22

Анонимен

преди 8 години

мурзилажа нещо се е объркалавтономия ще има СЛЕД изпълнението на 3 главни точки-разоръжаване на донбаските ***-изтегляне на руските терористи -възстановяване на контрола върху границата от украинската армия това е по минските споразумения

21

Въпрос

преди 8 години

Човека пише "...Кои точно американци са взели 1300 завода ?..."***, вместо да му слагате минуси, напишете смислен отговор...ама предполагам, че не можете !

20

Анонимен

преди 8 години

точно там е и почти цялата промишленост от това което е останоло от Украйна-------Всички по-важни и ценни заводи са си в Украйна - танкови, самолетни, КрАЗ, Южмаш, корабостроителниците в Николаев. Само неграмотните миньори си мечтаят да живеят под Путин.

19

Анонимен

преди 8 години

На какво основание трябва да даеат автономия на Донецк и Луганск? Там живеят и украинци, на които не им се дава думата.

18

до 25

преди 8 години

Пропуснали сте пред "объркан" да сложите "по".

17

трол

преди 8 години

Моля, Кремъл да уточни, кои са фашистите. Тези в парламента, които искат да дадат автономия на Донбас, или протестиращите от Десен сектор отвън. Объркан съм и не знам какво да пиша.

16

Йовчо

преди 8 години

Отгов. на "6" ---- никогда не е имало " Украина" ! Имало е " покрайнини" . Там винаги са живяли провинциала *** и миризливи евреи .

15

Реалист

преди 8 години

До АнонименТо е ясно, че към независимост отива Новорусия ама точно там е и почти цялата промишленост от това което е останоло от Украйна - хохлите от западна Украйна ще "измрат" от глад...:)))

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПО добре, да им дават независимост. Не им трябват *** руснаци в държавата....мдааа, гроздето е кисело, казала лисицата и подвила опашка...

13

Анонимен

преди 8 години

ПО добре, да им дават независимост. Не им трябват *** руснаци в държавата.

12

Анонимен

преди 8 години

Гледайки Украйна си мисля за България - ние бяхме в добороволната група - "со кротце со благо"...А Украйна е във втората група - "со малко кютек".Дали пък Сирия е от групата "со много кютек" ...Странно кой ли има сметка от тоза да разрушава, а после да кредитира и гради. Наскоро си мислех за големите инвеститори които изграждат по един завод за 100 млн евро.А в БГ имаше хиляди такива, на които разрушаването струваше по няколко милиона и години време. Жалко е ...

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Кои точно американци са взели 1300 завода ?-----Що брато ? и ти ли искаш да ги изнудваш?

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Кои точно американци са взели 1300 завода ?

9

очакваше се

преди 8 години

Сега ще има две автономии - Новорусия и Улайна

8

Анонимен

преди 8 години

Канадски, американски и европейски фирми (последните едвам се докопват до парче от баницата, заради американците и канадците) получават концесии с престъпни условия, рушвети и откровенни лъжи. В момента Киев разпродава държавните ресурси на Украйна, провеждайки приватизация, след която всичко попада в ръцете на американците. Американците получиха 1300 заводи и фабрики за 771 млн.долара като се има предвид, че през миналата година същите тези фабрики и заводи бяха оценени на 29 млрд.долара.

7

Ъъъъъ

преди 8 години

Каква автономия, какви източни територии :-О ?!?!?! Мислех, че вече има две независими държави със собствени правителства- ЛНР и ДНР. Там не е ***!

6

Анонимен

преди 8 години

Нов Майдан изригна в Киев с мощна експлозия пред парламента !!!Сега да видим тези дали ще са отново "демократи" или вече ще са "терористи"

5

Анонимен

преди 8 години

След като Москва им се изсмя на молбата да им опростят част от дълга, Украйна роди "гениалната" схема откъде да вземат пари като обявиха тържествено, че Монголия е отговорна, че през 13-ти век монголците избивали украинци. Поискаха компенсация и то голяма. Монголския премиер беше лаконичен:"През 13-ти век светът не е чувал за такова нещо като Украйна".

4

Накратко

преди 8 години

Франсоа и баба Меркел му се скараха на Прасенко и той с *** отиде да преправя контитуцията...

3

Анонимен

преди 8 години

Има ли още такава държава Уркайна?