75

Анонимен

преди 8 години

Диарбекир - най-големия кюрдски градpo sistata logika kirdjali,shumen,tirgovishte,razgrad..... sa turski gradove togava na nas ni otirva taya logika no vie da ne plachkate posle

74

муспи

преди 8 години

Евреите въоръжават и финансират и едните и другите и третите, просто няма нееврейски пари в света. Защо? За кашата която позволява да напредва фронта срещу бялата раса. Между впрочем "американското" правителство - няма американско правителство както няма и българско, е обещало на султана за добре свършена работа възстановяването на отоманските земи на Балканите. Не вярвате - до две три години ще е банален факт.

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Просто те са мюсюлмани" това май никак не е просто или те трябва да станат християни или ние мюсюлмани. Имайки предвид че Бог е един за всички можем да го направим още по проста еврейо-христян-мюсюлманска религия. Религиите са манипулативни методи за надмощие и подчинение на масите.Вярата в Бог няма връзка с нито една от религиите

72

Анонимен

преди 8 години

Директно ви отговарям. САЩ ще бъдат жестоко заблудени и изпързаляни от Турция. Имах по-добро мнение за Америка. ***

71

Анонимен

преди 8 години

Сега да изясним въпроса с турците. Когато османците навлизат на "Балканския полуостров" те са около 50хил души само мъже :) Впоследствие достигат до 250 хил. души. Преселват около 500хиляди души от Азия. Само Константинопол е около 2 мил. души. Балканите заедно със цяла Византия е не по малко то 8 мил. Като се смесят 700 хил с 8 мил.- моля някой да ми каже колко тези хора са различни от нас в днешно време. Турчин с руса коса и сини очи. Стига с тази омраза към турците просто те са мюсулмани.

70

Руснака

преди 8 години

Гледам и не вярвам на очите си . Сега всички дето говорят че турция е била велика империя ще ги видим . На времето са се възползвали от това че Испанци и Португалци са се занимавали в Америките и от не дълновидност са ги оставили да навлезат в Европа . Сега обаче казуса е доста интересен . Почти сигурен съм че тази война която отвориха ще им изяде главата . ПКК са организация построена на леви убеждения и съм сигурен че този път ще си направят държава . Сирия и Ирак ще им помогнат за това

69

-_-'

преди 8 години

И така, 90 годишният геноцид срещу Кюрдите в Турция накрая излезе на бял ден . Турция продължава с политиката на геноцид, която води още от османско време. Та искам да попитам чичо Сам и чичо ЕС, а ти помниш ли Батак (както пеят Епизод)?

68

Анонимен

преди 8 години

Голям автогол от страна на Турция кюрдите са единствените който се биха достойно в Ирак когато армията им избяга и си остави чисто новите ХЪМВИТА и оръжи на ИД и пак кюрдите ги победиха

67

Ангел

преди 8 години

До Ястреб ВеликолепниятА, точно за тия хич не ми е жал:-)Подаряваме ви ги.....Пък и все пак сте си от един от един сой.За процеса, ли?Ами спомням си че по време на голямата екскурзия от 360 000 изселили се, една трета се върнаха до месец-два , на колене да молят да се асоциират с българите:-)Ама нещо май и Ана Ватана ви не и трябвахте много , че затвори границата за вас и ви остави да се асоциирате:-))))

66

Наблюдател

преди 8 години

Турция /като се изключи Израел/, е основен съюзник на САЩ в целия регион и Балканите. За тях те са готови, а и го правят да забъркват всякакви простотии с тежки а и за много дълго време последици. Да припмним те си затвориха очите за окупацията на северен Кипър. Иначе много плачат за Крим ! Втората война в Залива се води точно заради кюрдите - при Първата те се оттеглиха и оставиха Садам да избие стотици хиляди, само и само да ненаправят държава! Само в Турция кюрдите са над 15 милиона!

65

Данчо

преди 8 години

Елементарно, краварите ще спрат с кроежа на фес за Ердоган... за сега. Свобода за Кипър, свобода за Кюрдистан!

64

Анонимен

преди 8 години

turzia e teroristicna dargava,koyato triabva da bade izolirana i napalno razbita--kolkoto po-rano,tolkova po-dobre.

63

до усмивката

преди 8 години

За малко време много акъл даваш колега :). Уграмотяват се. Не руши природните закони :).

62

100 % ТURK

преди 8 години

За сега акъл без пари толкоз. За десерт четете 113 и 114 коментари.

61

100 % ТURK

преди 8 години

До 129. Събуди се ! Не си в 1984 година. Днес се спори дори за излизане от НАТО. Стари филми гледаш.

60

Веско

преди 8 години

Под предлог че ще удрят ИД, те удрят кюрдите, които със сирийската армия може да помете ИД, но това не е изгодно на някого...ха познайте на кого ?

59

каймакам

преди 8 години

В днешната политическа обстановката света насърчава Турция да влияе активно върху събитията в региона но ...... безплатно !?!? Е до кога така ? Няма я вече оная Турция.

58

Ментора

преди 8 години

Всяка агресия отключва нови вълни на насилие !САЩ и Турция , две държави с афинитет към насилието , ще отключат нови агресии от страна на кюрдите !САЩ не им пука, пожара е далеч от тях , но в Турция народа ще страда !Ердоган , който има много общо с Ислямистите , използува момента да удари ПКК , но дълбоко ще съжалява !

57

Анонимен

преди 8 години

До 100 % ТURK - Znai edno ot men - s amerikanci i rusnaci , shega ne biva , ne samo Ingirlika otvori , ami i bez pantalonki shte hodi.

56

100 % ТURK

преди 8 години

Този път американците ще трябва да внимават. Турция им прости и им отвори Инджирлик. Турците един път прощават. Не са като арабите.