60

Анонимен

преди 8 години

До 89 талибанТерористите ПКК купуват калашниците от Иран, не случайно известно време Иран беше под ембарго заради това и ядрената програма.

59

или

преди 8 години

отмъщение,че Ердоган заплаши да купува руска газ....

58

Анонимен

преди 8 години

Руският президент зове за общи усилия срещу тероризмаЕксперта по бомбандировки на мирно население си предлага услугите и на Турция.

57

Анонимен

преди 8 години

95,Не е задължително всички да купуват, както са те купили теб!Аз КОНСУМИРАМ руската и съветска култура, за която ти нямаш хабер, защото мислиш, че всичко само се купува.Ситуацията е такава, че управниците само получават троха за послушание - така се прави при дресировка на кучета.По-скоро се запитай какво произвежда България и защо нищо не произвежда!Кой каза да е така и кой го изпълнява?

56

до 94

преди 8 години

Турция е в НАТО!

55

Анонимен

преди 8 години

Момчета, ако можете да се прочетете простотиите от гледна точка на грамотните, знаещи и разбиращи от политика хора, щяхте да се засрамите от простотията си.Какви са аргументите, че атентатът е организиран от руснаците.Направете анализ!Тъпотата ви е отчайваща!Ужасявам се от сервитьорите, в чиито ръце ще бъде България след няколко годин-мозък биличка, интелект - грахово зърно.Политиката не е за прости хора.Очаква се манипулаторите да имат някакви мисли и гънки в мозъка.

54

Анонимен

преди 8 години

Сециално до 75Ако ти едва си бършеш ***, няма да разбереш колко си примитивен и се буташ в разговор, който не ти е по капацитета.Знаеш ли какво значи тази дума?Това не са мутри, за да се бият и да си ги мерят...Това е за хора с ум и знания, не за такива , дето се продават за един хамбургер с кола.

53

TACC

преди 8 години

Кога за последен път сте си купили руска стока, която да не е петрол?

52

geograf

преди 8 години

До Гришаot koga amerika e v evropa?

51

Анонимен

преди 8 години

До талибан - да арсенал вече работи и в почивни дни - събота и неделя .

50

талибан

преди 8 години

Путин много е ,, загрижен " , а ПКК продължава да стреля с калашници .

49

Подозрение

преди 8 години

До Анонимен 78Ами щом протестът е на прокюрдска опозиция то е ясно, че е организиран от тези които са против кюрдите - тези дето ги бомбардираха вместо ИДИЛ. А какви маши са използвали не е от значение, камикадзета все се намират.

48

до Соросоид

преди 8 години

от Охранител.Няма да успееш, аз съм зад Путин и за секунда ще се справя с теб !!!

47

Бежанци влизат в САЩ

преди 8 години

Новината от вчера : в САЩ пристигат бежанци обаче влизат през Мексико .Били без документи ! Ама каква пропаганда само . И понеже казвали че ги е страх и бягат от И.Д ги приемат. Как ще се качиш в самолет без документи и виза за Мексико ? Да не са преплували Океана ! Това е организирано приемане и лъжат американския народ !

46

Анонимен

преди 8 години

барак обама тренира като току що влязла във фитнеса за първи път женка - гирички по два килограма, като на всяко повторение му се изкривява физиономията и ходене по пътеката:))

45

РБ и ЕС

преди 8 години

/Това, което стана в Турция - ще се възползвам от случая, за да поднеса съболезнованията си на турския народ и на президента на Турция - това, разбира се, е нагло терористично нападение, престъпление с много жертви и, разбира се, опит да се дестабилизира ситуацията в тази приятелска ни страна !!!// Използвам случая за да Ви подканим Г-н Путин, да помогнем на братският турски народ като на сириисният, Моля Ви ! Ще сме Ви благодарни !Отървете ни !

44

Анонимен

преди 8 години

Попитали радио Ереван:Кои са терористите в Анкара ?Отговор: Питайте Путин !

43

Анонимен

преди 8 години

С инвазията си в Сирия Русия допринася за разпространяването на тероризма.

42

Анонимен

преди 8 години

Никой не обяснява кои са атентаторите ? Турция незнае и САЩ питат кой е ?

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 67Иран има договор с Рисия..........................................Смях. Иран иска да продава на Русия петрол, не газ. Срещу оборудване. Запасите от газ в Иран са сравними с тези в Русия и са сред най-големите в света. Иран е алтернативата за Европа. По газопровода Набуко. Нищо добро не чака Русия.