79

Анонимен

преди 8 години

Такъв *** нЕма!!!

78

ognyanz

преди 8 години

Когато в края на годината се направи общ баланс приходи/разходи, тогава ще се разбере, колко от това увеличение, за което сега говори Бойко, е било чиста измислица.

77

Shark

преди 8 години

"Строим с пари от контрабанда" - ха, най-накрая казахте истината. Нищо че в статията обяснявате че това което четем в заглавието не значи точно това, което четем. Да, но точно то е вярното. Не само строите, то това е най-малкото което правите, за замазване на очите. ТОЛЕРИРАТЕ КОНТРАБАНДАТА ЗА ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ НЕЯ!!!

76

Анонимен

преди 8 години

А от амфетамини колко събра Баце?

75

Анонимен

преди 8 години

Тиквата е срам за България.

74

Анонимен

преди 8 години

Да ама на Бойко не му дреме за народа, важното е държавата да е стабилна, важното е юридическите лица да са стабилни, а не физическите, иначе френският посланик няма да го потупа по рамото.

73

Анонимен

преди 8 години

Гърция е без валутен борд и контрабанда но с доста по-високи доходи и много по-силна армия от България.

72

БОЦ

преди 8 години

По-тъпо изказване не мога да си представя, а и Този въобще не се усеща, как се изпуска в гащите!Строял с пари от КОНТРАБАНДА!Абе айколо, това Твое изказване, в прав техт означава, че ТИ контролираш контрабандата и даваш от нея пари за нещо си( ЗАЩОТО САМО ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТ ДАВА ПАРИТЕ, КАКТО НЕ ВЕДНЪЖ СИ КАЗВАЛ)!!!СТРОИ СЕ С ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ, А НЕ ОТ КОНТРАБАНДА!!!!ПФУ!!!!ТОЗИ НЯМА ЛИ СИ ПИАР И КОЙ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА МЪЛЧИ, ОТКОЛКОТО ДА РЪСИ ПРОСТОТИИ???!!!

71

7

преди 8 години

Др. Борисов с чужда пита помен правиш. Тези пречиствателни станции се строят с години. Не си присвоявай постигнатото от другите. Ти обаче си такъв наглец и лъжец, че нямаш равен на себе си. Преизпълнени приходи, но нищо не казваш за връщането на ДДС. Общини и фирми чакат с месеци за да си възстановят данъка. Живееш в свой собствен свят създаден от ДС и не виждаш истинските проблеми на хората. Чудя се кой ще гласува за теб освен ченгетата и кариеристите, но затова пък ще си купиш отново изборите.

70

Анонимен

преди 8 години

Всички дето гласуват за това недоразумение,само асфалт да ядат.

69

Анонимен

преди 8 години

Пенсионерите били получири 100 милиона ! А за социални защо не каже колко повече са дали всички знаем къде отиват .

68

До 130

преди 8 години

Аз ако не направя нещо сам няма да видя от държавата нищо не съм получил.

67

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там този с жълтата фланелка.

66

трайно изостанала

преди 8 години

Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

65

Stuttgart

преди 8 години

До Анонимен 62. През времето на комунизма, Българина не смееше да критикува правителството,защото имаше лагери и затвор за това. Сега Бг. има право да изказва свое мнение в пресата или по улиците. Той е вече с голями претенции, но да си мръдне пръста за работа... Ти си гледаш с години дупките пред къщи, а не вземеш лопата да ги позапълниш, да изглежда чисто и уредено. Но такъв си ти, такава ти е и държавата. Излез навън да работиш, да видиш как се изкарва хляб, а не само да плюеш.

64

Анонимен

преди 8 години

Ако ви се похваля ,че съм построил нещо ще ни кажете разиграл се бе да ама щом е тоя може,

63

Анонимен

преди 8 години

Пенсионерите пак са със замразени пенсии.

62

Анонимен

преди 8 години

Това значи че Тиквата не събира достатъчно данък за пътищата.

61

Анонимен

преди 8 години

Тоя човек колкото построи , бай Тошо не можеше да го боядиса.

60

Загубени в превода

преди 8 години

Аз думите на Бойко така ги разбирам-сомовете са охранени,защото за яли*,ние българите сме добре,защото ядем сомове с *,но това е за здраве