17

свинаря

преди 8 години

до 22Тия дето избягаха в чужбина издържат майки,бащи,деца...те са най големия инвеститор в държавата. Когато изказваш мнение помисли малко

16

Анонимен

преди 8 години

Абе вие не разбрахте ли че всичко е договорки и ГЛАСУВАНЕТО Е САМО ПАРАВАН НА ТЕЗИ УГОВОРКИ?

15

Hacking Democracy

преди 8 години

Вече няма да се налага да идват автобусите от турция - представяте ли си колко ще улесните дпс?

14

Hacking Democracy

преди 8 години

При електронното гласуване се манипулира броенето и то много лесно

13

Анонимен

преди 8 години

до 20 Напълно ли си съгласен за електронното гласуване, т.ъпак? Да кажем че не могат да се манипулират резултатите( макар че няма начин никоя информационна система да не може да бъде пробита) българските турци в Турция от Турция ще направят ДПС втора политическа сила( говоря за парламентарните избори) а ГЕРБ без мнозинство и какво правим? ГЕРБ ще са в коалиция с ДПС. както и сега де. Смеееееех.

12

Против корупцята

преди 8 години

Напълно съм За електроното гласуване, толкова ли ви е ограничено мисленето на коментиращите, то ако ставаше толкова лесно да ти откраднат електрония подпис или да маниполират нещо твое, нали при пазаруване онлайн щяха да са ни откраднали вкички пари, нали всеки щеще да си дръпне информаця за потребители и да си тегли кредити на тяхно име, колкото иска! Проучете в държавите в които има електронно гласуване толкова ли е лесно маниполацята! Пуснаха магистралата, навъдиха се инженери по форомите!

11

Mimi

преди 8 години

Аз съм за гласуване чрез изписване на имената на партия, личност и тн.

10

свинаря

преди 8 години

Тези дето ще си продадат гласа при електронно гласуване и сега си го продават. Щом с компютъра мога да плащам стоки,да прехвърлям пари,защо да не мога и да гласувам? Най важното е че два милиона българи в чужбина ще могат да гласуват

9

Поп Грую

преди 8 години

Герберастията напечата тонове дублиращи бюлетини с машини за милиони, а какво остава да се манипулират сървъри и компютри чрез лаптопче? Тези басни за криптиране и емнайсе нива за сигурност ги дрънкайте на някой друг...

8

вм

преди 8 години

ако се приеме електронното гласуване, очаквам на следващите избори най-малко 600 000 гласа от Турция

7

ха-ха

преди 8 години

Радетелите на електронното гласуване които в не малката си част се прекланят пред краварите и пуделите им да погледнат тях и после да обясняват колко е лесно,сигурно и напредничаво гласуването по този начин.

6

Анонимен

преди 8 години

щом идеята е на "хитреците" от ГЕРБ ,значи е в тяхна полза. Идват президентски избори, как иначе ББ ще стане президент. Няма да подкрепя референдума, защото ще бъде мотив за законно манипулиране на бъдещи избори.

5

Тинев

преди 8 години

Като знам, че референдума е предизвикан от оная миризлива п----а ?? А на нея и е заповядал мръсника бУйко...........Да .....................

4

свинаря

преди 8 години

Ще гласувам за електронното гласуване

3

Станислав

преди 8 години

Който не иска да гласува по електронен път и/или няма възможност за такова, да си гласува по нормалния начин с бюлетина!

2

прокурор

преди 8 години

Това ми намирисва на агитация в изборния ден и си мисля как точно трябва да реагира прокуратурата ,а колкото до електронното гласуване твърдо против.

1

Льольо

преди 8 години

Твърдо - Даааа