17

ОТ АНОНИМЕН

преди 8 години

До АнонименТОЙ НЕ Е УМЕН ,ТОЙ Е ПОДЪЛ УЧИТЕЛ. НЯМА ГИ ВЕЧЕ ЕКСКУРЗИИТЕ И ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА ДИМИТРОВ.ЖЕНА МУ ОСТАВА БЕЗ РАБОТА. ЗАКОННО ЛИ Е ДА ПЕНСИОНИРАШ НЯКОГО ?ТОЙ Е НАГЛЕЦ.ДА ПРЕСТАНЕ ЗАЩОТО АЗ ИМАМ ВИДЕО КЛИПОВЕ КОЛКО Е КОРЕКТЕН И УМЕН

16

Анонимен

преди 8 години

Мирише на организирано платено събитие, целящо смяна на ръководството.Освобождаването от работа на хора, придобили право на пенсия, е законно право на всеки работодател, а ако работникът или служителят смята, че има нещо незаконно, то си има ред за оспорване. Той не е навити наивни ученичета да се месят в кадруването.

15

Дражо Вълчев

преди 8 години

Сигурно сред бившите ученици на колегата има добри адвокати...Да и спретнат едно дело на шефицата и колегата ще вземе някой лев допълнително...

14

99

преди 8 години

Директорката е протеже на Кастрева!

13

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази наша народопсихология, завист и омраза към този който е умен и може. Колко от нас казват, този може и знае, да го уважаваме? Погледнете около вас, има ли поне един? Така умното бяга в чужбина, не му е лесно но се плаща. Тук ако не си член на управляваща партия, дори и да си гений, работа няма. Трябва Бащицата или под него да дават благословия за вярност а не за интелект и възможности. Винаги верни на Партията, помните ли? Някаква разлика? А вие си мечтайте за нормален живот.

12

Анонимен

преди 8 години

И при Комунизъма беше така, който не е с нас е против нас. Герберската кифла, директорката, е изгонила човека защото е умен, можещ и децата го уважават. Нея определено не. Явно е монтирана там за да изчисти всичко което може и се отличава защото представлява опасност за Втория ешалон на БКП, ГЕРБ. А в ГЕРБ по умни от Бащицата не може да има. Всичко умно настрана, простото тук. Помните ли Големанов? Някаква разлика??

11

inatut

преди 8 години

Нормално, това е Немската гимназия. Единственото училище, което възпитава личности, а не ботове.А Грегъри е институция.Куцата докато не го затрие това училище, няма да миряса.Много читави учители изгони навремето.

10

Анонимен

преди 8 години

Герберски шутове на всичко което е умно и нестандартно. Партията е съставена от *** изритани от БКП, не приема и признава превъзхождащите ги. Искат неуки, прости и неграмотни но послушни. Чичко Сталин така е действал, няма човек-няма проблем. Добре дошли в Новия култ към личността. И не искайте образовани и умни деца. На култаджията мислещи не му трябват. Задават неприятни въпроси.

9

Анонимен

преди 8 години

Браво на децата!

8

Мен

преди 8 години

Значи имало надежда. Браво на децата, дано един ден отгледаме едно стабилно и трезво мислещо поколение. С гордост да поемат юздите, на разюздената ни държавица.. Да са ни живи и здрави, вярвам, че ще се гордеем с тях!

7

Вероятно.

преди 8 години

И в Първо е герберастка кифла. Изгони повечето странични дейности като айкидо, футбол, китара, просто отказаха да й дават рушвет хората.Училището запада с всяка изминала година. А това е гимназия на над 100 години, имаше традиции.

6

Анонимен

преди 8 години

Браво на децата!Те ще ни оправят!

5

Анонимен

преди 8 години

Na4i zatova Grigor Dimitrov ne si e gladal rabotata s kaartite, zastoto se e srestal s Mara Sharapa bez da uvedomi direktorkata i sega em ot daskaloto Grigor go pensionirat, ema Mara Sharapara go natiri i zema nekov basketbolist i em Grigor se mesti nadolu po stalbata na tenisite...Dolu racete ot Grigor Dimitrov. Dolu!

4

ФАКТ

преди 8 години

Грегъри винаги е бил най-големият! Велик човек!

3

сс

преди 8 години

И в същото това време се реве, че няма Учители! Тъпанарска Държава !

2

God

преди 8 години

Явно директорката е поредният се окопал лапач в елитно училище. Да не пуснеш абитуриентите ти в двора на училището им е проява на висок професионализъм и педагогически опит. Докога комплексирани *** ще управляват училища?

1

Анонимен

преди 8 години

Никакво уважение между колеги.