25

Анонимен

преди 8 години

Значи руснаците щяха пак да ни откраданат половината пари (2 милиарда) с "Южен Поток".тия трябва да ги държим в изолатора. От Русия идва само и единствено корупция.

24

Венелин

преди 8 години

Ясно е, че турците ще правят пазарлък до последно, но в момента не са въобще в силна позиция - нито политически, нито икономически. Така, че в крайна сметка ще се споразумеят.Колкото до руснаците, за тях е жизниноважно да си направят газопроводите до Китай и това им е приоритет в момента. След това дали ще доставят газ за България и други страни от подобен мащаб няма и да ги интересува, а ние ще купуваме от Турция. Мислите ли, че ще е по-евтино?

23

Членска карта №7

преди 8 години

@ 40В Турция държавните предатели свършват на въжето или в канавката... Там не се интересуват от мнението на Посолството, поне не в степен, каквато го правят нашите рИформатори!

22

Анонимен

преди 8 години

Явно в турция няма русофили които да са съгласни да плащат двойни цени за да е доволен Ким *** Ин

21

Анонимен

преди 8 години

на българите намаление само 13 % и пак най скъпата газ в европа!!! Сега когато излизат фактите на яве! Започвам да намрамзвам руснаците!

20

каймакам

преди 8 години

След дискусии се взе решение , Турция да се ориентира към обновяемата енергия. Целта е държавата да е по малко зависима от вън. Така че ако тези 34% станат около 25 . От тези подробности също ще зависи пазарлъка с Москва.

19

Анонимен

преди 8 години

Капацитета пренос на Южен поток е 64 мил. куб метра , а на Турски поток е 34 милиона .Близко до ума . Който го има!

18

До Стамат

преди 8 години

Напълно съм съгласен с теб.

17

Бойко

преди 8 години

Големи *** сме, загубихме златна възможност за лесни приходи с Южен поток. Сега ни остава само да коментираме колко сме "умни". Защо ли поскъпва тока? Защо подозирам, че ще продължава тази тенденция. Защо трябва да сме най-лоялните към запада ***, а народа да плаща за това.

16

*

преди 8 години

Очаква се до октомври Русия да фалира . Американците предизвикаха Турция да се бие на 2 фронта за наказание , че помага на Русия .Турция вече сключи договори с Туркменистан за нефт. Русия е изкупила почти всичката земя на Литва . Ембаргото за нефт срещу Ирак е отменено . Гърция е едва на 27-мо място по дългове ... Ками си правете изводи

15

Анонимен

преди 8 години

Не забравяйте, че Рапонкьо и Дебелият Лавкаджия сега тръпнат и чакат наказание защото откраднаха от Южен поток 500 милиона. Руснаците са ги предупредили и двамата са се смушили като *** да не ги изненадат с некое оловце в празните тикви. Даже Рапона се е опитал да се срещне с Путин в Баку но онзи го отрязал. А нещо и Хамериканците са му вдигнали мерника. Колко ли ще изкара каратистчето?

14

цирк

преди 8 години

По евтин е защото разстоянието по море е два пъти по късо.

13

Наблюдател

преди 8 години

Цена е без ДДС и е за четирите тръби, който са с почти по-малка дължина и отпадат 2/3 от компресорните станции. Ама манипулативни новини о *** коментари.

12

каймакам

преди 8 години

Турците по принцип на всички проекти са съгласни но стига да им отърва. Ако този проект не стане ,тогава всички потоци ще станат северни и кранчето , най вероятно ще е в Германия. Бизнеса няма да е конкурентен а ще е монополен. Нататък сами разсъждавайте.

11

изясни се

преди 8 години

На турците два пъти по-еФтинко ....значи редно е турците и руснаците да си викат братушки, а ние да си направим изводите....

10

златните тръби

преди 8 години

Добре, че се отървахме от златните тръби на путин...турците го натиснаха ( за разлика от нашите ду..) и он клекна...

9

Анонимен

преди 8 години

Щяло да има нова игра със залагания - Познай кой паток ще се строи! На артия разбира се.

8

optimist

преди 8 години

Не били компютри, а компоти...

7

Анонимен

преди 8 години

Турски поток е до Гърция, а Южен поток е до Италия.... Малко *** оценка

6

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

*** си направи харакири и си отряза всички пътища към Европа... - след като отпаднат Турция и Гърция - ще се опита да пресече Суецкия канал и пирамидите... - там ще му излезе най-евтино...