65

Анонимен

преди 8 години

В цял свят мюсюлманите се увеличават главоломно, а в световен мащаб християните се увеличават минимално . След 50г исляма ще е водеща световна религия.Исляма превзе Северна Африка и вече нахлува на юг от екватора.Близкия със своите големи християнски общности бе прочистен от тях.Ливан християнски до преди 100 г вече е мюсюлманиски.Косово 50/50 преди 60 г вече е 95% мюсюлманиско.Ред е на Европа.Сирия за 35 г от 9 млн стака 23 млн.България от 9 стана 7 млн.

64

Анонимен

преди 8 години

Уж е затворила, а защо пак влизат?

63

Анонимен

преди 8 години

урааааааа

62

Анонимен

преди 8 години

Kraino vreme besche Bravo bB

61

Кукувица

преди 8 години

Бежанците май не са чували немския лаф през Втората Световна........"Vorwaerts, Genossen! Wir muessen zurueck!" Напред, другари! Ние трябва да се връщаме.Време е да го научат.

60

хахахахахахаа....

преди 8 години

Защо? това не е демократично, ние европейците...............

59

до №91

преди 8 години

СидероФФФ е руска уроспия! Платена с рубли.

58

еволюция

преди 8 години

Бежанец през Втората световна война:1) Кожа и кости2) Умрял от глад3) Не смее да гъкне и приема всеки къшей хляб който му се дадеБежанец през 21 век:1) Агресивно протестиращ и поставя условия2) Носи смартфон за 500 долара3) Ествествено сирийец (дори и да е на вид китаец)

57

Анонимен

преди 8 години

Започвам да разбирам циркът, който Гърция разигра преди месец. Не остана човек на земното кълбо, който да не разбере, че вече са със супер насрана икономика. И сега това им помага. Явно са имали информация какво се задава.

56

Анонимен

преди 8 години

Мир хора! Не почвайте от сега с гюрунтийте. Шъ съ изтепете заради едни имигранти.Аз примерно шъ ида на границата и шъ дебя някоя млада сирийка с 5- 6 деца, ама първо шъ и гледам венците щот кюрдкините били със сини венци и мязали на комити. После с помощите от ЕС живот шъ си живееме!

55

Анонимен

преди 8 години

В Турция май са около 800 к сирийци. Това докато мине през Гърция, грък няма да остане там.

54

Анонимен

преди 8 години

Борисов е мръсен *** , шпионин на ЦРУ..

53

до 82

преди 8 години

"Ако ни се изсипят 100 000 имигранти на границата за каква стрелба, какви 5 лева говорите бе форумни мишки смешни?!? Вие ще сте първите, които ще вдигнат багажа и ще избягат на запад,"И двамата прекрасно знаем, че първия, който ще офейка ще си ти. Аз за разлика от теб имам жена дете и дом, които да защитавам, а ти *** вече ще си се наврял в най-далечната точка на Великобритания. Не ми се прави на голям мъдрец, щото си толкова ***, че чакаш другите да направят нещо, за да се включиш и ти.

52

Анонимен

преди 8 години

Защото драги Уевски е отбор на мвр- то и те така.

51

Страх

преди 8 години

Браво на турската полиция, че е успяла да спре напастта. Целия български народ е с българската полиция на границата. Всички тези са млади добре облечени мъже които искат да нахлуят в родината ни. Не е време за политиканстване. Трябва да сме едно. Това е нашествие.

50

pet

преди 8 години

Имам един *** въпрос за гейбераси:Защо всяка голяма строителна фирма на която Бойко дава обекти става спонсор на Левски? ГБС, Магистрали Черно море, ЩрабагА за ЦСКА - А окръжна.Къде са феновете на ЦСКА защо мълчат?

49

Анонимен

преди 8 години

Не могат да ни се изсипят 100 к сирийци, щото не сме свършили с магистралите и ще трябва да се мандръцат по селски пътища с дупка до дупка, а и с тези пътни табели само ще се въртят в кръг. А влезат ли в Диаманта, излизане няма!

48

Анонимен

преди 8 години

Слава на Бойко Велики, СПАСИТЕЛЯТ НА ЕВРОПА И ГОРД ПОТОМЪК НА ХАН ТЕРВЕЛ!ГЕРП! ))))))))

47

:)))

преди 8 години

До 81Повечето бежанци са кюрди, защото Германия подкрепя кюрдите от ПКК,а Ердоган за наказание ги пуска към Германия :)))))Европа не е дала никакви пари на Турция само едни 100 милиона а и те не са от Европа,а от цял свят, а Турция харчи по 6 милиарда на година !!!!Ердоган не иска пари , има си достатъчно пари, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО !!!!Просто ЕС ще остави Турция на мира, и ще спре подкрепата за ПКК, ще си махне ИД *** от Сирия и всичко ще свърши за 1 ден :)))Толкова е ПРОСТО :)))

46

Анонимен

преди 8 години

До :)))Ердоган не го чака хубаво от много хитрост накрая ще съсипе Турция !!!