393

Анонимен

преди 8 години

***, спрете се вече!Стига с тея *** номера!

392

Анонимен

преди 8 години

В най-скоро време руснаците ще завладеят и най-големия телеком в България с посредничеството на Борисов-Пеевски-Цацаров. Управляващите си траят, но се готви нещо голямо. Comming soon.

391

Патриот

преди 8 години

Като чета коментарите, виждам, че Русия продължава да плаща щедро....

390

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ДНИ ОЩЕ ШЕ Я ДЪРЖИТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ТУК????

389

Анонимен

преди 8 години

Поредната еврейска простотия....халал да са ви парите които получавате за такива лъжи

388

????

преди 8 години

Аз бях в България през 2012 , някакъв ужаст ме обзе , какво е това българско търпение ? То ми идваше , ако можех да ги ликвидирам тези лъжци и мушеници начело с тоя Бойко ! И българинът се вдигна 2013 ,но пак го излъгаха !Бойко Борисов го върнаха да си довърши работата и той я свърши.Гадост голяма !Интригите ги въртят умело !Сега накъде ??????

387

реалист

преди 8 години

Френско-българският дисидент Алфред Фосколо e пълен ***! Точно февруарските протести бяха чисти и истински, докато не ги опорочиха с гнусните си ***! Кой какво дирижирал незнам, но хиляди хора излезнаха спонтанно, заради непосилните сметки за ток, които бяха капката, която преля чашата от безакония, тъпкане на българския народ и мръсотии в тази "държава". За незапонатите ще добавя, че точно в този период имаше и много хора, които не бяха получавали заплати по 6 месеца - доста предприятия

386

Анонимен

преди 8 години

Борисов се оттегли сам !А Борисов 2 , пак ще го свали народа ( ако му се даде възможност !Но Запада го държи , защото ще разруши най -евтината енергетика в България ?И ще плащаме и плащаме , докато не се вдигнем 8,000 като на Рожен !

385

Анонимен

преди 8 години

До до 501 Казал е,казал е,ама чукча писатель,чукча не читатель!:)))

384

до 501

преди 8 години

Иван Вазов е известен именно с любовта си към Русия и не е казвал подбно нещо!Много интередно защо се говори само за Руски интереси и "коварство"-да не би останалите големи играчи да са чисти като сълза?!Защо не поговорим за коварството на запада,което се проявява за пореден път и сега,при гърците-нали са демократи,защо не уважиха избора на гръцкия народ и защо говорят само за гръцкия дълг,а за останалите ...ето това е коварство

383

Анонимен

преди 8 години

Който и да е свалил Борисов 1, ГО ПОЗДРАВЯВАМ ЗА ОТЛИЧНАТА ИДЕЯ!!! СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА БОРИСОВ 2

382

да

преди 8 години

Така е. Коварството на руската държава е безгранично. Още Захари Стоянов и Иван Вазов са го казали.СЕга "работят" по "гръцкия въпрос."Чудят се на кого "фитили да бутат'.( разбира се многострадалният руснак дори не знае какво става.както и арабинът в Дубай, който чака работа, пари- всичко от шейха.Путин дотам я докара.)

381

бг

преди 8 години

Така е затова вече не съм русофил (не че съм бил, но такава е приказката). Стана ми ясно, че Путин не обича България, дори я мрази. Това е като да мразиш майка си.

380

Dedo Simo

преди 8 години

Поръчкова статия и то с автор бивша комунистка и дете на активни борци. Чудят се кой *** да оближат- сега *** задокеански, ама от тая работа полза имат само те, близачите, докато когато бяхме с Русия, полза имаше България.

379

Дедо

преди 8 години

Много комунизъм брееее.......... ТО ЧАК СЕ РАЗМИРИСА.

378

zoro

преди 8 години

странно как статията кореспондира с много от коментарите.

377

Анонимен

преди 8 години

Продължение : от тогава САЩ не понасят Иран и са си раса личи отношенията въпреки че Иран освобождаваше нарушителите , но са показали военна сила !Не обичат никоя мощна страна , особено Русия. И сега какво става с България ? Ако знаете историят на САЩ е лесно да се разбере днес - сменили са си похватите само , да не губят

376

Анонимен

преди 8 години

Тази вечер гледах американски документален филм за изборите на Президентите : Форд, Джими Картър , Рейгън .През 1970 и следващите САЩ са били в такава криза , че Форд излезе и каза : Америка не е добре ! И тогава пак тази Русия бе . Русия сила ли е на Изток . Форд каза Русия си е там .. Картър казв Русия е сила ? Избират Картър , Форд губи изборите за 2-ри мандат . Джими Картат нарежда да влязат в Иран хеликоптери за да освободят задържани американци . Без да е стреляно по тях хелик.губят упр

375

Анонимен

преди 8 години

Ами попитайте украинците какво лошо има те знаят

374

Венелин

преди 8 години

Едните агенти на Кремъл, другите пък агенти на ЦРУ или платени от чужди фондации "милеещи" за България. От трън та на глог.Какво лошо имаше в това, руснаците да си прекарат газопровод до България? Условията бяха добри - без да харчим пари от бюджета. Нека и американците направят газопровод за тяхна сметка и който предложи по-ниска цена да купуваме от него. Ама не, те искат да се купува само от тях на предложена от тях цена (като с Мариците) - няколко пъти по-висока от пазарната.