37

НЕ ГЛАСУВАМ-ПРОМЯНА

преди 8 години

Много хора така и не разбраха, че никой не го е ГРИЖА за електронното гласуване. Политиците ги е грижа единствено на изборите да имат поне 50% гласували! НИЩО ДРУГО! С електронното гласуване просто ще вдигнат избирателната активност с 5-6%..или повече. Ама от това нищо няма да се промени, защото какъв е избора между 3 чаши с отрова?ПРОМЯНА ще има чак когато на избори излезнат под 50% и се види етническия и социалния профил на избирателя. Тогава властта ще ЗАГУБИ ЛЕГИТИМНОСТТА-следва ПРОМЯНА!!!

36

Анонимен

преди 8 години

Аз пък мисля, че трябва да има активност за референдума, иначе управляващите ще кажат, че българите нямат желание да се провеждат референдуми и ще се оправдават за в бъдеще с това, че няма активност, за да не се допитват до народа. Така че смятам да гласувам с "не", нека се види, че българинът иска референдуми, но не и по такъв глупав въпрос. Лично мнение.

35

Спонги

преди 8 години

В 21 Век - твърдо Да за ел. Гласуване

34

Анонимен

преди 8 години

Има 3 начина да гласуваш. Да гласуваш " Да" (или за някого); Да гласуваш "НЕ" и въобще да не гласуваш. Последното не означава безразличие, както ни маниполират че било. Това означава че не оказваш доверие на никой от кандидатите и си запазваш правото за сваляне на избрания ако се окажеш прав. Страх ги е от ниския кредит на доверие. Ако на референдума отговорът ви е НЕ - по добре изобщо не гласувайте -така гласовете НЕ няма да се разпределят между НЕ гласувалите и гласувалите НЕ

33

ТОЙ КАЗА:

преди 8 години

И в крайна сметка, кучето си лае, керванът си върви...Поне не оставяй сляп за истината , българино! Все още НЕ вярвам , че българската нация е толкова глупава, колкото я правят!

32

БОЙКОТ НА РЕФЕНДУМА

преди 8 години

Нека обясня: разпространено е схващането, че трябва да се гласува, инак "вместо теб" гласуват малцинствата! Това е велига заблуда! Тук става въпрос за ЛЕГИТИМНОСТТА НА ВЛАСТТА, същата власт, която ухажва и отглежда малцинствата (и винаги ще го прави)! За да бъде легитимна властта трябва поне половината гласоподаватели да отидат до урните. Целта е с електронното гласуване да се "прелъжат" да гласуват "мързеливите", т.е. повече хора. И там е уловката. И затова изборите за 2 в 1, за да мине рефер

31

xxx

преди 8 години

Против :)

30

Анонимен

преди 8 години

за тез които за против алектронното гласуване, некас и манупулират банковата сметка като са толкова отворену за манипулации

29

Св до @@@

преди 8 години

По принцип бях "за" с някои резерви. Но сега пък вече съм твърдо, след като прочетох коментара ти. Много добре ще стане, така и така ни лъжат, но поне няма да толерират галениците (знаете за кои говоря) само покрай изборите и да ги даряват с безплатни ток вода и ненаказания за престъпления. Сега няма да им трябва вота, а ще ни лъжат по интелигентен начин :).

28

;-)

преди 8 години

Само неук и крайно наивен можеше да повярва и за аферата Костинброд ама... Не разбирам защо хората живеещи зад граница трябва да бъдат улеснени в избора си. Те са избрали да са зад граница. Аз не живея в родни си град, обичам го, но имам друга адресна регистрация и нямам право да гласувам за кмет на този град, а той ми е на сърцето. Не е ли същото?

27

ТОЙ КАЗА:

преди 8 години

И с електронно гласуване и без него - вота се манипулира! Но господата управляващи лешояди искат да ни лишат от кебапчетата и от онези 30-50лв. които ни даваха веднъж на 4 години! Е, няма да стане, няма да им опростим живота толкова на хищниците!!! Нали?!

26

Анонимен

преди 8 години

Само оли.гофрен като теб си мисли, че Тиквата няма да продаде и майка си за да е на власт отново. Какво остава за манипулиране на вота.

25

Анонимен

преди 8 години

Само неук и крайно наивен може да си помисли ,че електронното гласуване може да се манипулира без да се разбере. Цяла Европа гласува електронно ...........

24

Олигархия

преди 8 години

Няма да агитирам за или против електронното гласуване. Само ще задам въпроса- Смятате ли, че при днешната корумпирана и подкупна политическа класа електронният вот, няма да бъде манипулиран? Отговорете си сами.

23

Анонимен

преди 8 години

Баницата вече е разпределена, изборите са фиктивни. Липсата на избор не може да бъде избор !

22

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

И още нещо драгими смехурковци! Не е нужно да се хаква системата! Просто някои лица ще си имат директен достъп и ще си я преправят както си пожелаят! Нищо чудно ако се приеме ел. гласуване , да намалее драстично купуването на гласове, щото тогава това ще е излишна операция...Ако имаш съмнения в изборите, отива се в ЦИК и се броят, но ако имаш съмнение в системата, какво?! И бюлетините се нагласят, ама там изисква много усилие и не навсякъде става....

21

Hacking Democracy

преди 8 години

Мислете *** - електронното гласуване е измама, при броенето

20

Анонимен

преди 8 години

Против !

19

@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Да речем се приеме електронното гласуване! Аз съм сигурен , че след известно време ще се окаже провал! Ще се докаже, че е манипулирано , и така в България ще са се извъртели няколко нагласени правителства...Питам, КОЙ ще поеме отговорност за измамата и ще отиде зад решетките за дълго?! Гледах предаване по Канал 1 , в което имаше 10-*** "ЗА" и двама "против"...Никой не ги попита, поемат ли отговорност за нещата които казват?! Тк се корени проблема в БГ! Никой не поема отговорност за нищо!!!

18

до 27

преди 8 години

Майки и бащи не искат само париИскат гледане и обичЗанемарени, мръсни и гладниТова са " гледаните" майки и бащи