19

В

преди 8 години

Да де но в автобиографията на новия фин.мин. ясно пише че е бил член на комунистите в Оксфорд и върл антиглобалист, отделно е и човека съставил "икономическата" програма на СИРИЗА

18

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът означава терор. Ципрас и СИРИЗА с поведението си показват, че са демократи. Когато съставяше коалицията си, Ципрас не взе при себе си нито един комунист, въпреки, че в Гърция комунистическата им партия е много силна. И понеже у нас да наречеш някого комунист е обида/и с право/ тролите се нахвърлиха върху него с тази класификация.

17

Анонимен

преди 8 години

До OXIМай не е вярно това.

16

Анонимен

преди 8 години

Смешни европейковци!До оня ден викаха, че референдумът бил, който гласувал "ЗА" гласувал за евро, който гласувал с "НЕ", гласувал за излизане от еврозоната.Е, по тази тяхна логика излиза, че почти 62% от народа са гласували за излизане от еврозоната. Тогава що се натискат Гърция да остава в еврозоната, а не уважават референдума. Щото се мъчеха чрез натиск да променят същността на въпроса, а и да се уплашат гърците чрез затворените банки.Що така, бе брюкселски лидери!?

15

зора

преди 8 години

Ще отпуснат нови заеми да си платят старите заеми. Парите ще се преместят от една банка в друга банка. През това време гърците трябва сами да си изработят хляба. Тука е ключа от бараката. Работакис, работакис, после сиртакис.

14

Анонимен

преди 8 години

Ципрас уж комунист народен герой горд елин, но не пипа с пръст гръцката олигархия която десетилетия укрива данъци. Само един гръцки корабен магнат може да напълни хазната с данъците които дължи. Но Ципрас не дава и дума да се каже за олигархията. Защо ли?

13

OXI

преди 8 години

Глас народен, глас божи!

12

ONASSIS

преди 8 години

Какви милиарди, на нас са ни нужни трилиони, трилиони.

11

Miro

преди 8 години

До Анонимен 11хем си прав, хем не си.защо си прав е ясно на всички.но реално кредитите са за различни проекти, които .. поне на хартия.. трябва да доведат до повишаване на БВП.. без тези пари - няма как да стане...

10

Miro

преди 8 години

до ИСТИНАТАне знам от къде получаваш информация .. сигурно от извънземните :) ... но гръцките държавни заплати и пенсии са около 4-5 пъти повече, от колкото е реалния бюджет на държавата за такива плащания... така че не знам кой е "изял" тези 300 млрд ама май са си самите гърци... та те не знаят какво е касова бележка.по официални данни в Атина има 350 частни басейна.. по снимки от гоогле - 13000... айде стига сте ги съжалявали.

9

гръцките соросоиди

преди 8 години

Оказа се че и гръцките *** застанаха зад Ципрас(ако някой е чел статията).Е хората си имат качествени сорос ловинг пиипъл, а не като нас *** ***!Обединиха се в името на доброто на гърция, а вие само плювате срещу България...Заради такава долна каста като вас ние никога няма да постигнем нищо......поне докато сте живи..

8

Анонимен

преди 8 години

Погасяването на стари заеми с нови заеми води до още по-тежка задлъжнялост.

7

до 5

преди 8 години

Българските управляващи от началото на годината взеха 16 000 000 000 нов заем.-Пак не си разбрал. Парламентът гласува правителството да вземе заем за покриване на вноска по стар заем и за други нужди, но още не е взет кредит.Второ, ами как да си платим старите задължени? Борисов да тръгне с шапката и да се моли на всеки българин да пусне по някой лев ли?! Стига наивности.

6

а

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Надай се *** за шепа рупли! Хахахаха.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Еврогейският съюз започна своето разпадане. Факт !Змията обаче хапе най-силно, когато умира !!!

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

До БобиБългарските управляващи от началото на годината взеха 16 000 000 000 нов заем.Колко от тези пари отидоха при теб и народа ?Гръцкият народ не е длъжен да плаща заемите, които крадливи управляващи са взели от своите западни господари. По същата логика, ако нашите хрантутници продължат да взимат заеми трябва да се вдигнем и ние като гърците.Иначе един ден ще трябва и ние като гърците да плащаме заради продажните си политици.

3

555

преди 8 години

Гърците сами скочиха на пързалката, която с бясна скорост ги влачи към бързо и необратимо обедняване за десетки години напред! Ценните им книжа са обезценени с 45%, банките са затворени, ще орежат спетявания на всички гърци, няма повече финансиране от евробанката за гръцките банки... изобщо списъкът с негативи продължава да нараста с главоломна скорост.

2

ИСТИНАТА

преди 8 години

До БобиМного ти е промито мозъчето, момко !Гърция не е получила нищо от Европа. Това е най-голямата манипулация. Парите уж дадени на гръцкия народ, всъщност са прибрани от корпорациите. 99% от тях са западни корпорации. Гръцкият народ не е получил нищо повече от това, което сам е произвел.Напротив ! Гърция е ограбвана по същия начин, по който сме ограбвани и ние.Разликата между нас и гърците е в това, че на тях им стиска да се противопоставят на Еврогейския съюз, а ние сме робско племе.

1

ха така!

преди 8 години

Ще подстригват депозитите на гърците - това е добра новина за българите! Скоро ще се радват на български заплати!