29

:-)

преди 8 години

Митов, скрий се. Дразниш.

28

нед

преди 8 години

митов митов ти си ***... ... либеРАСТ !

27

Анонимен

преди 8 години

Странно, толкова да е непредвидлив? Или му е продиктувано? Та нали точно като страна от Шенген /дано да не станем скоро/ ще ни връщат обратно всички бежанци, успели да проникнат на запад през нашата граница? И ще сме длъжни да ги приемаме и интегрираме. Я вижте как Турция ги пропуска охотно и потрива ръце, въпреки че е напълно в състояние да спре потока! Да се събудим от дълбокия си и *** сън и да реагираме по-бързо, няма време, драги сънародници!

26

Анонимен

преди 8 години

Спокойно ес се разпада може и да не доживеем шенген

25

Анонимен

преди 8 години

Но тоя като му видя физиономията губя настроение за целият ден. А когато се изкиха оня с евроатлантическите ценности, директно ме срязва корема и тичам до тоалетната.

24

Анонимен

преди 8 години

така трябва,има закони който се спазват

23

Анонимен

преди 8 години

Грешка! Точно кризата с бежанците и нашата отстъпчивост и лековерие ще сложат край на мераците ни за Шенген. Сега ни залъгват, както винаги. До една година няма да можем да се познаем. Че кой ще пусне окупирана от мюсюлмани с неясен произход и намерения държава по-нататък в цивилизована Европа? Напротив, г-н министър, те ще се оградят всякак от нас и няма и да припарим там, закъдето уж сме се запътили.

22

987

преди 8 години

Когато една цел стане лесно достъпна, значи има нещо гнило! Та и Шенген - този път може и да стане, но кой губи и кой печели? Митов, не влизай в историята с глупостите си!

21

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да не ми е приятно да го напиша, но единственото спасение е съюз със Сърбия и Македония под закрилата на Руската Федерация, заградителни стени и минни полета. И Топол М като спирачка за мераците на Ердуган.

20

Анонимен

преди 8 години

нашата външна политика се ръководи от посолството на САЩ...............ми няма от СССР да се ръководи я ... нали така другарю комунист.

19

Анонимен

преди 8 години

До Последният рицарЗащо го наричате "Господин министър", това ДУПЕ е сложено там само да обозначава, че има (номинално) и такова министерство в България. А това, че говори ГЛУПОСТИ не му е за пръв път.Показателни са коментарите към статията: вижте само цвета на нулите.

18

Анонимен

преди 8 години

Изглежда на 100% са прави хората, когата казват, че ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!!!! Отворете си учебниците и прочетете КАК Е ПАДНАЛА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ! СЛЕД НАХЛУВАНЕ НА ПЛЕМЕНАТА! Е, сега не са племена, но същността е една и съща!!!!! Да, хубав ЕС беше!!! Е, поне беше замислено хубаво, също като СССР! Ама..............жалко! Амин, мир на праха му!

17

info.

преди 8 години

ВНИМАНИЕ Българи!На така наречените бежанци им се дават бг лични карти,с които карти ще могат да гласуват.Предстои Европа да ни върне 16000 от така наречените вече българи.

16

1

преди 8 години

Какъв Шенген бе, нали няма да имаме граница с Гърция тогава?? Всичките хиляди бежанци ще са наши! Тогава българите ще трябва да се изнесем, не е много ясно накъде обаче. Но може би Африка ще се опразнила дотогава

15

Анонимен

преди 8 години

а референдум дали искаме ?

14

Анонимен

преди 8 години

Стягайте багажа! Другото е вятър, ама накъде - и аз не знам, към Патагония, Папуа и т.н. С Шенген, без Шенген - това са временни явления.....така желаното подмладяване на населението се осъществи и то в стил "петилетката за три дни"....

13

Aeon

преди 8 години

Държа министъра да влезе в днес.бг и да отговори на въпросите, а не да се крие като мишка в министерството под полата на секретаря си.

12

Aeon

преди 8 години

И като ни приемат в Шенген, после какво? Ние да ставаме бежанци, а бурките да са новите българи?

11

Анонимен

преди 8 години

"Очакваме висока активност в някои държави като Германия, Великобритания и САЩ или поне има заявки от българите в тези страни за висок интерес към конкретния въпрос на референдума."ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАААААААААААААААА.......................

10

Анонимен

преди 8 години

Ще ни приемат и още как.