35

Анонимен

преди 8 години

Турция с днешното си проислямистко правителство си докара много голяма беля. От цял свят безпрепятствено идваха ислямисти и бяха прехвърляни в Сирия с благословията на официална Анкара. Днес в Турция има десетки хиляди ислямисти и най-вероятно те ще поведат война срещу Турция. Според древни поверия на самите ислямисти, Турция ще стане част от ислямския халифат и това ще бъде окончателната победа на ислямизма в целия ислямски свят. Тези твърдения ако станат реалност ще дадат тласък на ислямизма.

34

100 % ТURK

преди 8 години

Не знам с какво ви пълнят главите там но тук това е положението.

33

100 % ТURK

преди 8 години

Болшинството от тях живеят в западните големи градове и последното за което мислят е кюрдистан или пкк. Кюрдистан е нещо в което вече няма логика. Вече и самите кюрди го осъзнават. От 4 държави земя ще вземат и държавата ще правят. Какви добросъседски отношения биха имали !?

32

100 % ТURK

преди 8 години

До 61 Съгласен. Днес кюрдите в Турция имат такива права че Вие за такива само можете да мечтаете. Утре изтича срока за амнистия от страна на държавата. Да хвърлят оръжието и да седнат на масата за преговори е единственото условие от страна на държавата.

31

100 % ТURK

преди 8 години

И кюрдите са хора като другите но една малка част от тях ги агитират и снабдяват с оръжие ....предимно Германия. Онзи ден турските Ф 16 за една нощ унищожиха над 400 пункта с боеприпаси и на другия ден Меркел проплака и поиска да се спрат атаките за да не и отидат инвестициите на кино.

30

Гражданин

преди 8 години

Американците са *** почнаха гражданска война в Турция.Ако Турция се разцепи на кого ще разчитат в Нато.На германия ли с 200 танка и без ядрено отъжие или на Англия която при война с Русия и трябват две ракети и ще потъне острова!

29

istinata

преди 8 години

Kiurdite sa gotini hora.taia cialata smrat e za da gi otslabiat i da ne mogat da voiuvat s IS.pak bokluci go igraiat USA

28

Съгласен

преди 8 години

Тия дето пишат против кюрдите явно в живота си не са виждали и говорили с някой кюрд. Умни, будни хора, които мечтаят за държава в която да има справедливост. А танците им са като нашите народни хора, едно към едно.

27

100 % ТURK

преди 8 години

До 55. Значи си помагал на терористи. ПКК е все призната терористична организация. Утре ако ООН подпише декларацията за тотално навлизане ще ги ликвидираме издъно. Ах утре....

26

bolbov

преди 8 години

През 1992 г.имах удоволствието да помагам на другарите от ПКК..Прекрасни хора,чиято идеология е много близка до идеите на Левски,"за чиста и свята република"Желая им успех в борбата срещу империализма и турския национализьм!

25

Solar Power

преди 8 години

До не тероризмаЗа какво им е ? Нали някой трябва да работи ? Сега им е без пари всичко.

24

Solar Power

преди 8 години

До АнонименБъркаш батка. САЩ след втората световна война водят постоянно войни някъде.Всичко е бизнес и икономика. Най-бързия растеж се постига по време на война !

23

до 49

преди 8 години

Кюрдите имат 3 диалекта. А единия от тях е сходен с българския. Например жена е женик на техен.

22

до: 47

преди 8 години

ша са подложиш ли на Детектор на лъжата

21

Анонимен

преди 8 години

като много обичаш кюрдите научи ромския той така или иначе си е кюрдски език

20

Подозрение

преди 8 години

Последиците са ,че и "Турски поток" може да не се състои. Както и други проекти с руско участие, които САЩ се опитват да провалят. Приличат ми много на един познат електротехник, който вместо да си печели клиенти с професионализъм обикаляше дървета и стълбове, че да къса обявите на други ел.техници. Жалка работа!

19

Анонимен

преди 8 години

Живея и работя с кюрди. Много от това което пишите не е вярно

18

Анонимен

преди 8 години

ти май бъркаш наще от Ботунец с терористите от ПКК

17

до:38

преди 8 години

ти кюрди виждал ли си а контакти с такива животни имал ли си , *** и работи в Кюрдски ресторант в Германия после да коментираме

16

Анонимен

преди 8 години

предимно Сирийски кюрди но вероятно примесени с Иракски кюрди са тамошните терористи от ПКК