9

111

преди 8 години

България е в най-трагично положение. Нас ще ни прегазят за 1 ден, ще се спасят само мутрите и продажните политици, които вече са изнесли деца и всичко ценно извън РБ, а тук стоят за да грабят всичко до което се докопат..

8

Анонимен

преди 8 години

Какъв граничен контрол бе? Да ги въоръжат и да заплашват да стрелят на месо, който дръзне да премине без документи. Само така ще спрат тези набези. Ето, че пак ги пускат да минават без документи безконтролно.

7

Анонимен

преди 8 години

Че те всичките са без документи. Трафикантите им ги вземат изпълнявайки заповед на Аиман Зуахири за инфилтрация на джихадисти с бежанските потоци в ЕС, създаването на терористични групи и извършването на терористични актове.

6

Do 2

преди 8 години

,,погледа на малкото - злобен и агресивен" - Момчето идва от война. Какъв да му е погледа, сяшащ току-що са му подарили Playstation?

5

Калина

преди 8 години

Джамията "Парижката Света Богородица": 2048 от Елена Чудинова

4

Анонимен

преди 8 години

след 50 г Европа ще е ислямска държава ,ако не ни помогне Русия която също си има проблем с кавказци ние ще сме вилает на Турция в най добрият вариант

3

Анонимен

преди 8 години

Влезте в сайта Будна ера и ще видите какво грубо и нагло поведение имат т.н. "мигранти" към полицията която им раздава вода и храна, как крещят аллах акбар и хвърлят камъни по съвсем неутрални хора, като машинисти на машина. Б.Борисов ще трябва да отговаря пред народа ни ако продължава да пуска тазш ислямска ***, защото тя ще ражда като плъхове и ще иска и налага исляма. Не ни ли стигат 500 години тази гадост спряла развитието ни 5 века? И сега отново? Защо? Да изритаме този *** сега.

2

HU

преди 8 години

Още по-показателен е погледа на малкото - злобен и агресивен. Такива са им лицата и погледите от малки. Усмивки и позитивизъм няма да видите там. В такава среда и "култура" се раждат и формират като личности - агресия и все за ножа да се хваща. Затова тия райони от хилядолетия са в постоянни конфликти.

1

Анонимен

преди 8 години

Снимката е показателна. Две жени, едно дете и шестима млади мъже - воини на невидимата армия.