131

Анонимен

преди 8 години

Да не се поддавам на национализма ли, г-н Борисов? Трудно ми е да забравя и пренебрегна Родината си.

130

Анонимен

преди 8 години

Бойко, лъкатушиш, лъкатушиш, ама вече падна в дупката и се омаза!Свалям подкрепата си за теб!

129

Анонимен

преди 8 години

Ще гласувате за Мирчев с - или за Кадиев с +

128

Анонимен

преди 8 години

Ще гласувате за Джамбазки с + или за Фандъкова с -

127

Анонимен

преди 8 години

Ще гласувате аз Фандъкова с - или за Вили Лилков с +

126

ГЕЙрб

преди 8 години

Земи си ги в Банкя да си ги дундуркаш не ги набутвай на изнемощелия народ ПРОДАЖНИК.

125

Анонимен

преди 8 години

продажна гад

124

иван

преди 8 години

Вижте хубаво тази банда от мутри на снимката по горе.Те ни е...а м.....а! Запомнете ги добре ето такива като нас 1 млн.ни ги натресоха и сега цялата страна ще ги хрантути още доста години.Това са пиявиците на нашето време!Запомнете ги добре! Една от тях по малка пиявица кмет на по малък град преди 3 дни събори 90 годишна сграда КИНО за да направи паркинг и да лапне едни комисионни преди изборите.Това са те ГЕРБ и малките тиквички рафинирани измамници!

123

иван

преди 8 години

Борко прибери си ги в Банкя в къщата на родителите си бе мойто момче.*** не ти ли е казвала като ти дойдат гости в къщи да ги каниш а не в комшиите ама ти така си свикнал с чужда пита помени да правиш.Гробарите сте напаст божия за страната ни.Като марокански скакалци сте нищо читаво не остава след вас.Две правителства след твоето няма да могат да ви оправят мискинлиците а заемите на внуците ни децата и те ще ги плащат.Айдуци с айдуци!!!Всеки глас за наглеца Кадиев е глас за чутурата и Гоце!

122

555

преди 8 години

Какво още да толерираме? Не стига че те търпим теб и бандата ти вече толкова време, сега и гости ще ни водиш! БАСТА!

121

Одитор

преди 8 години

Оооо, как така да вдигне кръвното! ТОЙ е велик тенисист, каратист, футболист, откривател, мислител, оратор.... Той даже е забравил как преди време като му оперираха какво беше.... нещо си, май менискус, му казаха да не се претоварва и да не тича толкова след топката. Нищо чудно - има недостиг на учители... и учител да стане! И учебник да напише...

120

НЯМА КАК ДА СТАНЕ

преди 8 години

Боко, ще трябва да бягаш сколо наред с бежанците! Писна ни да ни правиш на маймуни, бе пожалникарче недоучило! За тия главорези само ритници и да си заминават там откъдето са дошли. А ти ако искаш можеш да отидеш с тях, че скоро пак ще вдигаш кръвното.

119

Анонимен

преди 8 години

Ами Бойко да си ги прибере в Бояна, на вилата. Другия юнак Плевнелиев е богат човек - къщи, палати - да си вземе и той една тумба африканци - да им обогатяват генофонда, да си ги издържат. Защо искат от нас ние да ги храним и издържаме. Нас кой ще ни защити от тях ?!? Видяхте какво стана вчера в София посред бял ден. Аз съм гражданин на тази държава, плащам данъци и имам право и настоявам да бъдем защитени от тази ***. Те ли имат повече права или ние ?!?!

118

Анонимен

преди 8 години

Една по една цивилизованите държави капитулират пред бежанците, това е пропуснал да каже премиера. Сигурно ние ще успеем да удържим? Навсякъде хората не искат бежанците, понеже това не са истински бежанци, а нелегални имигранти, които от години искат да се заселят в Европа и войната им даде този повод. Да не говоря, че повечето даже не са сирийци, а се преструват на такива. Политиците се опитват всячески да ни ги пробутат, а уж изпълнявали волята на народа от който са избрани.

117

Стефан

преди 8 години

Не приличат ли форумите на Герб в Арена Армеец на конгресите на Хитлер в Нюрнберг????

116

Одитор

преди 8 години

И към какво още да сме толерантни: към не особено кадърно управление, към Боко пътешественика-откривател на обекти, към тълпите , които си взимат каквото им хареса, живеят на аванта и имат само права, към безкрайната реформа на социалните и здравни услуги, на която не й се вижди края, към назначения на некадърни хора на ключови места, а сега и към бежанци - някои от които със съмнителни мотиви да намерят на хляба мекото в Европа и да о..кат навсякъде, откъдето минат.

115

Анонимен

преди 8 години

Така каза и Тодор Живков по време на Възродителен Процес

114

аз

преди 8 години

"Нека позицията на ГЕРБ бъде позиция на толерантност, на помощ и в следващите десетилетия това ще ни се върне и то с благодарност - блестящ пример за "връщане на благодарност" е отношението на днешнто гербаджийско отношение към Русия! Такава ще бъде "благодарността"! Няма ненаказано някога направено добро!

113

Дядо Петър

преди 8 години

Българи, осъзнайте се докато е време!Не си нахлузвайте отново *** да ви "управлява" 35 години!Не ви ли стига бай ви Тошо - менторът, патронът и кумирът на днешния ни фюрер?Макар че тогава Тошо имаше зад гърба си руската мечка, а днешният *** - само хилядите олиго-фре-ни, които все още се вързват на изцепките и идиотщините му.

112

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов да прочете малко от историята и да си припомни къде са бягали българите от одринска тракия със сигурност не в западна Европа и никой от политиците на т.нар Западна Европа не се е застъпил за бежанците от Одрин, застъпили са се интелектуалци чието застъпване се състои в публикацията на статии.А може би очаква на нас да ни се върне така както ние го връщаме на Русия.