74

ROM

преди 8 години

ISTO4NA ROMELIA = RIMLYANIKNYAJESTVO BALGARIA = RUSNACI

73

Анонимен

преди 8 години

Трябва да отбележа за *** тук, че има голяма разлика между "българин" и българкси гражданин. Едното е етническа принадлежност, а другото юридическа. Може да си българин но да нямаш българско гражданство - като българчетата родени в САЩ примерно.Може да си с българско гражданство но да не си българин. ПРЕСТАНЕТЕ ДА МАНИПУЛИРАТА ЧИТАТЕЛИТЕ БЪРКАИКИ НАРОЧНО ТЕЗИ ДВЕ ПОНЯТИЯ!!!!

72

Анонимен

преди 8 години

Арестуваните българи са хора опитващи се да предоставят хуманитарна помощ и закарат изпаднали в беда бежанци в държава за по-добър живот, въпреки нациските забрани от страна като Австрия, те героично се опитват да помогнат, но за жалост не са знаели че този тир се затваря херметически и хорицата са се задушили. Това е истината :)

71

Италия

преди 8 години

във Италия когато има подобен случай казват винаги Мароканец със Италянско гражданство .

70

Анонимен

преди 8 години

За всички, които им е трудно да схванат: Ако, някое лице, от ромски/ турски/ арменски етнически произход, или е със сирийски/ ливански произход (роден в Сирия/ Ливан, и емигрирал в България), щом притежава българско гражданство и съответно български паспорт, той е българин, със всички права и задължения на тези българи, които имат българско гражданство по рождение!!! Дали ще кажеш, че е арестуван българин, или лице с българско гражданство е абсолютно едно и също!!!

69

void

преди 8 години

Е браво бе, защо не казаха че са арестували с българско гражданство, ами били арестувани българи... Умря цяла България от срам заради случая. В България има едно малцинство, членовете на което биха направили всичко за пари, без каквито и да е морални задръжки. Те бяха жертва на нацизма но не се церемонят да правят същото с други когато им е угодно. И независимо че са с български паспорти, моите уважения ама това не са българи - дори не са хора!

68

Анонимен

преди 8 години

Този със синята фланелка е чист българин да знаете. Както и оня дето си крие лицето.По кожата ще ги познаете!

67

една

преди 8 години

Това са просто едни *** на които изобщо не им е хрумнало, че хладилните камиони се затварят херметично, и вътре няма да има въздух за повече от половин, максимум 1 час... Информация която ще хрумне на едно хлапе 5ти клас, ако си е усвоило училищния материал...Пък като гледам снимките, и не мога да разбера визуално кой е афганистанеца и кои българите, ми е ясно какво е общото ниво на грамотност в групичкатаЖалко за загиналите, но явно и те не са много по интелигентни щом са се качили

66

Анонимен

преди 8 години

хубаво си спорите тука , само за информация Мароканци идват в Германия с основна езикова подготовка доколкото знам немски А2 а наши Роми са като аборигени неразбиращи и една дума на немски , така че интеграцията на българските Роми най-важната тема

65

Анонимен

преди 8 години

Който не схваща, или не иска да го разбере, че цялата тази арабска инвазия към Европа е замислена и предизвикана от американските господари на Европа, с цел европейците да са зле, а американците да просперират, е КРЪГЪЛ *** И ***!!! Продължавайте да се навеждате на американците!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Абе дали са говорели неразбирамо Германците или като ням човек сега са първа сила в Европа , в крайна сметка затова и немския език е много труден за изучаване

63

Анонимен

преди 8 години

Турците в Германия са сравнително късно явление ,така че какво означава немец и от кога се използва думата германец са абсолютно незначителни неща , когато трябва да говорим за германци/немци от турски произход.

62

Американска Попара

преди 8 години

С разбиването, под фалшив предтекст за псевдо-демокрация, на режимите на Садам Хюсейн в Ирак, на Муамар Кадафи в Либия, на Башар Асад в Сирия, и в Афганистан, американците и техните послушни слуги от НАТО, най-вече от Великобритания, Франция и с логистична подкрепа на Германия, удавиха в кръв арабските страни. Целта на САЩ е Европа да се ислямизира, за да се спре просперитета `и. С тази цел предизвикаха и войната в Украйна. Сега Европа ще им сърба попарата.

61

Анонимен

преди 8 години

В славянските езици думата немец означава неразбираемо говорещ човек, ням. Така казвали на иностранеца, на човека, чиято реч била непонятна, точно както и римляните нарекли варвари чуждите племена, имитирайки словесната комбинация бар-бар, която те чували от думите на чуждия език. Впрочем, има и друга версия: немец може да произлиза от името на германските племена немети, които също се споменавали от Юлий Цезар.

60

художника

преди 8 години

На една каца с мед и трябва една капчица катран, за да се развали.За меда не знам, ама в България КАТРАН колкото щеш, включително и тия от снимките.

59

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос , личната карта оригинална ли е , или като на Сърбите в Германия за по 1500 евро

58

Анонимен

преди 8 години

Думата Германия влиза в употреба още в Древен Рим (самите римляни вероятно са я взели от гърците). В своето съчинение Записки за Галската война Юлий Цезар нарича германците източните съседи на келтите, живеещи на изток от Рейн. Думата германци очевидно има келтски произход и идва или от gair (съсед), или от gairm (боен вик). В края на I в. пр. Хр. римският историк Тацит подробно описва нравите на германските народи в своя труд За произхода на германците и местоположението на Германия.В славянските езици думата немец означава неразбираемо говорещ човек, ням. Така казвали н

57

до 77

преди 8 години

Държавата се казва Германия, а, не Немция, и съответно гражданин на Германия се нарича, ГЕРМАНЕЦ, независимо от етническия си произход или от страната по месторождение.

56

Анонимен

преди 8 години

Абе стига сега , това са нашите пра пра деди , тоест една кръв тече по вените ни , авганистанец с български произход са наши местни Дасикане Рома , абе наши братя и сестри бе

55

/

преди 8 години

До NZАко един турчин има немски паспорт , той е немец от турски произход и не германец (рус ариец със сини очи).