27

хаха

преди 8 години

Имам жена от Дупница :) Много е сладка мнго е любвеобилна, ама винаги си имам едно наум каква "амазонка" може да стане... :)

26

Жоро

преди 8 години

За съжаление деградираме като тъпите американци. Първо женски бой - това е по-малкото. А я ми обяснете как не се е намесил някой (няма как да е нямало поне 10 човека). Снимали са с телефоните за сеир и са чакали полицията. Нямало ли е поне един мъж, който да раздели три прости пикли. Трагедия.

25

3M

преди 8 години

ДУПНИЦА - с извинение

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Снимката е по скоро на английски туристки. Не че онези простакеси са по различни. Същите "дами" са.

23

Анонимен

преди 8 години

Мен щяха да бият истински случай.. Един депутат от пишман националистите.. Се бе оженил за млада хубава жена , познавахме се политическа линия един два пъти сме виждали на пиячка семинар в Банско.. Непръкъснато получавах снимки на жена му във Фейсбук , беше ми писнало да го гледам как си живее с младата жена по Охрид и Гърция.. Най накрая не се стърпях.. Казах му .. "Ти жена ли си предлагаш - това са лични неща " Той като се наточи искал да ме бие , намерил ми телефона ..

22

Анонимен

преди 8 години

А защо свадата между някакви *** е национална новина.

21

Наблюдател...

преди 8 години

Тъкмо гледам сутрешният блок на VIVA TOP 100, докато чета поредните л.***, които са се случили в "МИЛАТА" ни родина...Народе, вярвайте ми, че нищо няма да се промени никога...Не и докато аз не дойда на власт, за да насоча стадото в посока, подходяща за развитие.Всички сте такива озверели, че нямате спирачка! Ако има начин съседа ви да е зле, защо вие да сте добре?! НАЛИ?!?Възпитавайте децата си в тези непознати "традиционни български добродетели", че иначе ще измрем скоро всички.

20

До №5

преди 8 години

Принципно си прав. Сигурно е имало мъже наоколо които са можели да спрат боя ама я си помисли късат се потници и други дрехи те такова реалити трудно се среща и по телевизията.

19

Анонимен

преди 8 години

ТОВА ДУПНИЦА НЕ БЕШЕ ЛИ БЛИЗО ДО СЛИВНИЦА? НЯКАКВИ 2 СМ НЕ ГИ ЛИ ДЕЛЯХА?

18

така де

преди 8 години

Език кости нема, но език кости троши!Да е мислила, като е плюла.

17

ninja

преди 8 години

тея вместо да звънят на 112 да бяха снимали и ний да видим селското битка ва батееееее

16

Анонимен

преди 8 години

Аз във Фейсбук не ходя защото ми образуват нерв.. Във Фейсжук националисти няма , ако си националист и патриот , не би отишъл там където подслушва окупатора..

15

Анонимен

преди 8 години

Дежурните мрънкалници в сайта веднага извадиха генерални изводи за същността на българина и умственият му капацитет по една младежка свада!

14

Анонимен

преди 8 години

Много индианец!

13

Анонимен

преди 8 години

А че журналята за пореден път показват умствена инвалидност с това заглавие е видно за пореден път."Скалпираха"!Вие наясно ли сте какво означана това?Каквото населението- такива ни политиците и журналята.

12

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно! Погледах за 5 минути т.н. култово предаване Биг Брадър. Е, искате младите хора да изглеждат и се развиват нормално, да градят развитието си с обогатяване на знанията и подобряване на културата. Чалгата, простащки предавания като посоченото, обедняването поради тоталната корупция наложена от гробарите, емиграцията на свестните и отговорните, купуването на дипломи и моралният разпад водят до това.

11

Ангел

преди 8 години

Две скуо от резервата на струмските ястреби,упражнили уменията на дедите....

10

онбашията

преди 8 години

евала, женските имат повече топки от мъжете. така се прави, а не импотентния хленч който обичайно чуваме.

9

Анонимен

преди 8 години

Разбирам, била е облечена по сутиен и отгоре потник. За друго не се споменава.

8

Хахото

преди 8 години

Само разбирате, че Фейбук е причина за подобни инциденти не само в България, а по цял свят, нали така!? Когато социалната медия се използва, за да се информира обществеността кога си в тоалетната, пред тоалетната и какво си ял, такива простотии ще стават. Това не е характерно само за България, а за цял свят: комплексираните хора си избиват комплексите в тези социални мрежи.