18

1

преди 8 години

Страхотна идея. Пожелавам да се реализира както е замислена. Възхищавм се на някои от идеите на Москов, наистина се усеща , че става дума за здраве-опазване.

17

Анонимен

преди 8 години

Горкият *** народ.Министърчето пак им хвърли прах в очите.Фармацевтите никога не са имали възможност да заменят по НЗОК,а само изпълняват препоръката на лекарите,т.е освен да консултират те НЕ променят лекарствата.А кой регистрира цените в МЗ и НЗОК??????Фармацевтите ли или министърът и неговите чиновници.ТАКА,ЧЕ АЗ КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК СТИГНАХ ДО ИЗВОДА,ЧЕ ФАРМАЦЕВТИТЕ СА МИ ПРИЯТЕЛИ , а. ВСИЧКИ МЗ,НЗОК И Т.Н.СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ НАБУТАТ.

16

?

преди 8 години

Аптеките от кога имат право да правят генерично заместване по здравна каса ?Тоест по-важно е какво е изписал лекарая, а не дали фармацевта е заредил най-евтния генерик. И да е и да не е, ако лекаря е изписал дуго, фармацевта само изпълнява рецептата, тоест ако това наистина са думи на министъра - то той говори глупости.

15

Анонимен

преди 8 години

в тая държава с тоя *** народ каквото и да се измисли,ще действа точно три дни.от там нататък - пълен провал.и после пак нещо ще им е криво и някой друг - виновен.виж безплатното може и да подейства по-силно и от самото хапче.

14

Berlin

преди 8 години

След две писти морето му е до колене и раздава бодри популистки обещания с голямата лопата. :)))

13

един пример!

преди 8 години

Често се влиза с искането "къде ще ме пращаш"???Осъзнавате ли парадокса?!?! Все едно да се отиде на аерогарата и да си поискате полет за Някъде!!!Лекарските кабинети не са бакалия!! В това беше смисъла на реформата -.към пациента да се подхожда холистично , цялостно , всеобхватно!!!Сами си опорочавате и губите ползите!! разберете го! Не може един необучен човек да се ориентира в здравословното си състояние по .добре от специалист по обща медицина!!!

12

До жена пост 15

преди 8 години

Какво означава "Да искаш направление"?!?!По закона за здравното осигуряване трябва да се отиде на преглед ! ,със съответни оплаквания и ако има медицински доказана целесъобразност да се потърси консулт ,ако е необходимо с тесен специалист!!!

11

аз

преди 8 години

До работник : Толкова си злобен, че дори няма нужда човек да ти отговаря, но аз ще ти пожелая едно - отиди малко в Европа и виж как е и тогава пиши !

10

жена

преди 8 години

Москов е много симпатичен и деен човек.Нещата,които казва всички ги знаят,но да не ти се налага да тръгнеш по болници,да искаш направление и пр.Не е важно какво казваш,а какво правиш.Реално Закон за здравето(с желаните от Москов промени)все още няма.Сляха се няколко болници(а дали е така) и това е.Досегашното управление на мутрата е само приказки и имитация на дейности.Животът не се е подобрил,втори мандат няма и 1 лв.увеличение на заплати,само гигантски кражби и уреждане на свои с европроекти.

9

Анонимен

преди 8 години

Безплатните лекарства щесъдържат основно калиев цианид, предполагам.Ще се полагат на всички болни, които нямат пари да си платят, за да влязат в болница.

8

Анонимен

преди 8 години

До работникНе си в час драги! Като пример мога да ти посоча Англия и Испания,където не малка част от лекарствата за масови заболявания и за социално осигурените са безплатни!

7

работник

преди 8 години

Никъде в ЕС няма безплатни лекарства. Защо не намалите ДДС на лекарствата?Тогава ще повярваме, че т.нар.демократи (вкл.и ГЕПБ)се грижат за хората.Всичко друго е поредните лъжи и обещания.Все още закон за здравето няма,има само много приказки и хаос.

6

Тато

преди 8 години

Този *** ,дали сам си вярва на приказките,голям лъжец.

5

Анонимен

преди 8 години

Това направо като в оная глава на Том Сойер за котката и пенкилера.

4

Анонимен

преди 8 години

Единствения свестен в това народно събрание...Пък и в отминалите!

3

Анонимен

преди 8 години

Този е луд! Напълно луд!Добре че се е махнал от работа. Да му се спрат наркотиците!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Безплатни лекарства ? Да бе, да !Това и през комунизма го нямаше даже !Пак лъжат !

1

Пешо

преди 8 години

Даже сами си вярват на лъжите! Продължават да хвърлят пясък в очите на народа. Събуди се народе