8

Жжжжмеркел

преди 8 години

Бабо Жмеркел где тъка? На джамия Муууустаффффаааа! 2030 г.

7

Нетолерантен

преди 8 години

За всички е ясно, че тези навлеци няма да работят, няма да учат и няма да се променят. Не разбирам защо Меркел продължава настойчиво да ги приема, че и да ги разпраща из цяла Европа. Навсякъде ще създават проблеми, безредици и страх. Защо се внушава, че Европа загива, че целта е да се създаде Евразия с доминиращ ислям и връщане назад няма? И ние - какво, да ги чакаме, за да ни резнат главите?

6

Анонимен

преди 8 години

Току-що заклаха един на "Лъвов мост"! Всичко е оградено от полиция и ленти. В средата-кръв.

5

Анонимен

преди 8 години

Aаааа.... Добро утро!!!

4

б

преди 8 години

А, ЧЕ ИДВАТ БОЛЕСТИ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЕЩАТЕ, И ТО КАКВИ!

3

Аз Малдив

преди 8 години

Полския президент Дуда излезе пълна Дуда - Отметна се от уговорката в последния момент при гласуването в евросъюза за бежанците - сега ще напълни Полша с американски бази

2

Аноним

преди 8 години

До Анонимен Като започнат да колят хора като ярета воините на аллаха, също така наричани от някои среди с определени цели "бежанци", ще излезе един мръсен, мазен, ояден и арогантен политик да заяви, че приемането на "бежанците" е било политическа грешка. И толкоз.

1

Анонимен

преди 8 години

Когато тези кротки мигранти започнат да режат глави и улиците на европа потънат в кръв тогава всички ще вденат изведнъж какво са приели. На тези *** или *** терора им е генетично заложен , никога няма да станат нормални хора.