81

Zapoznat

преди 5 години

А защо не се поинтересувате как точно е осъден австралиеца Джок Полфрийман ?Какви са обстоятелствата при процеса и пр.Ще откриете доста скандални неща

80

Логично е

преди 8 години

Там работят адвокати и който им плати него защитават.Защитата струва пари.Няма нишо общо с морала.Адвокатите на БХК не са идеалисти-за заплати и хонорари работят я!От друга страна истина е,че със същият успех биха могли да предложат Йосиф Сталин или Адолф Хитлер.Но тъй като не са живи и не биха могли да им платят не са ги предложили!

79

Кап Йот

преди 8 години

Тоя лудак трябва да се бори не за човек,а за Травестит 1 на Софийския!

78

'/'

преди 8 години

До 126. Казваш да премахнем емоциите. Да мислим прозападно и евроатлантически.. Само да напомня че това момче ако беше в щатите ( великите демократи) при това деяние в някои от щатите може да получи и смъртна присъда. Български хелзински комитет трябва да бъде изритан от българия както беше изритан от Русия..

77

вгр

преди 8 години

"Българският хелзински комитет" да се преименува - да се привикат отговорните и да се одстрани "Български" или да се запише "Анти" от пред!!!

76

вссн

преди 8 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАБРАНИ ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ КОЙТО ЗАЩИЩАВА РАЗНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

75

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, ако въпросния осъден действа отговорно към правилата в затвора; както и той самия да спазва правила, така и да изисква от затворническите власти да се придържат към реда, това че е осъден лишава ли от смисъл от спазването на правила? Ако разплетете емоциите от аргументите, ще видите, че да изискваш спазване на ограничения от страна на властите не е нещо релативно към останали в миналото лични прегрешения. И е редно да се уважават усилията на всеки, когато е въпрос за закони.

74

Анонимен

преди 8 години

Тази организация винаги води антибъларска кампания на всички нива.Едно е да защитиш неправедливо обвинен човек,друго е да защитаваш криминално проявени.А този случай е направо скандален.Може би организации,като тази трябва да бъдат обявени за незаконни.

73

Nikoi

преди 8 години

Цялата каруца с шефове на БХК да спи един месец в килията на Джок,близо до 30 см-вия нож всяка нощ...И после да си кажат колко пари са взели за тази номинация ...

72

Анонимен

преди 8 години

Аз па точно за тоя ще гласувам. Ей така, да ви е гадно.Мерси че ме уведомихте за анкетата!

71

Анонимен

преди 8 години

Този Джок защо не се "бори" за правата на аборигените в Австралия,а тръгнал да "защитава"в България роми и затворници?

70

ставри

преди 8 години

Тоя БХК на кого интересите защитава?Нека поне да махне"български"за да отговаря на истината.

69

truth

преди 8 години

Tatar4ugi spleskani, razberete kak se pravqt nominaciite purvo - dostatu4no e edin 4ovek da predlozi nqkoj I ve4e vliza v borbata...ako shte da e I ***.Vtoro, goltaci zlobni, kakvo losho ima da se borish za pravata na zatvornicite? Ne razbirate li 4e kato vuvedat zatvor za dluznicite I vi uvolnqt poradi nekadurnost I vie shte svurshite tam.

68

Анонимен

преди 8 години

Тоя става да го опънеш веднъж и после незабавно да му резнеш топките!

67

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се хванем много хора задружно и да съдим БХК в Европейските съдилища за анти-българска пропаганда и дейност!

66

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Тия от БХК май са се развихрили по коментарите и плашат здраво.Уж защитават свобода на словото, а тук ще вкарват в затвора за коментари..въй въй.За избора на БХК нямам никакво съмнение, че са избрали само българоубийци в буквален или преносен смисъл.

65

анонимен

преди 8 години

ами австралия и сащ са създадени от престъпници

64

Анонимен

преди 8 години

БХК по приклад в тила и в плитък гроб

63

Анонимен

преди 8 години

Кой и защо бил пращан в Беляне да го ядат прасетата, ми ей такива като Красимир Кънев, национални предатели са пращани в Беляне, и пак ще ги пращаме, заедно с чорбаджиите кръвопийци и алчните и самозабравили се управници, понеже вече не се търпи, а историята има странното свойство да повтаря отново и отново едни и същи шаблони.

62

Онзи съм бе този

преди 8 години

Уелкъм то да Двайс Първи век народе, където човешката наглост, простотия и вулгаризъм се издигат на пиедестал !