19

Анонимен

преди 8 години

унгарците са лидерите на Европа - малка държава но с дух морал и кураж, която се опълчва на аморфната, продажтна, двулечна, корумпирана, *** ***, упрваляваща евросъюза. Всички ние трябва да вземем пример от Унгарците! за съжаление тиквата не живее на една планета с Орбан...

18

биров

преди 8 години

войната в сирия я започна европа,не америка..европа иска да е независима от руския газ..затова е войната и в украйна..америка беше принудена да се включи за да не се обединят европа и русия и да я изхвърлят на ***..всеки иска да е с европа и в европа,а европа винаги е искало едно нещо в цялата история на човечеството,да е навсякъде..

17

аз

преди 8 години

Естествен подбор

16

Анонимен

преди 8 години

"...доброволчески организации в социалните медии, подпомагащи бежанците в Хърватия, публикуват указания как да се избягват мините и карти, показващи къде се намират главните минни полета"За тия затвор, КОГА?

15

смях

преди 8 години

сърбите протестират защо унгарците пускат газ зад оградата т.е. в тяхната земя. те явно са забравили че до Нови сад всичко е на маджарите и отнето след войната както и при нас.

14

Анонимен

преди 8 години

Цитирам друг пост "От какво са отчаяни вече на територията на Европа? Че не могат да стигнат до Германия ли?"

13

Анонимен

преди 8 години

Ето, сега ще видим дали призивите да минираме границата си с Турция са били основателни. Ако успеят да преминат безпрепятствено - значи не е имало смисъл от тях.

12

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СА ИСЛЯМИСТИ! Не са бежанци а ислямисти готови да колят по улиците на Европа при най-малкото споменаване на пророка им педофил!

11

Пламен

преди 8 години

Тези хора не са бежанци. Бежанците са милионите хора в бежанските лагери в Турция, Ливан, Ирак, Йордания и т.н. Тези, които идват към Европа са тарикати, които са имали пари да си платят на каналджиите да ги прекарат до тук. Целта им не е да бягат от войната - влизайки в Турция, вече са го направили. Целта им е да дойдат в Европа на сладкото, защото вече в тяхната държава не им е сладко. И покрай тях се пласира всякаква *** от Афганистан и околията. Това са икономически мигранти не бежанци.

10

Анонимен

преди 8 години

Баси американците как са загрижени за правата на емигрантите които те създадоха с политиката си на унищожаване на арабските и африкански държави. Като са толкова хуманни що не си отворят границата за всички мексиканци и други южноамериканци желаещи да дойдат в САЩ ми ги ловят и връщат обратно?

9

Мартин

преди 8 години

Не пожелавам на никой от по-долу оставилите коментари да преживее това, от което тези хора бягат! Как може да нямате грам съчувствие! А иначе, на Великден ще обиколите църквата и ще кажете, че сте християни!

8

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се сложат мини и на нашата граница!Аз съм служил на граница и едно време се стреляше на месо. Докато не стане пак така тази пасмина няма спиране.

7

Анонимен

преди 8 години

Тука ми мирише на барут, точно това е било целта да ги пренасочат през минните полета, с един удар два заека

6

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се преустанови политиката на търпимост към мигрантите.А също така трябва да се прекрати всяко партньорство със САЩ, докато същите водят непрекъснати войни.

5

Анонимен

преди 8 години

Европейските ценности трябва да се отнасят само за гражданите на Европейския съюз, а не за целия свят. Много нелепи доводи се изтъкват.

4

Анонимен

преди 8 години

"Сапьорски екипи са изпратени спешно в районите по границата със Сърбия, а доброволчески организации в социалните медии, подпомагащи бежанците в Хърватия, публикуват указания как да се избягват мините и карти, показващи къде се намират главните минни полета."Луди ли сте бе, оставете мините, така няма да ви се налага да строите стена в този регион.

3

222

преди 8 години

Да минават кой ги спора.Колкото по-малко толкова по-добре.

2

Момо

преди 8 години

Проблемът с мигрантите е много довре решен на законодателно ниво в ЕС и в отделните държави.Защо не се спазват законите това е вече друг въпрос.Вчера по CNN гледах видео от сблъсиците на унгарската граница - хвърлят, трошат, крещят "Аллах акбар"...Вече навсякъде говорят за нелегални имигранти, а не за бежанци.Граница се защитава със зъби и нокти, а не с меки китки като на нашите ръководители!Да живее Виктор Орбан!

1

Анонимен

преди 8 години

"Хиляди отчаяни бежанци, отклонени от унгарската граница"Днеса, опорната точка с "отчаяните" "бежанци" "бягащи от ужаса на войната" отдавна се изтърка, това са нелегални имигранти.