Снимка: flickr

20-годишна дупничанка беше пребита, съблечена и остана почти без коса, след като реши да подразни група момичета във Facebook.

Пострадалата Стефка не спирала да залива своите познати с обиди в интернет. В продължение на дълъг период от време тя пускала обидни коментари под снимките им в социалната мрежа, което в един момент преляло чашата.

Двете момичета, които също са на 20 години, я поканили в ресторант в Дупница, за да се разберат. Стефка се хванала на уж добронамереното предложение и отишла на уреченото място. Там я чакали и нейните връстнички. Още от вратата обаче те я нападнали. Последвал доста груб разговор между трите дами, който по-късно прераснал в бой, пише "Монитор".

Момичетата изкарали 20-годишната Стефка пред заведението и започнали да я влачат за косата. Разярени от обидите й, те дори скъсали потника на девойката, която останала само по сутиен.

Свидетели на случилото се веднага подали сигнал за женския бой на тел. 112. Цялата драма се разиграла в близост до ПГ "Христо Ботев" в Дупница. При пристигането на униформените потърпевшата започнала да пищи, че е пребита. Наложило се да я откарат до Спешен център, откъдето е освободена, тъй като нямала тежки травми.

Единствено се оплаквала от страшни болки по скалпа, тъй като двете девойки успели да я свалят на земята за косата и да оскубят доста голяма част от нея. По-късно Стефка подала жалба в полицията в Дупница.

По случая продължава да се работи, образувано е и досъдебно производство, обявиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase