12

То

преди 8 години

Детиняк, личи си че не я е блъснал още живота. Да са живи и здрави мама и тате че иначе... глад за кифлето.

11

Една

преди 8 години

Тия, двете кифли, трябваше едновременно да отпаднат,защото само като ги видя,ми се повръща от тях! Но какво ли има толкова странно, като почти цялата младеж, излюпила се по време на демокрацията, е далеч от моралните общочовешки ценности.Видяхме им и на двете акъла, уважението към по- възрастните и речника им. НЕПРОСТИМО отношение! Човек трябва да бъде по-скромен,по-смирен и по-премерен в приказките си!

10

-

преди 8 години

В началото на играта показаха, как в калта щели да пуснат плъхове. Пуснаха ли плъхове в тази кал и ако са ги пуснали плъховете умряха ли, защото не ми е ясно как нещо живо би издържало в тази тиня?

9

жалко

преди 8 години

жалко, че излезе от играта хубавото момиче Рая, а остана онази флегма Нора. но в живота също няма справедливост, така че свиквайте....

8

40361

преди 8 години

Леле мале ужас-станала била в шест сутринта,Знаеш ли колко стават и по-рано??Лигла

7

Гошко

преди 8 години

Там сте мили момичета, за да гледаме ние сеир. И като вземе някой да се пъне, че то и по-смешно става. "..това, че отпаднах преди финала, не означава, че не съм победител.." все едно слушам политици след избори. Няма нищо срамно да не победиш, по-лошо е да не се бориш. Голямо изтъкване, голямо обяснение. Хората си имат своя различен житейски опит и някой път е трудно да си най-интересния :))

6

Лошо

преди 8 години

На тия им изстинаха яйчниците у тая кал.

5

Анонимен

преди 8 години

Момичето е симпатично. Притежава откровеност и смелост, които вече липсват дори и у 18-годишните. Жалко, че отпадна от оная сива мишка Нора.

4

Анонимен

преди 8 години

Тва да ставаш в 6:30 е много гадно.Никога не можеш да се наспиш хубаво до обяд си като пиян а след обяд си мега скапан.Вечерта имаш сила само да се натъпчеш с храна и да легнеш да спиш.

3

Анонимен

преди 8 години

18 годишен имах предвид

2

Анонимен

преди 8 години

Уф да бе. Най са ми смешни такива индивиди, като кажат абе аз не съм за парите... да бе, повярвахме ти. Другия героизъм 10 годишен да става 6,30 часа и да работи... Еми всички момчета като бяхме на 18г. в казармата ставахме и по рано, без значение дали е рожден ден или имен ден или коледа. За нея може да звучи ненормално, това което е било нормално за палавината българи в тая държава. Между другото не знам къде и дали е учила, но и за училище ставахме в 6,30 часа. Наълно нормален час.

1

ха-ха-хааааа

преди 8 години

Очаквайте скоро:Агонцев-внук в най-новия риалити формат.