26

да

преди 8 години

Вместо да се обвиняват, да обвинят главния виновник САЩ

25

Анонимен

преди 8 години

"Още един път ще разтреса АЗ света"- е написано в БиблиятаКогато хората ще се лутат и няма да знаят кой път да хванат.--Всичко си е предсказано, но НЯМА КОЙ да вярва на тези пророчества.Как се е стигнало до тези пророчества, ако народите и нациите и племенатане бяха напирали да се цивилизоват.Едни искаха възраждане, други ренесанс, други велики откритиядруги пък 19-20-21 век(чака се и 22 век)и така до края на света..Какво постигна хомо сапиенсавсички реват и стачкуватобратно при баба.

24

До 17

преди 8 години

САЩ не е виновен за неадекватната европейска политика спрямо имигрантите. Ето Австралия- никой не я изключил от никакви организации, предложиха техния начин за спеавяне с кризата, но ЕС го отхвърли- не бил хуманен и затова приемаМЕ всички

23

Анонимен

преди 8 години

А колко са влезли у нас, всички мълчат, щото ще лъсне една страшна цифра..,

22

xx

преди 8 години

i otkade sa gi nape4elili tia hiljadi evro, 4e da gi davat na kanaldgii da gi prekarvat...tova e samo ot 4erni sdelki i kontrabanda.

21

Анонимен

преди 8 години

ma stiga ste gi priemali ve4e be...aman, posle revete, 4e imalo zabuleni i atentati...ja vseki da si hodi otkadeto e doshal. da stojat v Turzia, nali e mjusjulmanska strana...kade vse kam Evropa tar4at da ...njamam milost az, palni sa s pari, stom sa uspeli da stignat do Zapadna Evropa

20

Анонимен

преди 8 години

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват.

19

Животновъд

преди 8 години

Някои продукти могат да бъдат полезни с широко приложение, като кожа, косми, хрущяли и кости. Толкова много ресурси не трябва да бъдат оставяни неизползваеми

18

Анонимен

преди 8 години

Да ги дянат в задния си двор ... те и без това сами ще влязат там

17

Анонимен

преди 8 години

След 10г в учебниците ще пише че голяма грешка на запада е че не остави Хитлер да владее Европа...защото Европа вече се самоуби !

16

Анонимен

преди 8 години

RESHENIETO E PROSTO.DA SE STRELIA NA MESO.

15

Анонимен

преди 8 години

Само ултра националистки правителства без *** скрупули могат да превърнат живота на навлеците от цял свят в малък ужас и да ги откажат да идват в Европа!

14

анонимен

преди 8 години

Защо взаимно се обвиняват,а не вземат заедно да питат САЩ.Нали точно САЩ ни довлякоха тая беля на главата.Иначе какво да кажа за тези хора и те като нас от политика страдат,убиват децата им,близките им.Нямат друг шанс освен да бягат.Но евроатлантическите ценности ги доведоха до просяшка тояга-без родина,без пари и подслон.

13

анонимен

преди 8 години

нали тези уж демократични държави подеха борбата за сваляне на арабскитеръководители че били деспотични недемократични и сега какво стана резултатътне беше прогнозиран сега същите тези стари демокрации да върнат мигрантитеобратно в държавите им като ги въоръжат не виждам друго решение

12

Анонимен

преди 8 години

Защо Америка стои спокойно и гледа от страни? Те са виновни за бежанската криза и за положението на тези хора. Те разпалиха тези войни в страните им. Всички бежанци да се товарят на самолети и да се пращат в САЩ. Европа не е длъжна да се оправя с последиците на Барак Обама, Джордж Буш и другите *** преди тях. Ако това продължи скоро време ще се появи нов Фюрер и тогава ще стане страшно, на хората вече до гуша им дойде от толерастия и простотия.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Da zatova Latinska Amerika e palna s germanci i italianci

10

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Който е бомбандирал Либия, сега да има доблеста да си прибере оттам населението и да си го заселва, ще им заделят малко територия.

9

X

преди 8 години

По-евтино - на самолета и от където са дошли. Швеция и Норвегия репатрират

8

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не ми пука за англия, франция и западняците. Сами надробили я надробиха тази каша, сега хубаво ще си изсърбат всичко, каквото надробиха в Африка и Близкия изток!

7

111

преди 8 години

ДА ГИ ЗАКАРАТ В АМЕРИКА КОЯТО ДОКАРА ТЕЗИ ХОРА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ