Снимка: bTV

Рая Агонцева напусна "Фермата" след дуел със своята близка приятелка в шоуто - Нора. Рая бе веднъж фермер на седмицата, два пъти ратай и два пъти се изправя в дуел.

"Отидох във "Фермата", за да порастна, да превъзмогна себе си и в много отношения го направих, така че това, че отпаднах преди финала, не означава, че не съм победител в риалитито", заяви тя в ефира на bTV.

"Промениха ме не условията, а хората и най-важният урок, който си взех е, че парите наистина променят хората. В началото всички бяха едни хора, а с течение на времето, колкото по-близо стигахме до финала, толкова по-различни ставаха... Не мисля, че има толкова големи спортсмени, по-скоро всичко е материално.

90% от хората там са влезли за парите. Има едни 10% като мен, които са търсили изживяването, да направя неща, които на 18 един човек не прави. Успях да изградя свой образ и да се откъсна от образа на Агонцеви. Не мисля, че едно 18-годишно момиче няма да стане в 6:30 часа, сутринта да издои крава и то на рождения си ден", допълни още Агонцева.

"Не съм невъзпитана, а съм си защитавала позицията си. Вярно, използвала съм по-груби думи, но аз съм такава и в реалния живот. Нора няма смелост, тя има мише сърце", коментира Рая.

Рая се срещна след загубата със своето гадже Кристиян, с когото се запознали покрай борбата за отказване на цигари.

"Рая е прекраесн човек и не е вярно, че не уважа по-възрастните. Напротив, винаги им помага", разказва Кристиян и разкрива, че двамата с Рая вече мислят да заживеят в собствен дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase