичко се стройте така до министъра си и по лека лека, по черен път ще стигнете до истинските ряз""ни.Успех!!!И ние нормалните хора живеещи в България поне малко да си починем от "активистите на агресията", че животът е толкова кратък.

211

Анонимен

преди 8 години

Ще праща еничарите от ДПС.

210

Анонимен

преди 8 години

ДО 280И "СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ" СА ГО ПРЕДАЛИ...

209

Анонимен

преди 8 години

TAKOVA LIZE V. L. NE E SASHTESTVUVALO V BALGARIA--IZMISLENA ISTORIA--,,NEBIVALIZA"

208

коко

преди 8 години

Още едно потвърждение за хибридната война на Русия с/у нас.Да вбива клин в обществото и да настройва хората.А целта е повече от ясна-нестабилност!Имперското им държане не може да понесе че ние не искаме да се допитваме до тях както по времето на соца.И че реално са почти сами на фронта на взаймната политика.

207

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Баси ДържватаИ свинята това иска... - пълна копанка и спокойствие...

206

ЦК на БКП

преди 8 години

РУСИЯ !!! Най-великата страна на света !!! Всички българи я обичаме !!!!

205

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

"Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботйова сте решили докарате миризливия казашки ботуш в булгарско. Ако туй е тъй то аз със моите кунки ще ви отрежа чепките"...Василь Лъвский

204

Анонимен

преди 8 години

Ние сме като жабата, която видяла, че подковават коня и също вдигнала крак.