41

:)

преди 8 години

Може и за жена на годината да го предложат, все пак едва ли е в мъж все още :)

40

Анонимен

преди 8 години

А пък аз се питам тези защо още не са детерминирани.

39

Анонимен

преди 8 години

Доста коментари са изтрити.Що ли?

38

Карапичо

преди 8 години

До Николастранно как, 32 години съм оцелял в София без драми и без 30 см нож в джобчето... ако мислиш да ходиш с автомат, марш към казанлък, дамаск или някъде в тексас, в София не ти е мястото. Относно делото, въпросната *** и преди е съдена за нападение с нож, но в Асвтралия, а и как митичните роми така и никога не се явяват като свидетели по делото?

37

Анонимен

преди 8 години

Тия от БХК вече дори не се усещат колко са смешни и че са станали за майтап на целия народ.

36

Истината

преди 8 години

Австралиеца. А кой е бащата на "Австралиеца". Щото си спомням много добре кой е но нека да проверят " журналята" дето пишат тази статия и как си позволи да заплашва диркетно България. "Егати наглоста и чудото".

35

Никола

преди 8 години

Не харесвам БХК. Смятам, че им липсва здрав разум. За три неща не съм съгласен с автора. 1. "Фрийман се е разхождал с 30-сантиметров нож" - Преглеждайки набързо криминалната хроника на София, не с нож, ами с автомат бих се придвижвал.2. "Така и не се разбра къде е истината..." Делото е изключително спорно и с лека ръка да осъдиш в статия е меко казано предубедено. 3. "Каквото и да се е случило нищо не оправдава отнемането на живот." - Бих искал чуя мнението на автора ако той е жертвата.

34

ha ha

преди 8 години

Влезнах в нета да ги разгледам кои са в управлението на този анти български комитет, и не останах изненадан, тоя Кънев си е от краварската школа, значи нищо добро не очаквайте от този комитет, а и има снимки и имена на голяма част от ръководството. Референдум за БХК, да видим колко е легитимен.

33

ivanov

преди 8 години

поздравления за статията. БХК СА АНТИБЪЛГАРСКА организация базирана в България.

32

Мартин

преди 8 години

Александър Попов най-малко за втори път под твоето име стои стойностна статия, която да ми направи някакво впечатление. Искрено се надявам ти да си я писал, а да не си я преписал от някъде. Ако наистина ти си автора имаш едно голямо браво за нея. Продължавай с добрите си публикации и ако можеш си намери по-добро място за изява.

31

Анонимен

преди 8 години

Тия Иди0ти за пореден път се гаврят с България!

30

Анонимен

преди 8 години

Ох, нали го четохме и гледахме този случай. Май намирисваше силно на самозащита. Ето отговор на въпроса защо.

29

Анонимен

преди 8 години

Интересно какво ли ще е новата версия на историята? Че Андрей и компанията му са тормозили невинна майка с дете и Джок като истински рицар на бял кон се появил в последния момент и я спасил? Е, малко убил един от лошите, ама кой ти гледа такива подробности...Щеше да е направо смешно, ако не ставаше дума за убийството на един млад човек.

28

ВИЖТЕ и Чуйте

преди 8 години

СЕГА Българи,сещате ли се,защо Путин беше прав--когато ги изгони от Русия,такива като БХК.....Ама тогава опищяха света тези мекотели малки......А сега да видите ТОЧНО за какво става въпрос.....

27

БАЧКАТОР

преди 8 години

Хелзинкския комитет има забрана да развива дейност на територията на Русия. Със закон. Кога и у нас?

26

Анонимен

преди 8 години

БХК като са почнали да номинират убийци предлагам да връчат и една награда посмъртно на Чикатило. Тъй де, човекът си го е заслужил.

25

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се смени името на БХК та АБХК - Анти български хелзинкски комитет.

24

Анонимен

преди 8 години

Модераторе--какво е това ---защо триеш нудобните на власта коментари----а тоя отдолу омаза форума????

23

:))

преди 8 години

Най-учтиво каня всички от БХК да ми дойдат на гости. Живея до едно доста голямо гето. За по-смелите предлагам и нощна обиколка, а на сутринта ги приканвам да споделят впечатленията си от преживяното...ако могат! Забележка: Носенето на пари, часовници, телефони и други ценни вещи си е изцяло на ваша отговорност.

22

ОБЕКТИВНО

преди 8 години

КАКВО се учудвате...какво се възмущавате.....ЩОМ Обама получи Нобеловата награда за мир---няма какво да коментираме....Само да напомня,че точно месец преди Обама да получи тази награда--в Авганистан американците разтреляха за една седмица една сватба и един пазар .................Има ли още хора,които да са учудени на западното лицемерие..!!!???????????????