17

владетеля

преди 8 години

ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА????знаете ли,че във всички училища в България се ползва дрога.Такова ли общество изграждаме сега????вместо да учат и да ги възпитаваме добре,учениците и студенти се дрогират.Те вземат със спринцовки вода от локвите,разстварят дрогата и се дрогират.ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ПЪТЯ НА ДРОГАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ,НО ДРОГА У НАС НЕ Е ИМАЛО.ТОДОР ЖИВКОВ Е ПАЗИЛ МЛАДЕЖИТЕ И ДЕЦАТА ОТ ТАЗИ НАПАСТ МНОГО ДОБРЕ,А СЕГА КАКВО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА Е РАБОТА НА БОЙКО БОРИСОВ.

16

Анонимен

преди 8 години

До Кузманов 18Пич на теб яко ти хлопа дъската, или прекаляваш с дрогата и алкохола. Вземи прочети книжката на Сидеров за това какво предложиха да се гласува в миналия Парламент и защо нищо от това не бе подкрепено ? До този момент Сидеров с нищо не е излъгал своите избиратели, но той не е бил нито Премиер нито министър за да изпълни поетите от него обещания, а само му се пречило. Всички обещания , които е дал са изпълними, когато управлява АТАКА, но купените от ГЕРБ избиратели не го позволяват

15

Анонимен

преди 8 години

22 - Отговорът е лесен, чувство на безнаказаност. Сидера се е взел насериозно и си въобразява, че има власт.А реално няма никакво влияние... на следващите избори ще се спомине окончателно.

14

Анонимен

преди 8 години

До 3 - Щом толкова хора са против Джок Полфрийман означава, че той е невинен и осъден несправедливо.

13

1234

преди 8 години

Сидеров и Валери Симеонов нямат работа в Българския парламент, това са психично болни хора, които дават лош пример за обществото.

12

Кузманов

преди 8 години

До 18Това е удобно оправдание за такива като теб. Но аз ще ти кажа че за да получиш първо трябва да дадеш и Сидеров за да получи мнозинство трябва да свърши нещо и да убеди хоратат че е способен, а заплати от 1000 лв и пенсии от 500 лв всеки може да обещае.

11

Анонимен

преди 8 години

До КузмановВ политиката като нямаш мнозинство неможеш да свършиш нищо,защото другите с мнозинството си гласуват както те искат а ти като имаш 20 депутата си никой.

10

Анонимен

преди 8 години

Когато рейтинга на телевизиите в България удари нула хората ще почнат да мислят.

9

Кузманов

преди 8 години

Питам аз какво реално Сидеров е свършил откакто е депутат? Направил ли е поне едно единствено нещо полезно за избирателите му, освен да разните изпълнения в самоелти и по магистрали, след които избирателите мъ мълчат като ъзове известно време?

8

гост

преди 8 години

аха така ще е сигурно...нaй-големите психари са се усъвършенствали в това да се правят на жертви, а този перхидроления какъв го играе? съвременен Левски, Ботев иска му се ама е просто руска марионетка, дори това да е политическа поръчка ще го играят неговите аверчета с които той се е сдърпал за нещо и се е правил на велик...

7

Калитков

преди 8 години

Профила на средния атакист се идентифицира с неудачник. Намира вина за неуспехите си във всички други но не и във себе си. Очкава някой месия да го спаси от блатото и няма никакви скрупули как ще стане това.

6

иЯ

преди 8 години

Тоя как се налапа докато си клатеше оная работа в европарламента...

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе мисля, че се е сринал. Увеличил се е след Натфиз.

4

Анонимен

преди 8 години

Е, рейтингът на Сидеров се срина, така казват рисърчите, а на Плевнелиев се вдига, вдига. Защо ни занимават с този Сидеров, той вече не е никой.

3

niki

преди 8 години

Престанете да ни занимавате с този предател!

2

Анонимен

преди 8 години

Сега очаквам от Герб да кажат, че за цялото им некадърно управление е виновен Волен.

1

Анонимен

преди 8 години

Щом толкова хора са против Волен означава, че той е заплаха за тях.