19

Анонимен

преди 8 години

Има хора, които за някакъв евтин апартамент се продават.такива изселници от село Кърджали или Джебел сте в тази категория.Но има такива, които за нищо на света няма да се продадат на режима на Ердоган който изби в Сирия над 300 000 души и ще се бият до дупка с него!

18

Анонимен

преди 8 години

Като Султан го посрещат само потурнаците като теб. В ЕС после на може да се измирише на прегорял дюнер 2 седмици!

17

Велко

преди 8 години

Бежанците та "бежанците"!!! Това, че нашите родители пенсионери мизерстват с по 100 евро на месец и се чудят хляб ли да си купя тили лекарства не е важно! Най-важното са "бежанците"! Браво, г-н Борисов!

16

Анонимен

преди 8 години

Sultana si e sultan

15

изселник

преди 8 години

не подариха а платиха изселниците тези апартаменти Турция няма нищо безплатно всичко се постига със много труд

14

gost

преди 8 години

Бтв претендира чее бг телевизия интересно мие къдее българското а сем е на луната поредния турски сериял започна честито

13

:))

преди 8 години

.Целта едългосрочна и се заключава в откъсванена българска територия.---------------------------А дали Турция има интерес от откъсване на част от територията на БГ, когато /към/ цялата страна / БГ /, а вече и ЕС се съобразяват с Турция? Що им е още малко земица вместо да цялото, м? ДПС и те същите кат ББ с сметчиците си на дребно, комай! :))

12

иван

преди 8 години

върнете им всичките нали уж е сигурна държава даите им всичко влезнало от рях

11

Анонимен

преди 8 години

Големи тарикати излязоха турците, знаят как да се пазарят с парите на ес бежанците ще ги харчат в турция , това са свежи пари за икономиката за модернизацията на бреговата охрана няма да пиша

10

:))

преди 8 години

Турция ще приема обратно имигранти от България---------------------------Интересно е Каква услуга ще поиска отново Турция от Борисов, която оно /лазещото / от Банкя нема да може да откаже?

9

Анонимен

преди 8 години

Вчера в Турция пристигна първата група терористи евакуирани от Иглиб след бомбандировката на ВКС России, натоварени бяха в автобуси и ги пазеще жандармерията.

8

Анонимен

преди 8 години

Този българо-турски-гръцки център за сътрудничество по охраната да не прерастне в "гореща точка" на наша територия?! Сериозно се опасявам.

7

Анонимен

преди 8 години

Нормално е Турция да ги приеме, защото именно нейни войници изгониха стотици хиляди сирийци от домовете им в северна Сирия

6

Хм...

преди 8 години

До 10 АнонименСтрува ми се, че БГ е вече собственост на Турция! Т.с. доброволно предаден суверинитет, а Турция умее да брани териториите си! пп. това всъщност е унизително за БГ / да разчита некой друг да и бъде опека и охрана/, резултат от 25т год дейност на "политиците"-"държавници" в БГ !

5

Анонимен

преди 8 години

Турците са далеч по-цивилизовани от евразийците. Те (турците) са наши приятели и на тях даже може да разчитаме за охрана на въздушното ни пространство.

4

Хм...

преди 8 години

Впечатляваща е далновидността и мащабността на мисленето на политиците в Турция! В ЕС такива няма! Турция се опитва / и може би ще успее/ да е значим и влиятелен фактор и при европейците и при арабите!пп. Показателно е колко ЕС е слаб, безпомощен и най-вече безмозъчен! Жалко, но факт!

3

Анонимен

преди 8 години

Да си ги взимат,барабар с камикадзетата.

2

Анонимен

преди 8 години

Руснаците сега, като смажат онези ***, и хайде обратно кой откъде е! Така де, нека работят и да цивилизоват родните си места, а не да идват тук наготово

1

Анонимен

преди 8 години

Ха, хаха!! Шенгенските визи за турски граждани ще отпаднат! А ние с гайдите?!?!?!