243

Сън сънуват

преди 8 години

Все пак участието на български войски в Сирия засега е съвсем въображаемо, а на руски повече от действително.

242

Няма угодия

преди 8 години

Ако не пратим войски пак ще сме им виновни. Ще кажат че всички други пратили, пък ний не пратили, не противостоим на световния тероризъм или нещо ала-бала такова.Така че все тая, няма угодия.

241

Анонимен

преди 8 години

Българина масово е *** - чете заглавието и почва да плюе...Вярват на руското пиянде.

240

Анонимен

преди 8 години

Какво скандално "теоретично" заглавие! Предполагам 50% не са прочели статията и вече са в ужас.

239

Анонимен

преди 8 години

До гражданинТОЧЕН РУСКИ ОТГОВОР на нагло.стта и безхаберието на наши политици. Свърши прословутата руска самоу.бийствена доверчивост и опрощаемост. Нашите не мислят, какво говорят, защото отдавна са извън България. Изобщо не ги е грижа, какво ще правим ние. Не са живели през войн.а. А вие идете на лов с хайка, вижте ужаса в очите и в движенията на подгоненото животно - това е човекът по време на вой.на. Може нещо да светне в позеленените ви мозъци. А хайката е без бомби от небето, наркоманчета.

238

Коце Маце

преди 8 години

Интересно ми е в СПИСЪКА на този изтърсак Ненчев, за тези българикоито иска да прати на "заколение" в ръцете на тези професионални убийци от ИДИЛ, да ли фигурират сина му, зет му и някои други близкине му лица.Както и платени *** из между тези които пишат по форумитекато тук фигуриращите "гражданин" и "анонимен" !?

237

Димитър

преди 8 години

Вав война ще ни вкарат и простия народ мълчи!!! Сега майтап ви се струва,но скоро ще стане време да дойде някои да ни спасява и това няма да е НАТО нито Америка,

236

Анонимен

преди 8 години

Крепостните селяни с миризливи ватенки си позволяват да критикуват независима европейска държава. Продължавайте да лочите водка и квас, никой не ви брои за живи.

235

гражданин

преди 8 години

злобен руски съсък - от безсилие. Сбогом, другари, ви казва НАТОВ-ска България, от ЕС! :) Затънахте в блатото на омразата, войната, мизерията, комунизма, мегаломанията - и никой няма да ви подаде ръка да излезете от там, защото вие превърнахте всички във ваши врагове! А България се спаси от това блато - да, ние ще просперираме и ще аплодираме края на СССР (Путинова Русия)! :)

234

Анонимен

преди 8 години

Мамата ни разкатава Бойчето...:D

233

Анонимен

преди 8 години

Ние вярваме в Бойко. Той ни оправя добре ! :)

232

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо никой не реве за антибългарската пропаганда от страна на комсомолците ?Прави впечатление и фамилията на автора Шейнкман , най-вероятно близък до Шаломов , дружки по синагога. Иначе не разбирам истерията, министъра е казал че ако бъде поискана помощ ще бъде предоставена в рамките на възможностите. Е ?

231

Класс

преди 8 години

Почнат ли алкохолиците да реват, значи сме на прав път. Най големия им партньор е Германия, и един от най-големите Турция. Колкото повече те плюят, толкова по-добре работят с теб. И ето икономически ръст, малък, но ръст. Лятото 1млн руснаци ще има, Южен поток също е опция. Иначе почнат ли да те хвалят, значи отива на лошо!

230

Анонимен

преди 8 години

за едно са прави Руснаците .....1000 военнослужещи на границата ..... и готово !

229

Анонимен

преди 8 години

До Българин 293Днес ние тук гледаме нов филм, но той е много по-лошо от предишното.

228

Анонимен

преди 8 години

Нещо не го разбирам руснаците. На никой да не се кланяме. Ама, видиш ли, на цар *** може. И трябва. Че иначе жална ни майка. Там още живеят с мисълта, че България им е 16-тата република и че курицата не е птица, а България не е зад граница. Ясно ми е, че искат водят имперска политика, ама стига са гледали на запад. Мястото им си е на изток.

227

Отвратена

преди 8 години

Нали сме многолюдни,че е нужно още да ни редуцират!Нали си оправихме държавата,че ще тръгнем другите да въдворяваме!Това ще бъде най-голямата историческа грешка в новата история на БГ,ако се случи!Нека тия,дето правят подобни безумни предложения,да грабват калашниците и да се махат от родината ни -и без това няма полза от тях-съсипаха я,прогониха кадърното, а сега искат да обезглавят и останалото в нея!Господи, спаси ни от тез продажници и некадърници - дори няма кого да посоча да оставиш...

226

Анонимен

преди 8 години

Бре..... ДНЕС се изложиха ....каква е тази статия ....един път да кажат и те истината

225

Анонимен

преди 8 години

По-обективна и точна статия - здраве му кажи.

224

майорски

преди 8 години

Има една българска поговорка "Когато конете се ритат , магаретата и катърите трябва да мълчат"Нащите политици са готови да продадат България ...това е ясно ....10-20 милиона на депутат ...и считайте мобилизация ще направят и всички ни ще пратят там ...има ли тука поне един който да не е на това мнение ???