46

Бияч на жени

преди 8 години

Абе какви простотии сте наръсили тук бе? Жената щяла да набие мъж, с разни толички, *** и все простотии. Има едно много просто природно правило. Жената стои по-долу от мъжа! Сега с еманципацията жените се заразиха с болест по-лоша от тумора. Феминизма. И те били равни с мъжете и искали да командват мъжете. Ще станат равни и ще командват когато цъфнат налъмите. За феминистките само бой и пак бой. Мъже бийте жените феминистки. Нека да ходят с надути сини муцуни и да се жалват на арменския поп!

45

Лайф коуч Гурмазова

преди 8 години

Сега е супер яко и ексклузивно да се ходи на лайф коуч. А домашното насилие, никога не е излизало от мода.

44

Анонимен

преди 8 години

Ей, комплексарите, не вдигайте ръка на жената, родила децата ви, домакиня, съпруга !Като ви не изнася идете за риба, на лов, намерете си любовница, обърнете градината с правата лопата.

43

х

преди 8 години

Това в днешни дни да си жена, пред мъж е се едно да си Нацист, пред евреин през Втората Световна.И ние трябва да се отбраняваме!!!

42

Софиянец

преди 8 години

Мене пък ,жена ми ме бие доста ,често. Хубаво ,че свикнах ,та вече ми аресва....На това му се вика, приспособяване, нека и батко ви научи на нещо...

41

пловдивчанин

преди 8 години

пак ме засрами Златко...

40

Анонимен

преди 8 години

Глад и бой! Тфа е!

39

Анонимен

преди 8 години

Имах колежка с такъв брак. Всеки ден идваше синя на работа и крещеше непрекъснато за всичко, личеше си, че нервите и са съсипани. Мъжът и беше полицай и я заплашваше, че ако го напусне, ще и вземе детето, а нея и семейството и ще ги убие. И тя търпя няколко години. Накрая го напусна и все едно стана нов човек, започна да се усмихва, да се облича готино... накрая спечели и родителските права и глезеше детето като за световно. Важното е, че има ли желание, има и изход.

38

Цв Цв

преди 8 години

Комунистите са виновни !!!

37

червена бабичка

преди 8 години

Бойко е виновен

36

Анонимен

преди 8 години

А в тази статистика казва ли се че 90% от тези проблемни бракове са започнали след запознанство в интернет ? Т.е. тук няма, не е имало и няма да има обич и любов каквато нормално се получава при среща на живо. ИЛИ - това са бракове по сметка, или това са бракове от няма и къде демек щото никой друг не ги е искал. Е при това като никога не е имало чувства кво да има друго - шамари мн ясно ! А жените - вие сте си виновни, щом търпите това ! Даааа - само вие ! Като те бият - бягай -нар.пог.

35

майна

преди 8 години

Истината е, че всички са мюсюлмани! Ние христианите не правим подобни неща!

34

.

преди 8 години

Аз съм на принципа като не се разбираш с жена, си тръгваш и това е. Имал съм такъв опит като дете и знам, че няма смисъл да се седи с някакви оправдания "за детето" или т.н. С постоянни караници не се живее. Жалкото е, че аз бях този, който като пораснах си тръгна и с мен и майка ми. Не мога да си представя дори как може да седиш с жена, с която си крещите, камо ли за бой. Убедил съм се обаче, че повечето жени са склонни да търпят и дори понякога предпочитат подобен тип мъже. Всеки си решава.

33

13

преди 8 години

Който не го е преживял - му е по-лесно да коментира!!!Аз съм потърпевша и ви казвам - много е ТРУДЕН И БОЛЕЗНЕН ПРОЦЕСА НА РАЗДЕЛЯНЕТО С ТАКЪВ ЧОВЕК!!!ПРИ МЕН РАЗВОДА ТРАЯ 2 ГОДИНИ - направо ужас!!!ЗАТОВА КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ - СЛЕД ПЪРВИЯ ШАМАР - МАХАЙТЕ СЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ!!! ТОВА Е НАЧАЛОТО - ПОСЛЕ СЛЕДВАТ НЯКОЛКО ШАМАРА, ПОСЛЕ - ПОБОИ ДО ПРИПАДЪК!!!УСПЕХ!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Това не са бабаити, а ***. Щом не може да задържи жена си значи не става и колкото и да се изхвърля си е въздух под налягане.

31

Анонимен

преди 8 години

Да седиш при човек, който те бие не мога да го разбера от никаква гледна точка, даже не знам, как се стига до такива неща, трябва наистина да си доста *** човек. Тези тормозени жени правят съзнателен избор за себе си, това е нещо, като наркоманията, не се оплаквайте защото сами сте се докарали до там, нещата винаги са двустранни и винаги има начин за промяна стига човек сам да пожелае, ако не желае да не мрънка и да не се оплаква.

30

Анонимен

преди 8 години

Жните биват бити и малтретирани.Аме не пишете за психическия тормоз, който налагат жените. До такава степен се осъвършенстват, все да са прави и да натякват и дуднат и да тормозят, че като нищо им избиват чивиите на мъжете и стават сакатлъци. Защо мислите има толкова ловци в БГ - от любов лъм лова? Неееее - просто искат да се разкарат от къщи.

29

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи да бягат от такива мъже бе... ама те седят, щото нали "глей го къв е як моя, половин Дружба мое да пребие"... Свраки, сами си го търсят, после реват... значи не са бити достатъчно!

28

Анонимен

преди 8 години

"сексуалната трансакция"---Хаха, +1 за лафчето. Мда, скандала вдига адреналина у жените, а той им действа като афродизиак.

27

Анонимен

преди 8 години

В романа "Кръстникът" на Марио Пузо, дъщерята на дон Корлеоне се хвана с някакъв простaк, който я биеше. Сина на дон Корлеоне искаше да се намеси, но дон Корлеоне му каза, че щом се е омъжила за него, това си е неин избор и трябва да си носи последствията.