12

Анонимен

преди 8 години

Вижда се че, терористите мюсюлмани са наркомани, алкохолици и престъпници, което няма нищо общо с тяхната религия за която ужким извършват атентатите.

11

Анонимен

преди 8 години

Дасикане Рома какво правят в Българската Църква , питам аз Тероризъм ли проповядват в Църква

10

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости за наивници! Посочете ми ЕДИН арабин- атеист- само ЕДИН! Който е написал материала, е повярвал на откровени арабски лъжи, а не сме *** да ни лъже по този начин! Бившата жена на терориста ЛЪЖЕ като разпрана! Няма как ДВЕ години да са били семейство и тя да не е забелязала ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА на мъжа си към всички нормални хора, които не са лежали в затвора и имат нормална работа, образование и нормален живот. Що арабките ни имат за лековерни хора- не знам, но е обидно!

9

245

преди 8 години

500 евро на човек който не работи - време е да спирам работа и да ходя у Франция да си пуша джойнт,стига съм се мислел за европеец в България.А иначе- какво са му говорили в Сирия,че да си развали рахатлъка,чак се чудя

8

Анонимен

преди 8 години

Абе ние нашите български Роми-Терористи сме оправили та чуждите трагнали да коментират , всяка една Ромска махала е бомба с закъснител

7

дае

преди 8 години

Daily Mail. Страхотен източник.

6

Анонимен

преди 8 години

"Прехранвахме се само от обезщетенията за безработица, които са едва около ?1000 на месец за двама ни"Ъ? Я пак. Вярно че за Европа 1000? на месец за двама не са много, ама... Я ПАК! 1000? за некъф който е лежал в затвора и е взривил една маса хора!

5

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ни обяснават колко мили хора са терористиге

4

Анонимен

преди 8 години

безработен тревоман, който е лежал в затвора и никога не е ходил в църква...който по образование бил електротехник, но работил едва един ден през живота си.Любимите му дейности бяха да пуши трева и да спипиел бира и водка, макар и не всеки деннай-накрая си намерил работа като управител в кафенеТова някаде съм го виждал и не веднъж... Този да не е българин (от новото поколение) случайно?!

3

Анонимен

преди 8 години

"Профила" на този напълно отговаря на контингентана на пп "Юруш" !

2

Анонимен

преди 8 години

Направо се просълзих от умиление!!!

1

трева ,алкохол и ...

преди 8 години

Чета заглавието и си мисля колко общо имат соросоидит& и терористите .