29

Що не ги иска Европа

преди 8 години

Що не иска Източна Европа мюсюлмански бежанци? Щото 500 години са ни клали, последният път, като са били тук, 500 години не сме могли да ги изгоним, когато Англия строи университет, ние джамии. Избили са всички, дето имат смелостта да се борят, пък после шо сме овце. Ми то борците са били затрити. Ако ние сме имали държава, то щяха да са дворци, имения, наука, образовани хора и прогрес. Народ, който забравя историята си, рискува да я повтори.

28

Анонимен

преди 8 години

Не бойте съ, ся във вашто село, шъ са отворят поне 100 дьонерджийници и ще се запази етническия мир и икономиката ви шъ цъфне... учете се от наш Винету, той е много, много мъдър и силен /по-силен даже и от Чък Норис/

27

Вие питате

преди 8 години

Вие питате: Кога ще приключи войната срещу ИД? Кога ще спре потокът от бежанци?Ние отговаряме: Никога. Защото американските оръжейни концерни печелят по 10 милиона долара на ден от тази война.

26

без мисъл

преди 8 години

Европейската интеграция означава, че държавите членки на ЕС взаимно си прехвърлят една на друга бежанците.

25

Анонимен

преди 8 години

Воината *** на вратата на Европа. Ако ния християните не ги избием ще ни избият те.Няма друг вариант

24

Анонимен

преди 8 години

Демокрация-обществен строй при който държавата се превръща в бащиния за ползване от шепа хора!!!Това мнение на народ,на местно управление НЕ ВАЖИ!!!Важното е да се опъват парите,а откъде идват няма значение!!!!Толкова ли са богати в Словакия да помагат на бедна Австрия??

23

ПРАВ Е

преди 8 години

Томас ДжеферсънС демокрацията е свършено, когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят.При нас не е идвала.

22

Иван

преди 8 години

Че какво са 500 души? В България ЗАКОННО пребивават поне 5000. Незаконно поне 3 пъти повече...

21

Анонимен

преди 8 години

След 40 , 50 години ще има нови бежанци ,а бежанците ще бъдат немци ,французи и всички сегашни почитатели на европейските ,,ценности,, ! Българите не се броят защото до тогава ще са се самоунищожили !

20

43281

преди 8 години

Навремето Хитлер е провел референдум в Австрия. За или против Аншлуса. Познайте резултата!99% са гласували ЗА Аншлуса!...Стотици хиляди са го приветсвали когато е обявил присъединяването на родината си към Германия. Сигурно ликували под дулото на нацистките автомати, но автоматите не се виждат на видеотоyoutube/watch?v=t75ldUNc2Xw

19

АНТИ

преди 8 години

до 18Измислен е истински военен режим Пиночет!Така се оправят крадливи политици и айдуци!

18

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е най лошата форма на управление но не е измислен още по Доброто...Сигурен ли си?

17

Анонимен

преди 8 години

Ако сами не си изискаме правата, никой няма да се съобразява с тях!

16

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е най лошата форма на управление но не е измислен още по Доброто

15

ahа

преди 8 години

Ние някога сме били емигранти.(прабългари от Азия- хуно ) Пък и в момента англичаните като чуят българин и се сещат за емигрант. Референдум дали да изхвърлят сирииците или да изхвърлят българите от западна европа? А емигрантите пък съвсем не ни питат те просто се местрят. и изискват хляб вода и джамия .

14

Анонимен

преди 8 години

Вече загубихме суверенитета си! Но продължаваме да си мълчим и продължават да ни мачкат! Могат да ти направят само това, което позволиш! В цяла Европа трябва даима референдуми и протести и ако всички категорично откажем нама да има бежанци! Как не ги пускат в Австралия? Кой казва, че не може и откъде накъде трябва да се съобразяваме с него?

13

Анонимен

преди 8 години

Каква наглост! Министерството на вътрешните работи не се интересува от резултатите от един местен референдум! А от какво точно се интересува? Не плащат ли гражданите с данъците си заплатите на министрите? Демокрацията е само залъгалка за наивници. Такова нещо никъде не съществува.

12

Ах морето

преди 8 години

Това Лято словашките туристи са малко и са бедни и стиснати!С бежанците повече ще обеднеят.

11

аз

преди 8 години

Словакия приема имигранти,защото Австрия им плаша.

10

Анонимен

преди 8 години

*** които щтракат минуси да си ги вземат в къщи да си ги гледат