9

75

преди 8 години

Какво плюете? Още преди референдума Ципрас си каза : "Банките ще отворят в понеделник"Нито е уточнявал дата,нито година,за да го обвинявате в лъжа.Ще видите,че не лъже. Денят в който банките ще отворят ще е понеделник.

8

chach

преди 8 години

kato che li v BG vsichko e nared,che vsiaka treta novina e za garsia.ako li ne novinata e zamestan,dogan ili peevski,v nai dobria sluchai se spomenava pironkova,karatancheva ili gri6o kak sa otpadnali o6te v parvia krag.

7

Анонимен

преди 8 години

За нас, като народ, който е най зле в ЕС явно е голяма радост да види, че някой е по зле и от него. Голямо е желанието да се радвате, но не бързайте. Току-виж пак си останем последни накрая.----------Естествено че е голяма радост, няма само гърците да се радват колко сме зле...

6

Austin Powers

преди 8 години

Гръцките политици *** ли са или само се правят на такива? Кой нормален европеец ще отпусне пари на правителство което до вчера агитираше народа си против реформите?Дори и по някякво чудо да им дадат пари, това правителство трябва да си ходи.

5

НФБ

преди 8 години

До ЧокРеално проблема е че има ляво правителство в Гърция и се търсят начини да си свали..не е удобно на сащ и приятели лансира щи едно полюсния модел...сащ световен жандарм И световна печатница на зелена тоалетна хартия. .

4

Чок

преди 8 години

Вече дори и по-големите държави привърженици на Гърция започнаха да се замислят. Не е логично да продължават да се дават едни пари на една страна, която очеизвадно не желае да прави каквито и да е реформи, да събира данъци по нормален начин и да съкрати огромния държавен апарат. Каква мярка е повишавенето на ДДС за туризма и ресторантите. Та аз почти не съм видял ресторант или малко хотелче, малък супермаркет, които да издават касови бонове. Как ще събереш това увеличено ДДС? По никакъв начин.

3

Анонимен

преди 8 години

За нас, като народ, който е най зле в ЕС явно е голяма радост да види, че някой е по зле и от него. Голямо е желанието да се радвате, но не бързайте. Току-виж пак си останем последни накрая.

2

БАНКЕРЧЕТО ОТ СЕЛО

преди 8 години

бе дайте един СПЕЦИАЛЕН НАДЗОР 6 месеца питайте КА ТЕ БЕ ТО

1

Анонимен

преди 8 години

Кипър и Аржентина също ликвидираха 90 % от банките си и останаха само банки на САЩ и ЕС които разполагат с печатници.